ha ha, microsoft podupire amd s ovim postupkom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni se cini da amd...napreduje
Pravi WinTel tandem. Moras da kupis jaci i skupi procesor sa VT tehnologijom za ovo da radi.
Mislim da je glupo za neki Clipper program kupiti skup procesor sa VT tehnologijom da bi mogao da pod Win7 da koristis WinXP
Kod nas u MKD skoro niko ne nosi Intel procesore sa VT tehnologijom, valjda zato sto su skuplji.
Ma AMD je najbolji!
Ništa...moj E5200 ne podržava tu virtualizaciju ili što li već...
Uff već mislio da moram po novi proc ;) Sva sreća moj E6550 to podržava tak da ću imat xp i kad ga više nebudem imal :D
ja se nikada nebi vracao na xp...ako imam sedmicu...;)
moj athlon 2800+ owna 
Evo moj rezultat:
Cudan taj programcic. Svi ostali programi govore da imam 32bit procesor a ovaj program govori da mogu pokrenut 64bit win. 
ja se nikada nebi vracao na xp...ako imam sedmicu...;)
Točno to. Imam sedmicu i xp. Za ovih 3-4 mjeseci koliko imam sedmicu, na xp-u sam bio oko dva ili tri puta...
i moj podrzava na laptopu....rijec je o amd turion 64 mobile mk36 2GHz-----jedna jezgra
I'm noob... Sto znaci pod hardware virtualization locked on?
pece
Evo jednog solidnog članka zašto se uopće ne trebate toliko zabrinjavat da li vam procesor to podržava ili ne:
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/975/1051975/xp-mode-windows-scam
Meni podržava virtualizaciju, kaže locked on.
Evo jednog solidnog članka zašto se uopće ne trebate toliko zabrinjavat da li vam procesor to podržava ili ne:
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/975/1051975/xp-mode-windows-scam
Složio bih se da baš i nema, jer, aplikacije koje ne rade na Visti/7 su uglavnom neke igre i tu XP Mode ne može puno, osim igara najveći je broj onih koje imaju problem s permissionima, što se lako riješi. Onaj manji dio je ionako nebitan.
Za virtualizaciju, ako ti treba, ionako se koriste ozbiljne stvari, a ja ovaj XP mode ni za testove ne bih koristio jer mi trebaju naprednije mogućnosti kontrole radnih uvjeta.
Meni podržava virtualizaciju, kaže locked on.
Gledajte.Smijesna je uopce rasprava o ovoj "emulaciji XP-a".Tko zeli koristiti XP nece kupovati vistu,pardon,Win 7.Druga stvar.To ne da nece raditi kako treba,nego treba biti totalni mazohist i koristiti OS emulaciju staru 8 godina na vec ionako zahtjevnom OS-u koji prozdire sistemske resurse.Win 7 + emu XP = PWN