Stabilan Chrome za Mac

poruka: 19
|
čitano: 3.397
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stabilan Chrome za Mac".
17 godina
Stabilan Chrome za Mac

Da dodam, također je i za Linux izašla stabilna verzija!

4 1 hvala 2
17 godina
protjeran
RE: Stabilan Chrome za Mac
ali linux nema veze s appleom, pa nije vijest...
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
Stabilan Chrome za Mac

ovaj novi chrome za win su totalno shebali više nema home,a bio mi je najbolji preglednik uhrrrr

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

ovaj novi chrome za win su totalno shebali više nema home,a bio mi je najbolji preglednik uhrrrr

Ima home?! Neku betu koristiš il kaj?

Ja se veselim što napokon pamti zoom

home home
17 godina

Stabilan Chrome za Mac i Linux su trebali stavit!

17 godina
neaktivan
Dentex kaže...

Stabilan Chrome za Mac i Linux su trebali stavit!

Ma ti su bugovci čudni, istodobno je je izasao stabilan za mac i linux a oni zapostavljaju linux, koji im je k****. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
17 godina
neaktivan
Stabilan Chrome za Mac

Danas je nešto nestašica apple vijesti, pa eto, barem ovo  :)

0 0 hvala 0
18 godina
Stabilan Chrome za Mac

Chrome je brz. Amen :) Firefox se podiže, Chromeom već surfam, ugasim Chrome, upalim Chrome surfam, a Firefox tek pokazuje sučelje... nešto su sjeb... sa Firefoxom. Nadam se da će popraviti jer neki addoni za FF su jednostavno must have :/

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stabilan Chrome za Mac

Ja sam baš prešao na Chrome, razlika u brzini je stvarno ogromna. 

1 0 hvala 0
18 godina
A kod mene firefox radi normalno, klik i tu je, ocito kod tebe neki plugin koci ili pitaj b...a Sto.
Firefox no 1
17 godina
Stabilan Chrome za Mac

Navjerovatno kolko je brz ovaj Chrome! Stvarno sam zadovoljan s  njim. Ima dodatke skoro pa sve koje ja koristim i polako se privikavam na njega...

Doduše sad ga koristim u Ubuntu nisam ga još probao na Windowsima! Bravo za njih!Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Stabilan Chrome za Mac

Ja sam isto bio FF fan,i nije mi palo na pamet da probam chrome,ali nakon jednog updatea FF počeo se rušiti, pokreće se predugo,i to bez ikakvih addonova ( da neb bilo da su addonovi krivi). I nakon tog sam probao chrome i preporodio se,još kad je dobio ekstenzije,milina surfanja. Probao sam i operu ali u nekim stvarima mi nije radila kak treba. Tako da je chrome za sad najbolji browser (barem za mene ,nek svatko koristi kaj mu odgovara).

I  slažem se s onima koji tvrde da je chrome stabilan za linux to nije vijest,ali kad se radi o appleu, onda je to na naslovnicama.

Sad bude i na TV-u,Chrome za mac izašao iz bete ,bezveze. Ak već pišu nek napišu i za Linux. Ali ne ovo mora biti iBug

1 0 hvala 0
17 godina
Stabilan Chrome za Mac

Da...slažem se sa tobom!

Ovako ispada da se ovi (apple i mic) natječu tko će više platit za više tekstova i pohvala o njima i manje pisanja o Linuxu!

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 12:30 (Dentex).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stabilan Chrome za Mac

Kod chromea na Linuxu me smeta jedino što nema plugin za moonlight pa eto ne može se gledati Bug-TV i još ponešto

ali sve u svemu bolje mi leži od firefoxa

A zašto je ime vijesti kavo jeste, neka to ide na dušu bugovcima

mislim da u Hrvatskoj ima više Linux korisnika od mac korisnika

u svijetu zbog Amerike jos prevladava mac, ali neće dugo

Ali ti sveti ratovi su ionako za budale

ja koristim što želim i nije me briga što drugi govore

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 14:36 (sailor1).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dentex kaže...

Da dodam, također je i za Linux izašla stabilna verzija!

Zar je vec nije bilo odavno?

P.S.

Bug TV- > to netko gleda!?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 14:50 (win32).
17 godina

ne, jer sam koristio!

16 godina
neaktivan
Dentex kaže...

ne, jer sam koristio!

Koristio si Chrome i nije bio stabilan?

Na Ubuntu koristim Firefox, ali se definitivno "saltam" sada na Chrome i na Ubuntu posto mi se evo Chrome 5 Beta pokazao kao odlican browser na Win7 x64 te sam prvi puta promjenio browser od kako je izasla "Lisica". Isprobao sam u zadnjih par tjedana apsolutno sve browsere i na kraju ostavio Chrome 5 Betu (sa time da za svaki slucaj i dalje imam instlairan Firefox i na Win7, ali sada ide van iz Ubuntu-a).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
protjeran
win32 kaže...
Dentex kaže...

ne, jer sam koristio!

Na Ubuntu koristim Firefox, ali se definitivno "saltam" sada na Chrome i na Ubuntu posto mi se evo Chrome 5 Beta pokazao kao odlican browser na Win7 x64 te sam prvi puta promjenio browser od kako je izasla "Lisica". Isprobao sam u zadnjih par tjedana apsolutno sve browsere i na kraju ostavio Chrome 5 Betu (sa time da za svaki slucaj i dalje imam instlairan Firefox i na Win7, ali sada ide van iz Ubuntu-a).

ti shvacas da kad se kaze da je izasla stabilna verzija necega, da to znaci da je program izasao iz bete, a ne da se on nije do tada stabilno ponasao?

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
win32 kaže...
Dentex kaže...

ne, jer sam koristio!

ti shvacas da kad se kaze da je izasla stabilna verzija necega, da to znaci da je program izasao iz bete, a ne da se on nije do tada stabilno ponasao?

Hvala sto si mi sada sve "pojasnio"......i da, znam sta znaci "beta".

LP

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice