Sony Ericsson otpušta

poruka: 14
|
čitano: 2.645
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson otpušta".
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson otpušta

Sony Ericsson vjerovatno ide veoma lose prodaja novih mobitela jer ne pamtim kada su izbacili neki inovativni model,ili kopiraju nokiu i druge proizvodjace ili naprave neki dummy tel,na podrucju smartphonea ih uopste nema,odnosno na tom polju su u velikim minusima Cool

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson otpušta
stevan94 kaže...

na podrucju smartphonea ih uopste nema,odnosno na tom polju su u velikim minusima Cool

Potpisujem, smart telefoni su sveprisutni, svaki proizvođać ima bar njih par u punudi, od pristupačnijih pa do skupljh..istina Sony Ericcson ima

XPERIA X1 ali slabo je to, to je high end uređaj, skup, treba im još koji za obične smrtnike.

17 godina
Nije istina da sony ericsson nema smartphona, ima ih sasvim dovoljno, a i dolaze uskoro novi. A i ono za inovacije je smiješno.
Nesto im u poslovanju ne štima pa gube pare.
17 godina
Sony Ericsson otpušta

a evo sad su polako krenuli sa smartphonovima, imaju SATIO,x1, ubrzo izlazi xperia x2, pa nakon nje dolazi xperia x10 sve jako dobri mobovi i ne toliko skupi ko ostali(satio dođe 3700kn u t-comu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson otpušta

Trenutno se zaparavo interno dogovaraju na koji će OS ići (jer sad imaju i Symbian i Win Mobile i...), tako da si smanje troškove - pa će imati jedan OS kao i do sada za "obične" telefone, te samo jedan za "napredne" (možda bude Android)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Prvi post je presmiješan i apsolutno netočan.

Imaju smartphone-e već godinama.

A što se tiće kopiranja Nokie, tek to je presmiješno. SE je isti već godinama, njihov UI je dugo dugo več najbolji, najpraktičniji i najintuitivniji, te su ga drugi kopirali nebrojeno puta.

Isto tako Nokia kopira SE-ov dizajn, a ne obratno.

SE je uništilo preveliko segmentiranje proizvoda. Dok su radili odlične all in one telefone, super im je išlo. Istina, imali su 2-3 telefona na godinu, ali su bili fantazija, i prodavali se ko alva te kupili brdo nagrada.

No, ponukani Samsungom i Nokiom te njihovim izdavanjem 30ak modela godišnje, odlučili su i oni probat sličnu metodu, samo što su zaista pretjerali sa segmentiranjem. Ili je poslovni, ili je Walkman, ili je Cybershot, ili, ili, ili...

Sad su napokon krenuli ponovno radit kao nekad. Satio, Aion, Yari, su dobar start. A i imenovanje modela je ono što bolje prolazi na tržištu.

Pratim SE od početka, još dok su bili zasebno Sony (Z5, koja je to telefončina bila...) i Ericsson i želim im sreću nadalje.

18 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Trenutno se zaparavo interno dogovaraju na koji će OS ići (jer sad imaju i Symbian i Win Mobile i...), tako da si smanje troškove - pa će imati jedan OS kao i do sada za "obične" telefone, te samo jedan za "napredne" (možda bude Android)

Vjerovatno će napraviti kao i samsung - isti mobitel (hardver), a malo promijenjeni dizajn i drugi OS. Iako se sve više čini da favoriziraju Android (čak je bilo govora da će ići i u Sony-eve walkmane koji će biti konkurencija iPodu touch) i Win Mobile.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson otpušta

oni napravili xperiu x1 pa hajde super mob ok....ali ne moraju sada jos 30 istih da naprave sa vrlo malim izmjenama x2,x3 xmilion pa dokle?? i normalno da im ne ide prodaja nece niko isto da kupuje.....a satio skoro isti kao xperia,bezveze mi je totalno,za cjenu koju imao satio moze se kupi 3-4 bolja mob-a :)

Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

oni napravili xperiu x1 pa hajde super mob ok....ali ne moraju sada jos 30 istih da naprave sa vrlo malim izmjenama x2,x3 xmilion pa dokle?? i normalno da im ne ide prodaja nece niko isto da kupuje.....a satio skoro isti kao xperia,bezveze mi je totalno,za cjenu koju imao satio moze se kupi 3-4 bolja mob-a :)

Kako si glupe usporedbe i izjave napravio da nemožeš vjerovati

HTC je napravio Xperiu1

Xperia1 - Windows Mobile, prava qwerty tipkovnica. Ako ti potpuno drugi OS i nedostatak fizičke tipkovnice smatraš malim izmjenama prosvijetli nas što su velike.

Satio je potpuno drugačiji nego xperia (bilo koja)

I navedi mi ta 3-4 bolja mobitela

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson otpušta

Usporedbe mozda jesu glupe ali i Sony ericsson propada,sada ti meni reci da ima dobre telefone,pa daj covjece ko jos zeli xperiu ili satio pored brda htc-ovih mode,iphone,nokija cega vec ne???

Ja licno imam SE C905 ali nikada vise necu kupiti nijedan SE a pogotovo ne sa dummy platformom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Usporedbe mozda jesu glupe ali i Sony ericsson propada,sada ti meni reci da ima dobre telefone,pa daj covjece ko jos zeli xperiu ili satio pored brda htc-ovih mode,iphone,nokija cega vec ne???

Ja licno imam SE C905 ali nikada vise necu kupiti nijedan SE a pogotovo ne sa dummy platformom :)

SE sigurno ne propada, a ima odlične mobiele koji se itekako mogu mjeriti s konkurencijom u svemu.

17 godina
Sony Ericsson otpušta

satio loš, u čemu? aj mi reci nokiu ili htc(ili možda iphone)koji nude sve što on ima za 3700kn i to je cijena samog uređaja bez pretplate i ugovora...nokia n97 dođe 6000kn skoro 2 satia,HTC hero dođe 5500kn(satio i pol),iphone dođe 7000kn+(to je već puna 2 satia)sad malo pogledaj što sve dobiješ u satio i ovim modelima pa reci koji te više pokrade kad ga uzmeš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

satio loš, u čemu? aj mi reci nokiu ili htc(ili možda iphone)koji nude sve što on ima za 3700kn i to je cijena samog uređaja bez pretplate i ugovora...nokia n97 dođe 6000kn skoro 2 satia,HTC hero dođe 5500kn(satio i pol),iphone dođe 7000kn+(to je već puna 2 satia)sad malo pogledaj što sve dobiješ u satio i ovim modelima pa reci koji te više pokrade kad ga uzmeš?

dobro idi kupiti satio kada ti je toliko dobar!!! iphone nije bash 7000 kao sto govoris,moze se naci u pola cijene original 3gs 32gb i 10x je bolji od satia Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 18:52 (stevan94).
17 godina
Sony Ericsson otpušta

Mene nije briga što se da "nabavit" nego što dođe u dućanima u našoj zemlji i to bez ugovornih obaveza...Uostalom nemam potrebe da ga uzmem jer već imam w995 koji mi služi onom čemu je namjenjen i po tom pitanju satio me ne oduševljava+nevolim mobove sa touchscreenom bez fizičke qwerty tipkovnice tako da ga ne planiram uzet. Ali realno gledajuči satio nudi više za manje para. Uostalom opet ćeš satio moć "nabavit" jeftinije nego iphone . I da evo ti slika sa t-mobile stranice koliko iphone 3gs 32GB dođe (samo uređaj)

iphone 3gs 32 GB 7599kn iphone 3gs 32 GB 7599kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice