Veliki zajeb SE-a...
A kao oni sad imaju dobru reputaciju ?
...a mislim, tu nešto "smrdi". A tko je proizveo SE X1? opet HTC
...a mislim, tu nešto "smrdi". A tko je proizveo SE X1? opet HTC
Ozbiljno?
Nisam znao...
Istina
Tako je, piše na wikipediji
a možda je nekao potajno HTC i SonyEricssonova firma .. pa tak da mogu radit .. gdje hoće??
Ovi (vjerojatno PREVAŽNI MENADŽERI) su si umislili da šta će njih sada jedan GOOGLE ponižavati da oni sada rade telefon za njih.Svaka čast HTC-u.
neka su ih odbili
ionako je ruzan mobitel
A čujte, možda je SE mislio kako nexus one neće uspjeti, te bi onda kao glavnog krivca uzeli SE, jer bi se govorilo "da evo to je smeće od google phona napravio SE..." ali eto nexus one je ipak ispao kao super mob i to je više nego odlična reklama HTC-u, a vidimo kako je HTC takoer nešto naučio od toga, jer vidimo na MWC-u kako su nadolazeći mobovi od HTC-a vrlo lijepo dizajnirani tako da je to njima bio odličan potez. SE bi se mogao popravit sa novom serijom x10 mobova sa kojima ozbiljnije idu u smartphone tržište sa androidovim OS-om , tako da se nadam da će im bar to popravit reputaciju.
A čujte, možda je SE mislio kako nexus one neće uspjeti, te bi onda kao glavnog krivca uzeli SE, jer bi se govorilo "da evo to je smeće od google phona napravio SE..." ali eto nexus one je ipak ispao kao super mob i to je više nego odlična reklama HTC-u, a vidimo kako je HTC takoer nešto naučio od toga, jer vidimo na MWC-u kako su nadolazeći mobovi od HTC-a vrlo lijepo dizajnirani tako da je to njima bio odličan potez. SE bi se mogao popravit sa novom serijom x10 mobova sa kojima ozbiljnije idu u smartphone tržište sa androidovim OS-om , tako da se nadam da će im bar to popravit reputaciju.
Pa Nexus One i nije bas uspio ako pogledamo kolko ih je malo prodano. Mozda je kriva prodajna politika, mozda bug-ovi a mozda i hTC Desire. U svakom slucaju odlican mob..samo zasto se lose prodaje neznam...
Pa Nexus One i nije bas uspio ako pogledamo kolko ih je malo prodano. Mozda je kriva prodajna politika, mozda bug-ovi a mozda i hTC Desire. U svakom slucaju odlican mob..samo zasto se lose prodaje neznam...
Ja bi rekao da je prodajna politika kriva. Jer išli su logikom da se prodaje otključan a ne preko operatera, i normalno da tako nije otišao dalje od USA-a, engleske i eventualno još koje države, oni su trebali ga dat operaterima i onda bi vrlo brzo bio u cijeloj europi i sigurno bi ih puno više prodali... Al zato i ja isto čekam HTC desire koji po svemu izgleda kao da je nexus two, a vjerojatno će se pojavit i u HR kad izađe
Još kad ne bi koštao previše love...
Ja bi rekao da je prodajna politika kriva. Jer išli su logikom da se prodaje otključan a ne preko operatera, i normalno da tako nije otišao dalje od USA-a, engleske i eventualno još koje države, oni su trebali ga dat operaterima i onda bi vrlo brzo bio u cijeloj europi i sigurno bi ih puno više prodali... Al zato i ja isto čekam HTC desire koji po svemu izgleda kao da je nexus two, a vjerojatno će se pojavit i u HR kad izađe
Još kad ne bi koštao previše love...
Ja da ti budem iskren rade bi htjeo "Google" telefon ali su syebali ove softkey-eve do bola, a i ima jos par musica..budemo vidli kolko ce dobar bit Desire, samo da ga ne uspore..samo to trazim :)
Hah, gadno se SE zajebo s ovim... Osim toga, SE mi je UŽAS! Imao 2 njihova mobitela i nikad više. Najviše mi se zgadilo kad sam vidio da u nekim stvarima kopiraju Nokiu (upravljanje sms-om, zadnji kontakti, itd itd), a mobiteli su im softwerski isto čemer. Dizajnom nisu ni blizu Nokiji. Svi candy mobiteli im izgledaju kao igračkice. Jedini koji su mi je bili ok izgledom bili su SE W serija. Nokia je svjetlosnim godinama naprijed. Znam da će sada ovo uzrokovati paljbu na mene, ali napominjem, ovo je moj osobni stav i činjenica da već godinu dana nisam imao SE pa ako se što rapidno promijenilo, u što sumnjam, moje isprike... Uostalom, sumnjam da bi SE napravio tako dobar posao sa Nexusom kao sto je to napravio HTC.
A, da ima nešto gore od SE-a, ima... Odaziva se na ime Samsung (ovdje ne spada Wave i zadnja gen njihovih telefona).
Hah, gadno se SE zajebo s ovim... Osim toga, SE mi je UŽAS! Imao 2 njihova mobitela i nikad više. Najviše mi se zgadilo kad sam vidio da u nekim stvarima kopiraju Nokiu (upravljanje sms-om, zadnji kontakti, itd itd), a mobiteli su im softwerski isto čemer. Dizajnom nisu ni blizu Nokiji. Svi candy mobiteli im izgledaju kao igračkice. Jedini koji su mi je bili ok izgledom bili su SE W serija. Nokia je svjetlosnim godinama naprijed. Znam da će sada ovo uzrokovati paljbu na mene, ali napominjem, ovo je moj osobni stav i činjenica da već godinu dana nisam imao SE pa ako se što rapidno promijenilo, u što sumnjam, moje isprike... Uostalom, sumnjam da bi SE napravio tako dobar posao sa Nexusom kao sto je to napravio HTC.
A, da ima nešto gore od SE-a, ima... Odaziva se na ime Samsung (ovdje ne spada Wave i zadnja gen njihovih telefona).
Ovdje skoro pa 100% slazem no LG je barem duplo gori od Samsunga...
Čuj, moraš shvatit da je velika razlika između SE-a i nokie u raspodjeli mobova. Kod nokie većina mobova vrti symbian što im odmah daje prefix smartphone i kao tako obično su i bržiji od SE-a. Dok SE je više išao na jednostavnost ilitiga Dummy phone ali sa velikim naglaskom na multimediu(imamo cybershot seriju, walkman seriu) ali oni nisu smartphonovi i zato nemaju sirovu snagu da biš ih uopće mogao usporedit sa mobovima tipa od nokie seria N. Ali zato je razlika da SE-ovi top modeli su dosta jeftiniji (recimo moj w995 čim je izašao koštao je 3000kn a n95 je koštala oko 5000 a i n97 je isto tako skupa bila u startu) očito je onda da za tu veću lovu moraš dobit nešto više. Ali izgleda da se SE opametio te i on sad će počet agresivnije izdavat smarphonove(xperia x1/x2/x10/x10 mini/x10 pro) sa kojima će moć konkurirat ostalim smartphonovima.
Čuj, moraš shvatit da je velika razlika između SE-a i nokie u raspodjeli mobova. Kod nokie većina mobova vrti symbian što im odmah daje prefix smartphone i kao tako obično su i bržiji od SE-a. Dok SE je više išao na jednostavnost ilitiga Dummy phone ali sa velikim naglaskom na multimediu(imamo cybershot seriju, walkman seriu) ali oni nisu smartphonovi i zato nemaju sirovu snagu da biš ih uopće mogao usporedit sa mobovima tipa od nokie seria N. Ali zato je razlika da SE-ovi top modeli su dosta jeftiniji (recimo moj w995 čim je izašao koštao je 3000kn a n95 je koštala oko 5000 a i n97 je isto tako skupa bila u startu) očito je onda da za tu veću lovu moraš dobit nešto više. Ali izgleda da se SE opametio te i on sad će počet agresivnije izdavat smarphonove(xperia x1/x2/x10/x10 mini/x10 pro) sa kojima će moć konkurirat ostalim smartphonovima.
Da, zapravo dobro zboriš... Ma, takve stvari se uvijek svode na to tko što treba. Nekome je previše kupovati Nokijin smartphn koji ima njemu bespotrebnih opcija, a zanima ga baš ono što SE nudi. I obratno. Ali, puno ljudi gazi Nokiu i govori da je SE svj godinama ispred, a to nije istina, ako cemo bas, po razvoju tehnologija na mobitelima, nokija dere... Znam ljude koji mi izvade svoj super cool SE sa walkamon i pocnu drapat po mojoj nokiji, a ovaj moj em ima gps, em 3g, em wifi, em mp3 player, em ovo, em ono... pa pitas kako sad to objasnjava, a odgovor je ''ne bi nikada mijenjao SE za nokiu'', a pazi, faktor cijene nije bitan!! Ili moj buraz kad mi dode sa štangom od Samsunga i kaze kako je software bolji, a majke ti, unutra uzas, onaj preview opcija unaprijed u izborniku je nakaradan (da navedem samo jedno)... Sta nisu odmah stavili izlazece/padajuce izbornike pa ni ne moras stiskat OK, nego odaberes Poruke, on pokaze sto je unutra u izborniku koji izade, a ne mozes preko njega nista odabrat... genijalno...
ljude koji mi izvade svoj super cool SE sa walkamon i pocnu drapat po mojoj nokiji, a ovaj moj em ima gps, em 3g, em wifi, em mp3 player, em ovo, em ono...
Mah to je obično qrćenje ljudim ista stvar sa iphonom ili bilo koji mob, ja imam, ti nemaš. Ono što kažeš da većina pljuju po nokia-i ti je baš zbog toga jer je su uglavnom to smartphonovi koje nemožeš naučit sve što ima u jedan dan, nego se treba naviknut i otrkit sve mogućnosti uređaja(kao i sa bilo kojim smartphone sem iphona)dok je SE dummy i nema tu puno nauke, ono što vidiš u glavnom meniu je većina funkcija moba. Ono što je moje mišljenje je da su mi SE-ovi(ne svi modeli) nekako ljepšiji od nokia modela(uz par iznimki) ali ono što mi se najviše sviđa kod mog w995 je jedino mp3 player, koji je ja mislim najmočniji pa čak i od svetog ipoda, jer ima puno ljudi koji se bave modifikacijom drivera i sa pravim slušalicama, slušanje mjuze na njemu je nešto što ćeš teško iskusit sa drugim mobovima i mp3 playerima. Kad budem si uzeo neki smartphone ovaj će mi i dalje ostat za mjuzu jer koliko vidim svi novi mobovi ne da poboljšavaju kvalitetu zvuka, već i miću osnovne stvari tipa equalizer
A šta će ti equalizer ak ti je zvuk na SE tak super?
Pa sa equalizerom namjestiš da zvuk bude super.... ako ti recimo fali basa/srednjih/visokih tonova, ti si možeš namjestit i prilagodit svakoj skladbi, ili si naći neku postavku koja najviše paše tvom stilu muzike i ukusu. Na drugim mobovima imaš samo normal preset iliti sve na nuli i ni nemožeš ništa podesit, pa ako ti ima previše ili premalo određenog spektra u pjesmi možeš samo uzdahnut i reć: "e hebiga nemogu podesit" Također uzmi u obzir da noviji walkman modeli od SE-a imaju clear bass odnosno poseban algoritam za pojačavanje baseva, koji na slušalicama zvuči puno, puno glasnije i udarnije nego bilo gdje drugdje
Najviše je krivo vrijeme objave. Nitko pri zdravoj pameti ne bi izdao "gadget" u 1. mjesecu. Studeni ili prosinac je obavezan zbog predblagdanske i blagdanske kupnje kada se takve stvari najviše prodaju, a ne u siječnu kada se svi istroše a oni koji imaju novca već imaju neku novu igračku dobivenu tijekom blagdana.
Glup potez SE-a, previše su se umislili... Google nexus one je stvarno sjajan smartphone koji im je mogao dati samo dobru reputaciju... Ma, sve to oko HTC-a i SE-a, pa Googlea - nešto mi tu smrdi...
Buahaha, još jedan primjer da nema glupih pitanja, samo (izuzetno) glupih odgovora ;).
Kvalitetan izvor i kvalitetne šluške ne trebaju nikakvo dodatno petljanje po frekvencijama.
Ne kuzim kako to moze donjeti dobru (ili ikakvu) reputaciju zbog proizvodnje Nexusa One? SE je izgubio samo zaradu i nista vise. Tak mi svejedno oce li da stancat SE ili HTC.
Ma to je ono što ameri zovu "obrnuta psihologija". Oni time pokušavaju reći da im je žao što ga oni nisu proizveli xD. sad još samo fali da se ja vi sagem/alcatel ili siemens i kažu da su i oni odbili xD... Ma ponudili su i meni da ga ja rdim (ručno) ali jbg nema se vremena lol