Stigao NX90

poruka: 7
|
čitano: 2.224
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao NX90".
18 godina
neaktivan
Stigao NX90

hehe, 2 kupca već čekaju... stvarno navalili

www.odrzavanje.com

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao NX90

Nisam znao da "kakvoćnost" postoji kao rijec u hrvatskom jeziku...

Anyway, laptop mi ne izgleda nista posebno.. Imho daleko je od G73-ce, pa makar i imao 11-vatno pojacalo  Osmijeh

Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stigao NX90

sramota da 18" laptop nema num-pad..

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao NX90
nisam uopče impresioniran dizajnom, upravo to mogli su razvuči tipkovnicu sa num padom do krajeva zvučnika a i touchpad-ovi su na preglupim mjestima, zato sad i trebaju dva a i zvučnici su na ne manje glupim mjestima, sve u svemu preseravanje
bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Stigao NX90

treba vidjeti laptop u živo pa onda pisati kritike, istina je da nema numberpad i da je to mana ali svakako je super stvar što ima dva touchpada

a ovi zvučnici su nešto fenomenalno

2Vuce: moglo bi se reci da su "navalili" s obzirom da ce jaaaako mala kolicina doci u hrvatsku, i vjerojatno ce se vrlo brzo razgrabiti

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 8:06 (brzi i žestoki).
16 godina
neaktivan
Stigao NX90
pa po tome i ti ga trebaš vidjeti u živo da bi pisao hvalospjeve,
ja i dalje tvrdim da su toucpadi pušiona jer nikad u životu ne koristim lijevu ruku za touchpad meni to ne treba, zvučnici su pljuga jer je to tv sistem stavljanja zvučnika na lapu to izgleda nakaradno,
i na kraju dio ispod tipkovnice na kojem isto nikad ne držim ruke je sada otužno prazan i blesav eto
bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Stigao NX90

ja sam ga vidio, i radio na njemu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice