A možda i nije: https://twitter.com/bdsams/status/709364226968711168
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bug vječito kasni sa informacijama
Obmanjujete ovaj napaceni narod
SIVE LUBANJE SILOM
pa sve vijesti oko "smrti" i sličnog na Windows Phone vezane su uz neznanje ljudi... naravno da se radi o smrti Windows Phone-a jer će postepeno prestajati davati podršku za stare Windows Phone i prebaciti se na univerzalne Windows 10 aplikacije....
Sedmorici korisnika koji se logiraju 2 puta godisnje ce ovo jako zasmetati.
i opet vratio
i opet vratio
poznata situacija s aplikacijama u wp trgovini, "idi mi dođi mi"
Jesi ovo sam izmislio ili ti je neko pomogao?
Ne samo da podrška za Windows aplikaciju nije ugašena, ista je upravo nadograđena na verziju 5.2.1.0.
Nije tačno da je ugašena podrška, zahtijevam brisanje članka jer informacije su netočne.
"Ti zahtjevas brisanje clanka"!?
Koja si ti tu manga da bi bilo sta "zahtjevao"?
Pokreni svoj portal pa ces onda biti u mogucnosti "zahtjevati".
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Glej, nisam ja kriv kaj Bug piše netočne informacije, ipak je ovo jedan od stranica koje redovito posjećujem. ST ima dobre vijesti također.
BOL ima jos jedan plus, ok forum (ponekad naletis na ok ekipu) i meni dobre kolumne (cak i gosp. Petric ima neke svoje dobre dane, ali tu je npr. Oleg s nekim ok razmisljanjima dok nikada necu prezaliti recimo gosp. Dvoraka (takvu osobu treba znati zadrzati jer je dizao BUG na visu razinu)).
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi