To je zato jer se previse ocekivalo ali ja ipak mislim da je to izvrstan smartphone
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam iphone te nisam nikakav fan iphonea drag mi je i lak za koristenje... ali takoder sam htio nabaviti n1 i nabaviti cu ga kada mi se pruzi prilika i steta sto je ovako slabo startao jer mislim da je odlican uredaj... po onome sto sam vidio po netu a dosta sam ga proucava cini se super... nadan se da ovo nece obeshrabriti google da izbacuju nove uredaje... jer ako ovako nastave konkurencija ce se morati maximalno potruditi
Mislim da je previše stvari procurilo prije nego što je trebalo, pa nije bilo onog faktora iznenađenja koji bi napravio bum.
nije taj telefon los sam hero je bolji
Slab start, kaj se čude kad ga prodaju na kapaljku, da su ga pustili svud u prodaju nebi bilo beda, nego se preseravaju ko da prodaju suho zlato pa je trenutno dostupan samo u JuEsEj-u i JuKej-u itd. Ja sam zainteresiran za kupnju al mi se fakat neda čekat dok ga netko od naših mobajl operatera baci u ponudu (ako ga uopće ikad i bude kod nas u ponudi mam će mu nabit cijenu do nebesa).
Tak im i treba.
Mobitel je extra,ali tesko je google-u sada da se probije na vrh sa jednim uredjajem za razliku od drugih proizvodjaca koji svoj ugled grade godinama.
Mobitel je extra,ali tesko je google-u sada da se probije na vrh sa jednim uredjajem za razliku od drugih proizvodjaca koji svoj ugled grade godinama.
Pa Apple se probio sa samo jednim uređajem.
Ništa čudno! Nisu mobiteli(ako se to više može zvati tako) čarape pa da ih mijenjaš samo tako. Više nitko neće imati prođu iPhone_a zbog zasićenosti tržišta.
Dabogda propa Google. Ja mu to od svega srca želim.
Želim im da dođu na ono što se kaže inkarat tj. da nemaju niti ono 7 kn za kavu - ono dno dna.
eh pa to je apple....ljudima psiholoski vec to djeluje drugacije
ANDROID ĆE BITI IDUĆI HIT;)
Google nije preuzeo HTCov design vec ga je HTC napravio, a Googlov je samo software (zato ne dnu telefona i pise HTC).
Ono sto sam cuo je da je telefon puno brzi od Blackbarryija.
Po meni su previše požurili da ga izbace. Nije bilo neke reklame pa većina nije ni svjesno da postoji. I da, na kraju su pokazali još loš support za probleme korisnika. Mislim, N1 je super, i moguće da dobijem jedan krajem mjeseca, ali Google je jednostavno napravio velike početničke pogreško što se tiče prodaje, a u konačnici nisu se ni dobro snašli.
Ja samo čekam iduću generaciju iPhonea da vidim kako će se drugi hebati u koljeno ^^
Ja samo čekam iduću generaciju iPhonea da vidim kako će se drugi hebati u koljeno ^^
Apple nece zuriti sa izbacivanjem sledeceg iphonea jer i sa ovim je i vise nego ubjedljivo prvi.
Apple nece zuriti sa izbacivanjem sledeceg iphonea jer i sa ovim je i vise nego ubjedljivo prvi.
Da, ali patenti koje su nedavno obavili i transakcije, kao i sa analitičkog gledišta, sugerira da bi već ove godine trebali vidjeti iPhone4. Neće žuriti, ali godina je duga i za reklamu i za prodaju :)
Kakva glupost...
Na ovom forumu se ocito ne misli, prije nego se posta.
Oba mobitela su na Androidu, osim sto N1 ima noviju i bolju verziju.
Oba mobitela su od HTCa, samo sto N1 ima puno bolje specfikacije.
Apple se probio sa 3 uredaja.
iPhone 2G, 3G, 3GS.
On topic- Mislim da je N1 izasao prekansno, trebao je po meni biti van prije bozica..a i jako je slabo reklmiran..a o tome da su ga izbacili samo u USA i UK ne zelim ni govoriti :(
Sve u svemu odlican smartphone, brzina fantasticna, prekrsan ekran...ali su gadno zayebali one doljne touch tipke(po pet puta ih trebas stisnut da bi dobio odziv, tko zna mozda se treba samo priviknut na njih)..po meni su trebale biti hardverske
Niko nije pomenuo glavni razlog, CENA.
Svi su ocekivali nizu cenu. Ako je Google iznenadio sa cenom, primer 300-400$ mozda i 499$, onda bi bila druga prica.
Sad su krizna vremena i za Amerikance, nije tako lesno dati 530$ za telefon, pa bio i Nexus One.
Svi su ocekivali nizu cenu. Ako je Google iznenadio sa cenom, primer 300-400$ mozda i 499$, onda bi bila druga prica.
Sad su krizna vremena i za Amerikance, nije tako lesno dati 530$ za telefon, pa bio i Nexus One.
ima i toga sigurno i to u najvecem djelu :).....ali da se na dovezem na tvoju pricu,ista stvar bi bila i sa iphone-om da nisu postigli one dobre ugovore sa raznim operaterima,valjda ce se i googlovom fonu popraviti prodaja cim bude dostupan na ponudi nekih operatera.
Sumnjam da je ona glavni faktor. Naime, N1 je jeftiniji od Motorole Droid a uz to ima dosta bolje performanse. Ja mislim da je veći razlog bio sama politika prodaje. N1 se prodavao po $180 samo novim pretplatnicima T-mobilea u Americi, i to je odbilo dosta ljudi. Recimo Droid je svako mogau uzeti po ugovornoj cijeni iako nije novi pretplatnik. Kod poslovanja im je zaštekalo. Recimo to iPhonom ne možeš porediti jer je on na puno većoj skali operirao - ne samo da su pokrili većinu država, nego su svugdje našli optimalne operatere.
Hero je mozda ljepsi (subjektivna stvar), ali u hardwareu se nemoze usporedjivati sa superiornim Nexusom.....
ovo je poslije htc hd2 po meni najbolji mob na svijetu (bolji mi je i od hd2 jer je laksi i sve, al hd2 je ipak jaci). a ne znam zasto svi seru po dizajnu i izgledu jer meni je mobitel estetski vrlo lijep, samo su malo zajebali one 4 tipke dolje.
Kao sto sam rekao, ipak je cena najveci problem
http://www.v3.co.uk/v3/news/2256247/nexus-prices-drop-amidst
ovo je poslije htc hd2 po meni najbolji mob na svijetu (bolji mi je i od hd2 jer je laksi i sve, al hd2 je ipak jaci). a ne znam zasto svi seru po dizajnu i izgledu jer meni je mobitel estetski vrlo lijep, samo su malo zajebali one 4 tipke dolje.
HD2 mozda ima dobre performanse, ali softver je glup,prava katastrofa. HD2 je neki bezvezni miks HTC Sense UI i WinMo sistema. Probajte samo da kliknete na neki 'CheckBox' ili na 'X' za zatvaranje prozora, prava katastrofa.