Spor prelazak na 4G

poruka: 11
|
čitano: 1.837
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spor prelazak na 4G".
17 godina
protjeran
Spor prelazak na 4G

bas krasno

CAPETAN PRICE

2 0 hvala 0
17 godina
Spor prelazak na 4G

Ja koliko znam LTE nije 4G, već korak ka 4G. Ne znam zašto lažu potrošačima ako je to tako?!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spor prelazak na 4G

Kud već žure, ja još ni 3G nemam Izlanuo se

zakon
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Spor prelazak na 4G

hrvatska će do kraja stoljeća možda na 4G...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
17 godina
Blue_Fatal1ty kaže...

Možeš tek zamisliti kad će 3.9G (ili 4G kako ga ovi nazivaju) stići u Bosnu i Hercegovinu. Smijeh

18 godina

3G ima sasvim pristojne brzine za normalno surfanje i streamanje normalnog sadržaja..

to kaj ljudi "žele" stream HD-a na kalkulatorima je malo morbidno.

no, to ne znači da ne treba razvijat tehnologiju. samo ne treba očekivat da će se sve prodavat ko vruće kifle.

17 godina
neaktivan
Ma ja bih bio zadovoljan i da samo poboljsaju 3g pokrivenost kod nas-4g mi ne treba...
18 godina
Spor prelazak na 4G

Nasi nisu jos niti pokrili 3G mrezu kako treba. Koja inace ima sasvim dobru brzinu, iako se osjeti razlika u odnosu na istu brzinu ADSLa, predpostavljam zbog vremena odziva i nekim muljazama sta adi mobila oprema od operatera.

Intenzivno koristim internet preko mobitela (spojim i na laptop), i na vecini lokacija i dalje hvatam samo Edge (tmobile i tele2 imao). Evo sada sam na GO u Hrvatskoj Kostajnici, i da uhvatim ikakav brzi signal trebao bi ici do Siska, 50km odavdje. Sramota! Kakav 4G!

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Meni je i 3G dovoljan za sada, tek nedavno sam ga uključio na mom k800 zbog brzine neta, prije je bio isključen jer me iritirala ikonica gore. :D

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
17 godina
protjeran
escobar_ kaže...
Blue_Fatal1ty kaže...

Možeš tek zamisliti kad će 3.9G (ili 4G kako ga ovi nazivaju) stići u Bosnu i Hercegovinu. Smijeh

Probao sam i ne mogu Smijeh

17 godina
escobar_ kaže...

Ja koliko znam LTE nije 4G, već korak ka 4G. Ne znam zašto lažu potrošačima ako je to tako?!

LTE je tehnologija koja jos nije razvijena u potpunosti .. .spada u 3.5G kao i HSPA ali teoretsska brzina je visestruko veca od HSPA (neki 30-50Mbit/s).

4G tehnologija se smatra da ce bit IMT-A koja ce radit na OFDMA>MIMO modulaciji i rokat ce na neki teoretskih 100Mbit/s do 1 Gbit/s (moš mislit)

Procita san strucni clanak iz IEEE casopisa, citiram: LTE je nova tehnologija za prijenos podataka putem širokopojasnih mobilnih mreža, a dio je okvirno definiranog standarda za 4G mreže!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice