Sedmica i procesori

poruka: 26
|
čitano: 3.530
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sedmica i procesori".
18 godina
Sedmica i procesori

ha ha, microsoft podupire amd s ovim postupkom

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sedmica i procesori

meni se cini da amd...napreduje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sedmica i procesori

Evo moj rezultat:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
18 godina
Sedmica i procesori

Pravi WinTel tandem. Moras da kupis jaci i skupi procesor sa VT tehnologijom za ovo da radi.

Mislim da je glupo za neki Clipper program kupiti skup procesor sa VT tehnologijom da bi mogao da pod Win7 da koristis WinXP

Kod nas u MKD skoro niko ne nosi Intel procesore sa VT tehnologijom, valjda zato sto su skuplji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 21:16 (Kuzo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sedmica i procesori

Ma AMD je najbolji!Cool

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sedmica i procesori

Ništa...moj E5200 ne podržava tu virtualizaciju ili što li već...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sedmica i procesori

Uff već mislio da moram po novi proc ;) Sva sreća moj E6550 to podržava tak da ću imat xp i kad ga više nebudem imal :D

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sedmica i procesori

ja se nikada nebi vracao na xp...ako imam sedmicu...;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sedmica i procesori

moj athlon 2800+ owna Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sedmica i procesori
F1-IVO kaže...

Evo moj rezultat:

yep, i moj e8400 podržava oboje :)
http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
18 godina

Cudan taj programcic. Svi ostali programi govore da imam 32bit procesor a ovaj program govori da mogu pokrenut 64bit win. Cool

17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

ja se nikada nebi vracao na xp...ako imam sedmicu...;)

cuj. neki su se privikli na xp pa im je cudna sedmica. valjda zato. al s tobom se slažem.
Benzin 20 kn, upaljač 6 kn. Gledati kako škola gori, neprocjenjivo! Za sve ostalo tu je Master Card.
17 godina
neaktivan
Sedmica i procesori

Točno to. Imam sedmicu i xp. Za ovih 3-4 mjeseci koliko imam sedmicu, na xp-u sam bio oko dva ili tri puta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
MocniSkopac kaže...
F1-IVO kaže...

Evo moj rezultat:

yep, i moj e8400 podržava oboje :)

Evo i moj Evo i moj
Zlo i Naopako
18 godina
Sedmica i procesori

AMD zakon! I moj podržava to nešto (što god značilo)!   Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i moj podrzava na laptopu....rijec je o amd turion 64 mobile mk36 2GHz-----jedna jezgra

18 godina
neaktivan
Sedmica i procesori

I'm noob... Sto znaci pod hardware virtualization locked on?Neodlučan  pece

www.mmw.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 0:30 (Vald1s).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sedmica i procesori

moj pentium dual-core e2180 ne podrzava, al procitajte teskt na slici

Slika Slika
MBO GIGABYTE GA-946GM-S2 CPU INTEL PENTIUM DUAL CORE E2180 @ 2,00Ghz GPU SAPPHIRE RADEON HD 4670 512MB GDDR4 RAM 2*512MB, 1 GB

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sedmica i procesori

Evo jednog solidnog članka zašto se uopće ne trebate toliko zabrinjavat da li vam procesor to podržava ili ne:

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/975/1051975/xp-mode-windows-scam

0 0 hvala 0
18 godina
Sedmica i procesori

Meni podržava virtualizaciju, kaže locked on.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock & metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Evo jednog solidnog članka zašto se uopće ne trebate toliko zabrinjavat da li vam procesor to podržava ili ne:

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/975/1051975/xp-mode-windows-scam

Taj komentar stoji, ali autor gleda na to samo s pozicije igrača. Za sve ostalo osim igara to je sasvim dovoljno i dobro. Cijeli poslovni svijet danas kreće u virtualne vode, a pola ozbiljnih servera se vrti u virtuali. 
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Taj komentar stoji, ali autor gleda na to samo s pozicije igrača. Za sve ostalo osim igara to je sasvim dovoljno i dobro. Cijeli poslovni svijet danas kreće u virtualne vode, a pola ozbiljnih servera se vrti u virtuali. 
Pa sad to je i jedan od bitnijih gledišta, s obzirom da "ozbiljni" serveri (imam jedan VM server doma, i ne vrti M$ :) ) ne rade baš u većini slučajeva na M$ software-u, a Win7 u ove 3 verzije sigurno neće bit na nekim serverima, tako da je to nebitno... a za vrtit neke programčiće stare koji inače ne rade je OK, ali opet je upitno koliko to ima svrhe.

18 godina
neaktivan

Složio bih se da baš i nema, jer, aplikacije koje ne rade na Visti/7 su uglavnom neke igre i tu XP Mode ne može puno, osim igara najveći je broj onih koje imaju problem s permissionima, što se lako riješi. Onaj manji dio je ionako nebitan.

Za virtualizaciju, ako ti treba, ionako se koriste ozbiljne stvari, a ja ovaj XP mode ni za testove ne bih koristio jer mi trebaju naprednije mogućnosti kontrole radnih uvjeta.

17 godina
Sedmica i procesori

Evo moj E8400
Samo mi je iskljucen Hardware DEP, sad moram ga ukljucit valjda u biosu, a sta on uopce cini jel ista bolje sa tim D.E.P.-om

Without Signature
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
crystal6 kaže...

Meni podržava virtualizaciju, kaže locked on.

pa onda nepodržava ako kaže locked on
18 godina
Sedmica i procesori

Gledajte.Smijesna je uopce rasprava o ovoj "emulaciji XP-a".Tko zeli koristiti XP nece kupovati vistu,pardon,Win 7.Druga stvar.To ne da nece raditi kako treba,nego treba biti totalni mazohist i koristiti OS emulaciju staru 8 godina na vec ionako zahtjevnom OS-u koji prozdire sistemske resurse.Win 7 + emu XP = PWN

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice