al skype video pozive nije moguče napravit jel da?
ja sam probao sa omnia samsung i xperia i samo zvuk
jel ima koji program da radi ko skype a da rade i video pozivi preko wifi mreze ili 3g
al skype video pozive nije moguče napravit jel da?
ja sam probao sa omnia samsung i xperia i samo zvuk
jel ima koji program da radi ko skype a da rade i video pozivi preko wifi mreze ili 3g
najviše mi se sviđa ovo:
Skype 3.0 u ovoj beti podržava slanje i primanje SMS poruka (čak i preko WiFi mreže) te slanje datoteka na druge uređaje.
moram priznati obečavajuće.
a je li bi mi itko mogao reći koliko košta to korištnje skype na mobitelu
ja bi koristila pozive prema skypeu i prema drugim zemljama pomoću skype kredite, ali uopće namam pojam kako se to naplaćuje...npr. kolik minuta koliko košta, da lise to naplaćuje preko skypea, to korištenje preko mobitela, ili samo preko mobitela kao korištenje nterneta
kolke su cijene, opet ....
molm vas neko, please anywer!!!!!!!
Ako se zakašiš na WiFi mrežu, sam promet koji napraviš preko Skypa se ne naplačuje, u protuvnom ako sav promet ide preko operatera (3G mreže) e to se neplačuje. Za to pogledaj u cijenik svog operatera. Tu zadnju opciju ti ne preporučam, kači se na WiFi i pričaj.
Nadalje razgovore među dva Skype acc. je for free, dok za zvanje mobilnih i fiksnih telefona se naplačuje po važećem Skype cijeniku (imaš na njihovim stranicama). Otvoriš si acc. na Skypu uplatiš određeni iznos (10E) i sa tog iznosa koje si uplatila ti se skida lova kada zoveš fiksnu ili mobilnu telefoniju.