Ovo bi moglo biti jeftino...
A performanse su odlične s obzirom da ide u PCI utor...
Stoja
This is going to charge everything. All over again. 
Ne ide u PCI utor, pogledaj malo, da ide, stršalo bi ti van, ne da se nikud učvrsiti i moglo bi puknut.
Ti konektori su ti za SATA napajanje i SATA povezivanje na matičnu...
netnam, meni izgleda ko pciex1 utor
Ne ide u PCI utor, pogledaj malo, da ide, stršalo bi ti van, ne da se nikud učvrsiti i moglo bi puknut.
Ja isto mislim da je PCIe, premali je razmak između konektora, a svi SATA diskovi imaju jednak razmak i veći je kako bi mogla stati dva odvojena konektora.
Pogledaj malo bolje sliku, pa ćeš vidjet i da su vodovi s obe strane konektora.
To je Micro SATA
Kad sam pisao kako Air ima SSD, neki su mi tvrdili da to nije SSD nego obična flash memorija..
Di su sad ti 'stručnjaci' ?
Ja isto mislim da je PCIe, premali je razmak između konektora, a svi SATA diskovi imaju jednak razmak i veći je kako bi mogla stati dva odvojena konektora.
Pogledaj malo bolje sliku, pa ćeš vidjet i da su vodovi s obe strane konektora.
Toshiba kaže da je SATA: http://www.toshiba.co.jp/about/press/2010_11/pr0801.htm
Ma to se spaja na crossfire/sli bridge i daje grafičkoj kartici dodatan boost,poput red bula 
vidim neki nisu skužili foru =/
Kao što je no tengo dinero rekao, radi se o mini SATA uređaju, a cijena mu je cca 2k Kn za 64 GB.
P.S. Zanimljivo kako Apple navodi da je 1 GB= 10^6 bajtova, što nije nikako točno. Baš me zanima kad će krenuti prva tužba 

Gdje piše da je 10^6? Piše 1 billion bytes.
Zapravo je potpuno točno: http://en.wikipedia.org/wiki/Binary_prefix
Treba početi ozbiljnije koristiti IEC-ove prefikse, nije nimalo zgodno da kilo malo znači 1000, a malo 1024, samo stvara pomutnju.
Hvala. Nisam znao da su počeli koristiti taj način označavanja, koji mi baš i ne sjeda, jer računalo i dalje broji memoriju u binarnom načinu.
Hvala. Nisam znao da su počeli koristiti taj način označavanja, koji mi baš i ne sjeda, jer računalo i dalje broji memoriju u binarnom načinu.
Kako misliš računalo broji? U Linuxu se, koliko znam, već koriste IEC-ovi prefiksi u nekim dijelovima, još kad bi ih Microsoft prihvatio i uveo ih u Windows bilo bi odlično. Mislim, nije da je nešto pretjerano bitno, ali priličan je kaos što se tiče toga trenutno i mislim da bi bilo dobro to nekako riješiti u narednih par godina.
Kad sam napisao broji, mislio sam na to da ako ideš vidjeti kolika je veličina nekog dokumenta, on ju prikazuje npr.5.2 MB, što nije 5.2 milijuna bajtova.
Kad sam napisao broji, mislio sam na to da ako ideš vidjeti kolika je veličina nekog dokumenta, on ju prikazuje npr.5.2 MB, što nije 5.2 milijuna bajtova.
Upravo to hoću reći, to nije do računala, već do OS-a i programa. Evo, meni u Total Commanderu piše u MiB. :)