Sony Ericsson Kiki

poruka: 21
|
čitano: 1.990
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Kiki".
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Kiki

Znači za otprilike 5 000 kuna dobit ću loš telefon, gori OS i ekran koji ne vidim po danu

Vir prudens non contra ventum mingit...

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sony Ericsson Kiki

Izgleda loše, ime je još 'lošije' i sve u svemu izgleda da će to biti neka vrsta prototipa neke nove, po meni nepotrebne tehnologije (proziran ekran, čemu? )  Ima vremena za Star trek...Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson Kiki
Ma u star treku nebi ni koristili takav mob :D 
Inače glupo, bezveze, večina će radije odabrati zaslon  da mogu gledati fotografije, snimati s kamerom i slicno. 
Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Kiki

ovo je mobitel za preseravanje

ideš pisat poruku a vidiš nečiju facu na ekranu xD

Linux 1: 0 Windows
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 15:03 (seg20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Kiki

neznam tko bi ovo htio kupiti.s ovom ciglom sramio bih se izaci na cestu vec bi me ljudi popljuvali ko na placu.

Jednom rijecju:PROMASAJ!

Batman je zakon!
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
seg20 kaže...

ovo je mobitel za preseravanje

To se danas kaže mobitel za modno osvještene...Belji se

17 godina
neaktivan

Za koga?

ciganovića,grubinića i ostalo društvo :-)

17 godina
Sony Ericsson Kiki

Al imam osječaj da apple izbaci neš tako i da kaže razlog zbog čega je ovo prava stvar neki bi to odmah kupili da budu cool.Ovak je sony ericsson koji samo ima nove ideje koje će propast pa nikog nije brigaBelji se

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Kiki

Ipak, Sony Ericsson s Purenessom otvara novo poglavlje u dizajnu mobitela (pod sloganom make.believe)

make.believe.throw away

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Stoja kaže...

Al imam osječaj da apple izbaci neš tako i da kaže razlog zbog čega je ovo prava stvar neki bi to odmah kupili da budu cool.Ovak je sony ericsson koji samo ima nove ideje koje će propast pa nikog nije brigaBelji se

Apsolutna istina.

Apple moze bilo sto napraviti i prodavat ce se ko alva.

Zato ih ja uspjesno bojkotiram, iako sad cak i imaju kvalitetne proizvode.

17 godina
Sony Ericsson Kiki

Ne kažem da nemaju kvalitetne stvari,dapače više manje su svi odlični(al preskupid kod nas)al je fora u tome što oni znaju uvjerit ljude da je to baš ono što njima treba i onda ljudi polude i kupuju ko ludiBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Kiki

Što ste svi odmah popljuvali mobitel?

Ja mislim da je ovaj ekran inovativan, možda nije praktičan ali je inovacija. Pa što onda ako vam se mobitel ne sviđa, onaj tko ima viška novac može ga kupit iako je besmislen.

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Vrijeme će pokazati sve o toj tehnologiji, koliko je primjenjiva i korisna. Kladim se da kad su počeli izlaziti prvi mobiteli da ih je masu ljudi dočekalo na nož i smijali se njihovoj korisnosti, a najviše cijeni te im predskazivali propast (sjetimo se kako su mobiteli tada izgledali, ja se sjećam kofera koji si vukao s sobom ili instalacija u autu koja se mogla koristiti samo u autu uz cijenu novog kompaktnog auta). Uz malo mašte, može se zamisliti multifunkcionalna ploča od tko zna kakvog materijala koja će poprimati izgled i sučelje za ono što ti treba, ma što to u skoroj budućnosti bilo, od telefoniranja, snimanja, računanja pa nadam se i jednog dana i teleporta. Na kraju krajeva, ni Porsche carera nema neku pametnu svrhu osim uživanja u vožnji i opet ima svoju publiku. Meni su sve te nove tehnologije super, i da imam para na bacanje, ćopio bi si jednog da isprobam.

17 godina
Sony Ericsson Kiki

Meni je jedna od stvari koja mi pada na pamet zasto je ovaj ekran dobar augmented reality, uperis kameru negdje, a kako je proziran vidis predmet, a na ekranu ti se ispisuju razne informacije, kao terminatoru ili robocopu. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 17:12 (Renesis).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Renesis kaže...

Meni je jedna od stvari koja mi pada na pamet zasto je ovaj ekran dobar augmented reality, uperis kameru negdje, a kako je proziran vidis predmet, a na ekranu ti se ispisuju razne informacije, kao terminatoru ili robocopu. Smijeh

ili na iPhoneu...

inace, potpuno nepotrebno... ajd zamislite da tipkate negdje poruku u busu (u slucaju da od sunca uopce vidite) i nije dosta so sa strane morate zaklanjat da vam ne gledaju sto pisete, nego jos i odozdo.. mislim da to na suncu nema sanse, ma i u iole osvjetljenoj sobi... mislim da ako to dode u prodaju bit ce sigurno skup ko neki puno bolji (i funkcionalniji) mobiteli, tako da ce vjerojatno bit promasaj...

17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Kiki

Zbilja ne znam šta bih rekao... po meni promašen i zastario dizajn, a taj proziran ekran - imam Cookie-ja pa mi pri jakom dnevnom svjetlu padne mrak na oči jer ništa nije čitljivo na zaslonu i moram vraški naprezati oči ne bi li razaznao koliko je sati - zamislite još da je ekran providan pa gdje onda uperiti to čudo kad sunce zaprži. Ja to ne bi uzeo sve da mi netko plati!

They took our jobs!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 22:01 (Stimulans).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Kiki

Moj SE w995 na suncu odlično prikazuje i vrlo je čitljiv,vjerojatno zbog foto senzora koji kad je jako svjetlo,pojačava svjetlost ekrana da bued lakše za čitat.A kad je mrak onda smanji osvjetljenje da te oči ne boleOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 2
18 godina
neaktivan
Sony Ericsson Kiki

Nije mi jasno koja je veza između ovoga i xperie?

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Kiki

ime......Belji se

Nemam pojma valjda će neuki shavit kao:ono xperia ti je super mob a ovo ti je novi model!Pa će nasjest i uzet gaNevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sony Ericsson Kiki

Interesantna tehnologija koja nažalost nema nikakve praktične primjene trenutno (čak štovišeIzlanuo se). Ovo je namijenjeno za one ljude koji se vole hvaliti nečim neobičnim. I za one koju se furaju na takve stvari. Tu bih ubrojao čak i pokojeg šminkera kojemu je stalo do samopromocije i dizanja vlastitog ega. Netko će ga kupiti čisto zato što mu je fora, ali takvih je najmanje. Neka napreduje tehnologija, lijepo je za vidjeti. Barem se trude biti originalni. Netko drugi će možda znati smisliti nekakav pametniji način za primjenu ove tehnologije. Na kraju krajeva najbitnije je samo jedno ->živjela konkurencija i originalne ideje.Namigiva

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Kiki

A dotad ja se držim svog ultra običnog i dosadnog w995 Belji se

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice