Službeno izdan Windows 7 SP1 RC

poruka: 22
|
čitano: 3.391
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno izdan Windows 7 SP1 RC".
18 godina
neaktivan

Sad kad navale skidati i poslije par sati evo ih ovdje sa pitanjima sto mi ne radi ovo ili ono.

:)
Moj PC  
13 1 hvala 0
16 godina
RE: Službeno izdan Windows 7 SP1 RC

Pošto nisu najavili nikakvu revoluciju i ne vidim smisao upgradea na RC, manje više je riječ o updateima koje sam već skinuo, tako da jedino što bi dobio je to da mi pod my computer > properties piše Win 7 SP1.

Čekam finalnu verziju.

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Sad kad navale skidati i poslije par sati evo ih ovdje sa pitanjima sto mi ne radi ovo ili ono.

ma neće valjda :)

kod mene normalno radi.....
18 godina
neaktivan

Ma jok ;)

doduse takvi su vec poskidali sp1 sa kineskih servera ;)

17 godina
neaktivan

Meni windoze rade skoro pa savršeno, znaju se rebootat svakih 5-6 dana, tek toliko da znaš da su to ipak windowsi :)) no inače sve radi kako spada, nema laga kako prolazi vrijeme kao kod XPea.I koliko sam pročitao po webu ovaj SP neće donijeti ništa značajno ili osjetno za desktope, već samo za servere.

Ne diraj dok radi.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel tu onda sadržan i WAT update?

Atomska bubamara

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Kao da je to bitno kad svi imamo "legalne" windowse ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Kao da je to bitno kad svi imamo "legalne" windowse ;)

pa baš zato mi je i bitno!

Atomska bubamara
17 godina
jurluk kaže...

jel tu onda sadržan i WAT update?

Da, i on je jedan od 625, koliko ih sadržava SP1.

17 godina
neaktivan
klimama kaže...

hvala! to sam i mislio, samo sam trebao neku potvrdu. Namigiva onda ništa od instalacije...

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 11:02 (jurluk).
18 godina
Baotica kaže...

Meni windoze rade skoro pa savršeno, znaju se rebootat svakih 5-6 dana, tek toliko da znaš da su to ipak windowsi :)) no inače sve radi kako spada, nema laga kako prolazi vrijeme kao kod XPea.I koliko sam pročitao po webu ovaj SP neće donijeti ništa značajno ili osjetno za desktope, već samo za servere.

Ne diraj dok radi.

Taj "lag" mi nikako nije jasan, lag se dogodi na svakom pa i W7 ako ga natovaris sa svim mogucim smecem, i MacOSX ce usporit ako nakenjas sve sto se da nakenjat. Tako da, ne razumijem pljuvanje po XP-u i laganju. Ako znas odrzavat sistem nece ti lagat nista :)

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
15 godina
neaktivan

Ja imam windows 7 Home Premium(s orginal key) i radi odlicnoSmijehcak sam i dosta platio jer mi je bilo dosta copijaViče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
klimama kaže...

hvala! to sam i mislio, samo sam trebao neku potvrdu. Namigiva onda ništa od instalacije...

Puno ovisi i o tome s čim su aktivirani tvoji Windowsi! Neki ipak prolaze i novi Genuine check!

Edit: ne pitajte za linkove ,više ih nemam!! Namigiva

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 14:58 (kizo2703).
18 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Ja imam windows 7 Home Premium(s orginal key) i radi odlicnoSmijehcak sam i dosta platio jer mi je bilo dosta copijaViče

Kopija? Ti mislis da se moj i tvoj dvd razlikuju?

18 godina
neaktivan

SP1 za WinServer2008 dostupan je neko vreme i donasa dinamicku memoriju za HyperV sto je super. Jedino sto su napisali da onaj ko instalira betu moze imati problema prilikom instalacije pravog releasa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako instaliram sp1 na kopiju winsa ocel se ista desit

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Intelovac123 kaže...

Ako instaliram sp1 na kopiju winsa ocel se ista desit

Hoce. Imat ces SP1 RC instaliran. Vjerovao ili ne.

Operation Flashpoint
18 godina
logic kaže...

Ko oce nek navali slobodno, ja se drzim one provjerene ne popravljaj ak nije pokvareno i ak sve štima pa nema frke.NevinašceCool

18 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Puno ovisi i o tome s čim su aktivirani tvoji Windowsi! Neki ipak prolaze i novi Genuine check!

Edit: ne pitajte za linkove ,više ih nemam!! Namigiva

I kod mene takođe.

Instalirao sam 7-icu Ultimate zbog probe na jednu mašinu i odmah nakon toga SP1. Windows je i dalje aktiviran što me prilično začudilo, ali ne bunim seSramim se.

16 godina
protjeran
vidim d u sp1 nisu ništa drugo neg update koje sam već poskidao. šta sad kad iziđe sp1 final morat ću da ga skinem da bi na računalu imao duple updateove?
May justice be done though the heavens fall
16 godina
zbuzanic kaže...
Baotica kaže...

Ne diraj dok radi.

Taj "lag" mi nikako nije jasan, lag se dogodi na svakom pa i W7 ako ga natovaris sa svim mogucim smecem, i MacOSX ce usporit ako nakenjas sve sto se da nakenjat. Tako da, ne razumijem pljuvanje po XP-u i laganju. Ako znas odrzavat sistem nece ti lagat nista :)

XP laže, i to je to...pomiri se s tim! Izlanuo se Recimo meni moja Vista sam omalo na početku znala i kad sam skužio da laže ja joj odmah odvalio šamar i da vidiš kako djeluje...

logic kaže...
dragec0 kaže...

Kopija? Ti mislis da se moj i tvoj dvd razlikuju?

Apsolutno, pa ne možeš reć da je isto da li si ti medij napravio u kućnoj radinosti ili onaj koji se tiska na profesionalnim strojevima za tiskanje medija.

17 godina
neaktivan
dragans kaže...

I kod mene takođe.

Instalirao sam 7-icu Ultimate zbog probe na jednu mašinu i odmah nakon toga SP1. Windows je i dalje aktiviran što me prilično začudilo, ali ne bunim seSramim se.

Ja bi se ipak strpil i zadržal dah ,jel još se još svašta može dodat u RTM verziju ,pa i neki novi WAT update!

miki1981 kaže...

Apsolutno, pa ne možeš reć da je isto da li si ti medij napravio u kućnoj radinosti ili onaj koji se tiska na profesionalnim strojevima za tiskanje medija.

Danas ,kad se sve više softwera kupuje online ,najmanje je bitno to imaš li ti lijepi ,sjajni disk s watermarkom na sebi u lijepoj plastičnoj kutiji ili obični bijeli prženac!

Bitan je sadržaj ,a ako je skinut sa MS servera tu nema nikakve razlike!

I naravno ,ono najbitnije - kak je aktiviran - original ključem ili loaderom!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 1:06 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice