Slabija prodaja Torcha

poruka: 10
|
čitano: 2.467
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slabija prodaja Torcha".
16 godina
neaktivan
Slabija prodaja Torcha

"Analitičari vide nekoliko razloga ovakvim rezultatima, a jedan od njih je i drugačiji tip (uglavnom poslovnih) klijenata, koji standardno sporije prihvaćaju nova rješenja."

Jel ovo prvi vikend prodaje? Čisto sumnjam da je i jedan poslovni korisnik kupio tog vikenda. 

0 0 hvala 0
17 godina
Slabija prodaja Torcha

Ili si iPhone iii si Andorid ili si dosadan, nisi in i samo si jedan u mnoštvu jadnih pokušaja. 

0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Slabija prodaja Torcha

Glavno da se iphone spomene u tekstu, heh pravi index novinarcici.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Slabija prodaja Torcha
nasljednik kaže...

Ma kakvi, to je trebalo biti u naslovu: "Torch ipak nije iPhone killer?" ;)

rjakopec kaže...

Ili si iPhone iii si Andorid ili si dosadan, nisi in i samo si jedan u mnoštvu jadnih pokušaja. 

Sarkazam?

domicius
16 godina
protjeran
rjakopec kaže...

haha pa andorid gleda RIM-u u leđa u USA

16 godina
protjeran
nasljednik kaže...

da, bas glupavo

pa mislim odavno smo vec skuzili da je iPhone4 najbolji,najprodavaniji,neznam zasto se sve vise uspoređuju s njime

16 godina
protjeran
Jedina je razlika što su o iphonu bile svaki dan od njegove prve pojave u javnosti preko njegova izlaska do prvih dana prodaje barem dvije vijesti, a o blackberriju sam vidio samo jednu do sad (govorim za bol, ali vjerojatno je slično i drugdje).
17 godina
neaktivan
Slabija prodaja Torcha

Meni se dopada barem na papiru moram ga uzivo vidjeti .A sad za sada mi je i bold dovoljan he he i nebum divljo trgo ruke drugim potencijalnim imateljima u subotu navecer da dodejm do primjerka.Ali ako se ukaze povoljan prilika za par mjeseci bi ga prek firme udomil.

Kaj su ocekivali za takav mobitel redove za vikend pa bar bi oni trebali biti svjesni da su njihovi konzumenti racionalna bica 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slabija prodaja Torcha

Na zadnjem Engadget showu se između ostalog pričalo baš o Torchu i glavno čega se sjećam je da je spor. Reakcija na dodir ekrana je jednostavno preloša za takav uređaj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slabija prodaja Torcha

Meni je fora sto ima fizičku tipkovnicu, ali ne volim BB.Kada se sjetim toucha screena od Storma odmah mi je slabo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice