Stigao Chrome 3.0

poruka: 81
|
čitano: 9.868
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao Chrome 3.0".
18 godina
Stigao Chrome 3.0

A pluginovi !? Najbitnija stvar, ako toga nemaju browser je neupotrebljiv.

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
0 6 hvala 0
18 godina
RE: Stigao Chrome 3.0
Meni na Win7 javlja neku 8004071c gresku..
18 godina
Stigao Chrome 3.0

Ni do koljena Firefoxu, uzevši sve u obzir

Moj PC  
3 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

na kojoj se to stranici moze skinut? 

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Jel postavljaš takva pitanja samo da bi nešto napisao, ili ne znaš da čitaš?

Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 10:22 (CikaSpaso).
16 godina
neaktivan
Strontium kaže...

Ni do koljena Firefoxu, uzevši sve u obzir

Ljepo argumentirano, stvarno. Kako ti se dalo samo tako iscrpno potkrijepiti svoju tvrdnju? Smijeh

Meni je Chrome daleko najbolji jer me privlaci jednostavnost sucelja i brzina ucitavanja web stranica.

Ne zahtjevam previse, pa mi ne smeta sto ne podrzava plugine, iako koji ne bi bio na odmet. No da mi je to presudno koristio bih Firefox.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 10:54 (!mpact35).
17 godina
protjeran
Stigao Chrome 3.0

Ludnica, mislio sam da brze nemoze, ali izgleda da moze :-)))

Odlican je i jos bolje izgleda.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

Trenutno najbolji browser poslije Safarija.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

ja sam ga skinuo i onda mi se automatski otvorio chrome, nisam primjetio nikakve promjene osim onih najposjecenijih stranica, malo su drugacije poslagane... Neodlučan

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Cini se dosta brz al ostajem pri FF-u zbog nenadmasnih mogucnosti prosirivanja i dodataka

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
16 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

Eh da, evo pokrenite ovo da vidite kako ljepo izgleda!! To jest pokrenuti ce se samo, samo kliknite na link. Znam da super radi na Chromeu, za ostale ne znam..

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/depth_of_field/

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

ne bi reko... meni je bolji Chrome 100 puta Cool

18 godina
Stigao Chrome 3.0

Fora link... šteta što nema neki brojač "FPS-a" :)

Radi u FF, dok IE, naravno, prikazuje tek žutu ikonu u donjem lijevom kutu :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
naxeem kaže...

ne bi reko... meni je bolji Chrome 100 puta Cool

Može biti tebi, ali objektivno je Safari bolji. Gledam isključivo po kvaliteti renderera. Safari najbolje interpretira standarde i najtočnije prikazuje stranice. Poslije su Chrome i Firefox.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Evo probao sam sad u FF, radi ali zapinje i sporo je, barem u odnosu na Chrome. Bilo bi dobro da imas i Chrome pa da vidis razliku. Probao sam i u IE i Operi, tamo ne radi nikako...

EDIT: Naxeem, kako ovo radi u Safariu? I, kako Safari prolazi ACID3?

acid3.acidtests.org

Chrome je 100/100.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 11:28 (!mpact35).
16 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

meni radi u Operi i ne zapinje Iznenađen, u IE mi ne radi, u Flocku zapinje, u FF-u isto zapinje, u Safariu mi najvise zapinje, u Chromeu i Operi mi radi podjednako

Moj PC  
2 0 hvala 1
18 godina
!mpact35 kaže...

Evo probao sam sad u FF, radi ali zapinje i sporo je, barem u odnosu na Chrome. Bilo bi dobro da imas i Chrome pa da vidis razliku. Probao sam i u IE i Operi, tamo ne radi nikako...

Da, trzucka malo, to je istina. Ali nije da mi smeta - koliko 100% javascript stranica postoji na svijetu?.

Instalacija Chrome-a ne dolazi u obzir tako na neću vidjeti kako tu izgleda u njemu :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
neaktivan
Ma istina, ovo je vise for fun nego pravi pokazatelj kvalitete browsera (osim JS-a).
17 godina
protjeran
!mpact35 kaže...

Eh da, evo pokrenite ovo da vidite kako ljepo izgleda!! To jest pokrenuti ce se samo, samo kliknite na link. Znam da super radi na Chromeu, za ostale ne znam..

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/depth_of_field/

LOL na FF mi trza i vuce se kao stara baba

17 godina
protjeran
Elles D. kaže...

Instalacija Chrome-a ne dolazi u obzir tako na neću vidjeti kako tu izgleda u njemu :)

Zakaj nebi instaliral Chrome?
Nemas mjesta na disku? 

LOL

18 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...
Elles D. kaže...

EDIT: Naxeem, kako ovo radi u Safariu? I, kako Safari prolazi ACID3?

acid3.acidtests.org

Chrome je 100/100.

Safari je, naravno 100/100. Mora biti. Iako nije najbolji test.

Ali i u praksi je Safari jednostavno najbolji.

Safari: 100/100

Chrome: 100/100

Opera: 100/100

Firefox 93/100

IE8: 20/100

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 12:27 (naxeem).
18 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

Stvarno je vidno brži u odnosu na 2.0.

Meni sasvim dovoljan ChromeOsmijeh

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0

Od ovih rezultata, najvise mi upada u oci IE8..no nisam ga nikada koristio, pa necu suditi.

Inace, ono sto mislim da bi moglo biti bolje kod Chromea je sto ne postoji sinkronizacija izmedju Googleovih servisa, za one koji koriste i Chrome. Koristim intenzivno GMail, GMaps, IGoogle, Chrome, te jos nekoliko usluga povremeno - kako bi mi bilo ljepo da u sve to ulazim sa jednim accountom! A koristiti cu i chat kada ga naprave, ne mogu se sjetiti kako se zove. Uđem u Chrome, i odmah sam ulogiran u sve te servise i moje postavke su tu..mislim da to nije previse jer sve je od Googlea, samo bi trebalo povezati.

Inace, ljubitelj sam cloud aplikacija, i jedva cekam to - cak imam i viziju kako bi sve moglo izgledati za nekoliko godina, no necu ici u toliki OT, osim ako nekoga zanima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 12:46 (!mpact35).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stigao Chrome 3.0

Mene malo brine privatnost, ali je je inače odličan.  No, bilo mi je čudno to što sam tri puta probao Acid3, te mi je jedanput pokazao 98/100.

Chrome 100/100 Chrome 100/100
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stigao Chrome 3.0
IE8 u praksi i nije strašno tako loš kako rezultat izgleda, ali ima svoje momente. Recimo, Firefox je znatno lošiji od rezultata u nekim stvarima, a po rezultatu nebi rekao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
 naxeem kaže...

U potpunosti se slazem. No trenutno radim na Windowsu 7 i Safari 4 je u pocetku radio normalno, no sada cim ga upalim nakon par sekundi se iz cista mira srusi, pise ''Safari Web Browser has stopped working'' tako da sam ''prisiljen'' koristiti Chrome. Od Firefoxa sam odustao zato jer mi je jednostavno prespor uzevsi u obzir brzinu Chrome-a i Safarija.

Sto se tice novog Chrome-a stvarno je osjetno brzi, bas kada pomislis da brze nemoze Google te iznenadiSmijeh U pocetku mi se uopce nije svidalo sucelje no sada posto sam ''prisiljen'' koristiti ga, navikao sam se i stvarno mi se svida.

P.S. Off topic ali dali netko zna kak rjesiti ovaj problem sa Safarijem i Win 7, probo sam reinstall al opet isto.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...
... A koristiti cu i chat kada ga naprave, ne mogu se sjetiti kako se zove....

GTalk?

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
IE8 u praksi i nije strašno tako loš kako rezultat izgleda, ali ima svoje momente. Recimo, Firefox je znatno lošiji od rezultata u nekim stvarima, a po rezultatu nebi rekao.

Ma stoji, ne treba rezultate ovoga testa uzeti zdravo za gotovo i osuditi browser, iako puno pokazuje. Ne znam kako bi se jos mogla mjeriti kvaliteta browsera? Postoji li kakav benchmark za browsere?

@mersadk: ma moze i to (integracija u browser) ali nisam mislio na to nego na GWave.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 13:01 (!mpact35).
17 godina
protjeran
CikaSpaso kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Jel postavljaš takva pitanja samo da bi nešto napisao, ili ne znaš da čitaš?

"ne znaš da čitaš ?"

piše se i kaže: ne znaš čitati ?

od cajki i folka više ne znate niti pričati. sramota

Z
18 godina
Stigao Chrome 3.0

Kod mene (od 100): FF=83, Opera 10=100, IE8=20, Chrome 3.0=100  s time da je opera došla brže do 100 od chromea. I dalje ću koristiti kombinaciju FF-a i Opere.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice