Skupo odbijanje

poruka: 11
|
čitano: 1.446
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Skupo odbijanje".
17 godina
Skupo odbijanje

Kako se negdje lupaju po glavi kaj nisu prodali dok su imali ponudu za $33 lol :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skupo odbijanje

73 milijuna na savjetnike čiji savjeti su bacili kompaniju s 14 na 11 USD/share... moram početi savjetovati...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 12:20 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skupo odbijanje

iz ovog se članka vidi samo novinarsko nepoznavanje procesa prodaje kompanije i totalna novinarska neodgovornost; kako autora originalnih članaka, tako i ljudi koji bezglavo šire ove dezinformacije.

troškovi analize, izvještaja i savjetovanja su morali nastati, bez obzira kome se prodaje i kada se prodaje. to je najnormalnija stvar koju svaka kompanija (pogotovo ovako velika) mora napraviti prije prodaje. ti izvještaji se moraju predati komisijama za sukob interesa, potencijalnim kupcima i javni su dokument. izvještaji koj su time dobivene nisu propali jer kompanija nije prodana, i biti ćeiskorišteni kada se nađe pravi kupac.

a činjenica da je cijena dionica pala sa 14 na 11 USD... IBM je pao sa 120$ na 90$, microsoft sa 16$ na 14$, google sa 330$ na 310$, sun sa 33 na 31, appple sa 98 na 95. Zašto se ne piše da i oni imaju nesposobnu upravu i loše vode svoje kompanije?

Dali je itko ovdje čuo za nekakvu tamo globalnu krizu, skoro pa totalni krah burze, propadanje banaka i slične pojave u proteklih godinu dana? Dajte se malo uozbiljite i počnite razmišljati o tome što pišete. Ili jednostavno otkantajte ovo "prenošenje vijesti" i outsource-ajte ga Fudi ili Valiću. Jer razlike u kvaliteti nema, a bome su iskusniji i daleko bolji autori tračeva od vas.

horza [ono ispred konpjuktora]
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 13:14 (horza).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Skupo odbijanje

Horza svaka ti čat, nešto slično sam i sam hotio napisti.

Davnom anketom su BUGovc shvatili kako ljudi žele više vijesti, ali ovakovo nabacivanje uz posvemašnje nepoznavanje onoga što se prenosi je prevršilo svaku mjeru pa ugoda posjećivanja BOLa prelazi u nelagodu...

17 godina
neaktivan
Skupo odbijanje

Gdje je kraj ljudskoj pohlepi?!

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina

Ako me oci ne varaju dionice yahoo-a su vrijedile 14$ a Microsoft je nudio 33$. Znaci skoro 2 i pol puta vise od trzisne vrijednosti! I kako u clanku pise ako se to uzme u obzir onda je tih 73 mil $ je i vise nego bacen novac na takve "savjetnike". I iz tih razloga ne vidim potrebu uopce ista poznavati. Matematika (trzisna) govori sama za sebe. Yahoo-ovci su jednostavno bili pohlepni i zasluzili su da ih se ispljuje.

17 godina
neaktivan
znate kako kazu ... "trazis vece ,ispustis iz vrece" ;) ..tako je yahoo prosao...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
protjeran

Slazem se s obadovojicom, takvo iznosenje poluinformacija i neistine ili osobnog stava, promocije ili izrugivanja nekoga, u zadnje vrijeme je presla svaku granicu. Neznam sto se dogada s Bug-om, ali osobni stavovi nemaju sto raditi u vijestima, Bug redakcijo ukljucite se u svoj omiljeni forum pa iznosite svoje stavove, a vijesti prenosite s provjerenih izvora i na nacin na koji to spada. Nekad sam s Gustom citao sve vijesti, danas ih preskacem ovisno o autoru, zalosno....

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
bestia kaže...

Slazem se s obadovojicom, takvo iznosenje poluinformacija i neistine ili osobnog stava, promocije ili izrugivanja nekoga, u zadnje vrijeme je presla svaku granicu. Neznam sto se dogada s Bug-om, ali osobni stavovi nemaju sto raditi u vijestima, Bug redakcijo ukljucite se u svoj omiljeni forum pa iznosite svoje stavove, a vijesti prenosite s provjerenih izvora i na nacin na koji to spada. Nekad sam s Gustom citao sve vijesti, danas ih preskacem ovisno o autoru, zalosno....

Pa preskaci, ja upravo zato i citam BUG. Volim osobni komentar autora jer to razlikuje Radio 101 (Otvoreni, Plavi itd.) od Hrvatskog Radija 1 i slicnih. Suhoparno citanje ili prenosenje vijesti meni osobno nije zanimljivo.
17 godina
virtualAThome kaže...
bestia kaže...

Pa preskaci, ja upravo zato i citam BUG. Volim osobni komentar autora jer to razlikuje Radio 101 (Otvoreni, Plavi itd.) od Hrvatskog Radija 1 i slicnih. Suhoparno citanje ili prenosenje vijesti meni osobno nije zanimljivo.
 Drago mi je da si spomenuo 101, rulaju skroz :) Pogotovo obožavam njihove đinglove i voditeljsku spiku :)
17 godina
protjeran
Ma o cemu ti virtual, kakav radio 101. Vijesti?
Zlo i Naopako
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice