Sharkoon Skiller

poruka: 63
|
čitano: 22.755
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sharkoon Skiller".
14 godina
Re: Sharkoon Skiller
HBomb kaže...
sudy_freak kaže...
HBomb kaže...

evo da se i ja pohvalim da sam upiknuo skillera u linksu, pa ću bacit kratki review:

tipkovnica je zakon i bez obizra na US key layout,(...)

Ovu koju ti imaš je HR layout.

US layout ima mali Enter  i on je QWERTY, dok je tvoj QWERTZ ( a nisi naveo da si sam presložio).

upravo to - nisam naveo da sam ja zamjenio Z sa Y jer mi je blesavo :)
široki i veliki enter sa uskim backspaceom.. tak da mislim da je US layout.. tak i na kutiji piše x)

EDIT: a da je i HR layout, bila bi naša slova :)

Ne mora nužno biti da bi bila na HR layoutu naša slova.
Ili mora.
Doduše, evo ti US layout

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
17 godina
neaktivan
Sharkoon Skiller

ee da da u pravu si, to je razlika u enteru.. i umjesto još jednog mjesta za backspace mi je Ž.. pa mi prsti moraju gore bježat.. al dobro, velim, samo se trebam priviknut, that's all :)

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sharkoon Skiller

Cudi me samo zasto nisi dobili nightwriter jer je ja imam (kupljena u njemackoj na akciji 19 eura) i stvarno bi bila hit....

FC Barcelona
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sharkoon Skiller

možda neka alternativa? nije nightwriter, al izgleda pristojno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HBomb kaže...

možda neka alternativa? nije nightwriter, al izgleda pristojno..

pa cak i nelose izgleda....ali kada vidim tu marku muka mi je{#}....mozda ubrzo napravim mali review od nightwriter-a....ako bude interesa za tim jer ga ipak na nasem trzistu jos (vjerojatno i nece) nema!

FC Barcelona
13 godina
neaktivan
Sharkoon Skiller

Jel itko gledao ima li ovog u BiH?!

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sharkoon Skiller

Da li je itko imao problema pri instalaciji priloženog softvera?

Uštekao sam tipovnicu i sve je uredno radilo. Pokrenuo CD, instalirao softver, da bi pri kraju instalacije miš prestao reagirati (možda si Sharkoon i Prestigio nisu baš najbolji frendovi). Instalacija tražila restart, što sam učinio preko tipkovnice. I od tog trenutka se Windowsi više nisu htjeli dići. Također nije više prepoznavalo ni Sharkoona, ni staru tipkovnicu. Nakon nekoliko restartova "repaira" i ponovnih restartova, napokon su se digli Windowsi i comp je ponovo prepoznavao staru Logitech tipkovnicu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 21:12 (Trolleo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sharkoon Skiller

Baš gledam ovu tastaturu da upiknem ovih dana, nakon par tjedana korištenja, kakva vam je? US layout mi nije problem, znam gdje se nalaze čščć i ostale stvari :)

Htio bih uzeti neku gaming tastaturu, ali nemam puno para, pa sam mislio uzeti ovu za početak (da se odmaknem od moje logitech od 50kn).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Baš gledam ovu tastaturu da upiknem ovih dana, nakon par tjedana korištenja, kakva vam je? US layout mi nije problem, znam gdje se nalaze čščć i ostale stvari :)

Htio bih uzeti neku gaming tastaturu, ali nemam puno para, pa sam mislio uzeti ovu za početak (da se odmaknem od moje logitech od 50kn).

za te novce tipkovnica je super.. napisao sam kratki review na prethodnoj stranici, pa pogledaj..

kupio u linksu i zasad sam zadovoljan :)

13 godina
neaktivan

Znam znam, ali sam bio pitao i sada da vidim da li se možda mišljenje promijenilo..budem je uzeo sutra ili prekosutra ako ne stignem sutra :)

12 godina
neaktivan
Sharkoon Skiller

Ja kupio skillera u linksu prije manje od mjesec dana. Jučer mi počela zaglavljivati backspace tipka, stisnem jednom ona registrira par puta , neki put počne brisat sama od sebe.

Čekat ću dan - dva, ako se tipka dobije super, ako ne ide u Links na reklamaciju.

Ne pljujem po sharkoonu, nikad nisam imao njihovo ništa i to je općenito prva tastatura koja košta više od 70 kn koju sam kupio.

Ne znam, možda sam jednostavnostavno dobio neku s greškom.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sharkoon Skiller

Driveri ove tipkovnice kao i one tactix smrzavaju pc ako se loadaju svi driveri, dakle neispravni su. Nitko doduše nema primjene od loadanja svih drivera al eto čisto da znate. Win 7

Al pošto tipkovnica i bez drivera funkcionira...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 13:35 (johnpr).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

Ja kupio skillera u linksu prije manje od mjesec dana. Jučer mi počela zaglavljivati backspace tipka, stisnem jednom ona registrira par puta , neki put počne brisat sama od sebe.

Čekat ću dan - dva, ako se tipka dobije super, ako ne ide u Links na reklamaciju.

Ne pljujem po sharkoonu, nikad nisam imao njihovo ništa i to je općenito prva tastatura koja košta više od 70 kn koju sam kupio.

Ne znam, možda sam jednostavnostavno dobio neku s greškom.

Tipka back space totalno zaglavila. U linksu mi priznali reklamaciju.

Nisu imali istu tipkovnicu, pa sam uzeo logitech g110 uz nadoplatu.

Znam da je velika razlika u cijeni ali nakon 3 mjeseca povremenog zaglavljivanja tipke backspace i zadnjih par

dana kad je stalno bila upaljena dobio sam slom živaca.

Očito je istina ona stara narodna da se ne isplati kupovat jeftino...

14 godina
Sharkoon Skiller

I ja sam danas kupio Skiller-a i sve je super al kad ugasim komp il je u stand-byu i dalje svijetli logo sharkoona ( plavo svijetlo ) wtf? kako to ugasit?

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Stolnik kaže...

I ja sam danas kupio Skiller-a i sve je super al kad ugasim komp il je u stand-byu i dalje svijetli logo sharkoona ( plavo svijetlo ) wtf? kako to ugasit?

Probaj iskljucit USB od tipkovnice iz kompa :D Onda kad opet budes palio comp samo je ukljuci ;)

Nothing is true,everything is permitted.
14 godina
Bartaul kaže...
Stolnik kaže...

Probaj iskljucit USB od tipkovnice iz kompa :D Onda kad opet budes palio comp samo je ukljuci ;)

Tako i radim lol al ono, glupo mi je da to sranje svijetli kad je pc ugasen il u stand-byu :P

1969 Dodge Charger R/T
12 godina
Stolnik kaže...
Bartaul kaže...
Stolnik kaže...

Tako i radim lol al ono, glupo mi je da to sranje svijetli kad je pc ugasen il u stand-byu :P

nezz i meni je to glupo,mislio sam uzest tu tipkovnicu ali sam se predomislio zbog raznih problema (ogroman enter,mali backspace,raspored slova itd...)

Nothing is true,everything is permitted.
14 godina
Bartaul kaže...
Stolnik kaže...
Bartaul kaže...
Stolnik kaže...

nezz i meni je to glupo,mislio sam uzest tu tipkovnicu ali sam se predomislio zbog raznih problema (ogroman enter,mali backspace,raspored slova itd...)

Ja imam HR layout i raspored slova je super, veliki enter? Po meni i nije, jedino mi malo smeta maleni backspace ( do danas imao tipkovnicu s normalnim ( velikim )) al na to cu se naviknut, samo mi smeta to sto se ne moze ugasit plavo svijetlo na logg-u :/

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
Sharkoon Skiller

U biosu izgasi opciju da ima struje na usb portovima kada je komp ugašen i neće ti više svijetlit :) 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Rucipe kaže...

U biosu izgasi opciju da ima struje na usb portovima kada je komp ugašen i neće ti više svijetlit :) 

Pa da stvarno, uopce se nisam toga sjetio :D Hvala ti puno, eto po meni je sad ovo savrsena tipkovnica :D jeftina, jako jako udobna za pisanje, ljep dizajn, multimedia tipke ( meni super korisna stvar ), logo svijetlo se moze ugasiti :PP

Samo da ima veci backspace, al nije to velika mana, naviknut cu se :D

Kolega hvala ti jos jednom {#}

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
Rucipe kaže...

Nista s toga, do sad gledao po biosu i cijelo vrijeme imam ugaseno to, Erp je na Enabled ( znaci da na USB portovima nema struje kad je komp ugasen ) al ova i dalje svijetli....

Jos sam otisao u Device Manager, klinuo USB port di je zastekana tipkovnica i pod Power Managment je ukljuceno "Allow the computer to turn off this device to save power" ali i to uzalud i dalje svijetli :(

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
neaktivan

Mozda moras fizicki ugasit power output na usb portove kod mene na Asus maticnoj ploci se samo jumper prebaci i nema struje na usb kad je pc ugasen.

the quieter you become the more you are able to hear
14 godina
Sharkoon Skiller

Sad napravio jos jedan test i zastekao glodavca i tipkovnicu gdje ASUS i preporuca da se zastekaju i kad ugasim komp, pricekam tocno 9 sec i onda se ugasi tipkovnica, al za stand-by to ne vrijedi :/

I ja imam ASUS plocu, pogledaj pod moj pc, pa koji jumper treba premjestit?

Hvala {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sharkoon Skiller

Sad se nemogu tocno sjetit koji jumper al imas u uputstvu od maticne ploce pogledaj ako ne nades vidit cu ja kod sebe.

the quieter you become the more you are able to hear
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Monster22 kaže...

Sad se nemogu tocno sjetit koji jumper al imas u uputstvu od maticne ploce pogledaj ako ne nades vidit cu ja kod sebe.

Gledao sam uputstva ali ne mogu naci, molim te bi mogao pogledat? Hvala :)

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
Sharkoon Skiller

Jedno pitanje. Vrijedi li sta ova tipkovnica

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mihael610 kaže...

Jedno pitanje. Vrijedi li sta ova tipkovnica

A jesi našao gdje ćeš pitati.
Za 100 kuna, ne znam što očekuješ.

Ima 6 mjeseci garancije?!
Pa ja kupim filter prašine, Shrkoonov, ima 12 mjeseci garancije.

Tko tu koga?

Kupi si Logitech K270 i uživaj, naravno ako ti dodatnih 70ak kuna ne znači puno.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan
Sharkoon Skiller

Trenutno je na AKCIJI u Portia za 119HRK.

Sasvim slučajno sam naletio jer kupujem matičnu ploču.

Čini mi se kao fora tipkovnica (nikad nisam koristio ništa osim klasične) no nakon pročitane teme i nisam baš siguran oko par stvari?

Vaše mišljenje o isplativosti u odnosu na cijenu?

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
forzzuk kaže...

Čini mi se kao fora tipkovnica (nikad nisam koristio ništa osim klasične) no nakon pročitane teme i nisam baš siguran oko par stvari?

Meni je tipkovnica odlicna, super cijena, jedino mi je glupo to kad je komp u stand-by modu onda logo i dalje svijetli ( a to rijesim tako da otkopcam tipkovnicu s USB utora ), to joj je jedina mana, drugih po meni nema, jos sad kad sam kupio Sharkoon XXL podlogu i Sharkoon Drakonia Black 8200 DPI mis, nemam nikakvih primjedbi, sve odlicno radi, bez problema...

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
forzzuk kaže...

Tako-tako. Ima ona jako puno funkcija za tu lovu, ali one bočne tipke... baš totalno jeftini feeling dok se pritišču, cijela tipkovnica je savitljiva čim se malo osloniš. Ako se njome pažljivo rukuje vjerujem da će raditi 2-3 godine, a uostalom ima 2 god gare. Za manje zahtjevne da, a ostali ionako uzimaju skuplje.

EDIT: Kao zaključak, za tu lovu teško više funkcija, ali nešto kvalitetnije svakako postoje. 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 16:44 (Lovac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice