Snimljen adapter za slušalice budućeg iPhonea

poruka: 57
|
čitano: 5.935
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Snimljen adapter za slušalice budućeg iPhonea".
14 godina
neaktivan

Ajmo ovce, ovaj sigurno bolje svira a i kvaliteta izrade mu je poznata Apple kvaliteta izrade konektora. Nije to da vam uzmu 100$ za neke šrotbeats slušalice a da one koje imate bacite u smeće. 

13 0 hvala 0
16 godina

vec zaista dugo nisam bio ovoliko uzbudjen!

5 1 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: Snimljen adapter za slušalice budućeg iPhonea
Iphone ce biti jos jeftiniji za proizvoditi plus eventalna doplata po nekoj povoljnoj cijeni za adapter tipa 79.99 USD. Win win za apple :)

6 0 hvala 0
12 godina

vaaaaauuu, ja u najmanju ruku mislija da su slikali Jetija oliti snježnog čovjeka

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

De mi recite kako punit mobitel(powerbank), i slušati pjesme, zajedno?

8 0 hvala 0
11 godina

Ajd oprostiti cu im ako ubace neke bezicne slusalice.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Upravo sam htio postaviti isto pitanje.

16 godina

Ovaj komadić žice u proizvodnji ne košta više od pola $, a kladim se da u Apple prodaji neće biti jeftiniji od 20$.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Možda se iPhone 7 bude mogao puniti bežično? Ili uzmeš bluetooth slušalice ako ti je to svakodnevni use case? Ili bude neki Y adapter za istovremeno punjenje i slušanje? Ili neka baza za punjenje koja ima utor za slušalice? Ima sigurno još načina, ali ovo mi je prvo palo napamet.

14 godina
odjavljen
RobertS kaže...
Dex.pwn kaže...

Možda se iPhone 7 bude mogao puniti bežično? Ili uzmeš bluetooth slušalice ako ti je to svakodnevni use case? Ili bude neki Y adapter za istovremeno punjenje i slušanje? Ili neka baza za punjenje koja ima utor za slušalice? Ima sigurno još načina, ali ovo mi je prvo palo napamet.

Daj ti meni ono punjenje: šteker -> kabal -> mobitel

Neće valjda biti slušalice s utorom za punjač omg.

16 godina
neaktivan

http://www.telegram.hr/biznis-tech/na-internetu-se-pojavio-video-koji-demonstrira-nesto-dosta-kontroverzno-u-vezi-nove-iphone-sedmice/ , već viđno i ništa novo. Adapter se može naći u prodaji već dosta vremena,tako da gluposti pišete

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Konačno članak koji je pokopao jedini argument koji su Android ovce imale protiv novog iPhonea.  Haters on suicide watch. 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nepratim scenu, zašto Apple izbacuje utor za slušalice?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zato sto su im korisnici ovce pa mogu uvaliti.

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

čudesna inovacija! nadam se da je nisu zaboravili patentirati (zabrinuto mrštenje). u sljedećem modelu će izbaciti i ovcafon i prodavati ga za samo USD 995 uz praznu kutiju (koja će biti, jasno, patentirana i s cijenom od pišljivih USD 699). da, da, neće biti ni kamere (čemu? korisnici ionako vide i pamte što se zbiva oko njih i to bežično!). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sigurno će prodavat i neki adapter s kojim možeš istovremeno punit i koristit slušalice
www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
uss kaže...

Ovaj komadić žice u proizvodnji ne košta više od pola $, a kladim se da u Apple prodaji neće biti jeftiniji od 20$.

Mislim da taj komadić žice nije komadić žice, već DAC, jer bi inače lightning morao imati i analogne linije za zvuk. Ali, s druge strane, stvarno ne vidim opravdanje za seljenje DAC-a izvan uređaja - em je nezgrapnije, em se lakše ošteti.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
10 godina
odjavljen
Torent kaže...
Iphone ce biti jos jeftiniji za proizvoditi plus eventalna doplata po nekoj povoljnoj cijeni za adapter tipa 79.99 USD. Win win za apple :)

MrBlc kaže...
uss kaže...

Mislim da taj komadić žice nije komadić žice, već DAC, jer bi inače lightning morao imati i analogne linije za zvuk. Ali, s druge strane, stvarno ne vidim opravdanje za seljenje DAC-a izvan uređaja - em je nezgrapnije, em se lakše ošteti.

Jeste DAC je u slusalicama. Procitaj moj gore post pa ces vidjeti da ite kako ima logike za apple ;) Jeftinije za proizvoditi sam iphone jer nema dac-a a plus moci ce naplatiti adapter vjerovatno plus to ce prodati kao amazing novu funkciju.... JBg pa prodali su dodatni red ikona na ekranu da nece to...

9 godina
Mislim da nije problem koristit par pinova za analog audio, mogu se cak koristit i isti pinovi koji su za napajanje/nesto drugo.

U svakom slucaju mislim da su samo otvorili trziste za specificne sluse kojima ne treba adapter a cijena ce im bit paprena zbog toga.

Btw apple od ipoda 2g nema kvalitetan audio izlaz na nicemu.
14 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
uss kaže...

Na koji način misliš reproducirati zvuk na zvučnike ako je DAC u adapteru slušalica? 

9 godina
S pojacalom koje je digital input d-klasa :)
16 godina
neaktivan
bubimir5 kaže...
Dex.pwn kaže...

Upravo sam htio postaviti isto pitanje.

Vjerojatno će biti i ovakav adapter s dodatnim lightning portom: http://www.apple.com/shop/product/MD826AM/A/lightning-digital-av-adapter

Full povoljno i full praktično za nositi. Jedino u Appleu je izbacivanje standardnih konektora napredak. Jedva čekam čuti koja je nevjerojatna korist od toga da moraš nositi adapter da spojiš slušalice.

14 godina
neaktivan
dabar_solta_V2 kaže...
S pojacalom koje je digital input d-klasa :)

Na zvučnike mobitela.

Ako ćemo govoriti o ugrađenom digital imput D class pojačalu, tek onda ovo nema nikakve logike. To bi značilo da na headphone (koji je jedini fizički izlaz) dobivaš neprocesiranu digitalu, što znači da iPhone ne možeš spojiti na nikakvu postojeću audio opremu bez DAC-a. Ajde što ću morati baciti sve slušalice koje imam, ali baciti i pojačalo?? S druge strane, u mobitelu već imaš procesirani zvuk tj. pojačalo koje služi isključivo za ugrađene zvučnike?? Meni to nikakvog smisla nema. iPhone je do sada bio čest odabir audiofila upravo zbog odličnog onboard DAC-a. 

14 godina

Jednostavno?!  Ne kupiš iPhone. 

(ostaneš na starom)

9 godina
Odlican cip ,losa implementacija-osrednji zvuk.

Ovo ostalo nemogu uopce shvatit sta pokusavas rec.
14 godina
neaktivan
dabar_solta_V2 kaže...
Odlican cip ,losa implementacija-osrednji zvuk.

Ovo ostalo nemogu uopce shvatit sta pokusavas rec.

Za početak bi ja trebao shvatiti da li govoriš o vanjskim zvučnicima ili o integriranima kad spominješ Class D digital input.

17 godina
neaktivan

Izgleda da psiholozi u Apple-u žele testirati koliko dobro utječu na razmišljanje kupaca, pa su podigli stepenicu više u pokušaju prodavanja nedostatka pod prednost :D

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...
Mislim da nije problem koristit par pinova za analog audio, mogu se cak koristit i isti pinovi koji su za napajanje/nesto drugo.

U svakom slucaju mislim da su samo otvorili trziste za specificne sluse kojima ne treba adapter a cijena ce im bit paprena zbog toga.

Btw apple od ipoda 2g nema kvalitetan audio izlaz na nicemu.

I otvorili trziste da uz svaki kmad audio opreme moras kupiti DAC tj oprema mmora imati svoj DAC. Imas 3 slusalice sad moras imati i 3 DAC-a uz njih ili adapter. I koja je prednost za korisnika uopste to?

Prima007 kaže...

Izgleda da psiholozi u Apple-u žele testirati koliko dobro utječu na razmišljanje kupaca, pa su podigli stepenicu više u pokušaju prodavanja nedostatka pod prednost :D

Kao da je prvi put.... Sjeti se bluetootha koji korisnici opravdavaju da je puno lakse nesto prebaciti liku do sebe preko WI FI ili LTE nego preko bluetootha iako sve sto ti treba imas u mobu samo blokirano.... Pushe kupci svasta....

9 godina
Neki moderni mobiteli za pojacalo za onaj zvucnik u mobitelu koriste pojacalo koje je ustvari high power dac tako da je samo jedan cip izmedju zvucnika i digitalnog signala, zgodno za ustedit dragocjeno mjesto na pcb,ali svejedno zahtjeva zaseban dac na pojacalu za slusalice ako nije sve na istom cipu.

3,5mm prikljucak zauzima nenormalno puno mjesta na pcb naspram same elektronike pa vjerujem da je u ovom mobu izlaz za slusalice normalan analogni i ne zahtjeva dac vanjski,bez obzira sta je izlaz na lightingu.

A apple ima razlog za naplatit specijalne sluse s lightningom bez obzira sta im ne treba dac.
14 godina
neaktivan
Torent kaže...

I otvorili trziste da uz svaki kmad audio opreme moras kupiti DAC tj oprema mmora imati svoj DAC. Imas 3 slusalice sad moras imati i 3 DAC-a uz njih ili adapter. I koja je prednost za korisnika uopste to?

Ne, DAC ne dolazi u obzir jer mobitel nema klasicni optical ili coaxial digital out kakvog koriste vanjski DAC-ovi. Ovdje si prisiljen koristiti ovaj adapter, DAC kojeg vec imas moze u smece a umjesto njega mozes kupiti DAC s lightning ulazom, kakvih jos ni nema na trzistu.

Dok Android od 5.0 ide na ruku korisnicima pa digital out imas preko USB-a i mozes koristiti bilo koji USB DAC (kao sto to ja radim), ovdje na to mozes zaboraviti (ako je ovaj adapter DAC, a vjerujem da nisu toliko bezobrazni).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice