Sony Ericsson s Androidom?

poruka: 7
|
čitano: 1.180
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson s Androidom?".
17 godina
neaktivan

Ovo će biti zanimljivo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sumnjam da će odustati od symbiana i preći na neku novu platformu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vjerujem da SE neće baš tako uskoro odustati od svoje UIQ platforme, a za sad samo razmatra o izbacivanju uređaja pogonjenog Android OS-om!

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na neki način sam i očekivao ovo, a ako se Android pokaže jako dobrim moguće je da Sony Ericsson nakon nekog (malo dužeg) vremena u potpunosti prijeđe na njega.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne radim u SE pa neznam ali mislim da će SE ostati sigurno još 3god. - 5god. na svojoj UIQ platformi, koju najviše razvija. I sad pogodovo kad je Symbian postao otvortenog tipa kao i Android.

...a neznam vidjeti ćemo.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson s Androidom?
HCSC kaže...

Ne radim u SE pa neznam ali mislim da će SE ostati sigurno još 3god. - 5god. na svojoj UIQ platformi, koju najviše razvija. I sad pogodovo kad je Symbian postao otvortenog tipa kao i Android.

...a neznam vidjeti ćemo.

Uh..pa naravno....tek sam se sad sjetio da je symbian postao otvorenog tipa(ovdje umetni -"smajlić koji se lupa čekićem u glavu"). Totalno sam bio zaboravio na to. Imajući to na umu onda ipak mislim da Android nema neke velike šanse. Al sve je moguće....ipak je to google.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan

Nebi ja podcjenjivao google ipak oni su iz apsurda napravili ogromnu paru i svaki im se novi izum cini jos vecim apsurdom al sve je to ideja a u ova doba ideja je novac...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice