Sat s E-Inkovim zaslonom

poruka: 13
|
čitano: 3.228
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sat s E-Inkovim zaslonom".
17 godina
neaktivan
Sat s E-Inkovim zaslonom

Bas zanimljivo.. trosi struju kad se osjezava.. zato su valdja i izbacili sekunde sa prikaza da ne bi svaku sekundu trosio :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sat s E-Inkovim zaslonom
infinityzg kaže...

Bas zanimljivo.. trosi struju kad se osjezava.. zato su valdja i izbacili sekunde sa prikaza da ne bi svaku sekundu trosio :D

A koji to sat ne trosi struju kad pomice kazaljke/mjenja vrijeme?

Oni su htjeli reći da ne trosi struju za pozadinsko svijetlo kao lcd zasloni

16 godina
neaktivan
Sat s E-Inkovim zaslonom

djelomični offtopic,

idemo društvo što mislite o satovima od 15000 kn ? Mislim, gle ovako - uzmeš na kredit godinu dana i otplatiš ... ?

Stvar je u tome da baš i nije pošteno uspoređivati cijenu sata s cijenom polovnog Renaulta Twinga ili motorčine .. ili nabrijanog laptopa; ne treba baš svakome auto ... niti laptop ...

meni je auto trenutačno beskoristan, a moram priznati da bi mi i sat od 15000kn bio beskoristan (osim da mi pokazuje vrijeme). Laptop od 15000kn već imam, služi mi dobro iako je počeo pokazivati zub vremena ...

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
zoran123456 kaže...

djelomični offtopic,

idemo društvo što mislite o satovima od 15000 kn ? Mislim, gle ovako - uzmeš na kredit godinu dana i otplatiš ... ?

Stvar je u tome da baš i nije pošteno uspoređivati cijenu sata s cijenom polovnog Renaulta Twinga ili motorčine .. ili nabrijanog laptopa; ne treba baš svakome auto ... niti laptop ...

meni je auto trenutačno beskoristan, a moram priznati da bi mi i sat od 15000kn bio beskoristan (osim da mi pokazuje vrijeme). Laptop od 15000kn već imam, služi mi dobro iako je počeo pokazivati zub vremena ...

Svaki, ali baš svaki proizvod ima svoga kupca.

17 godina

A cuj ako ti je toliko bitno imati sat kao gosp. Sanader, onda si ga mozes uzeti, i to ako imas viska novaca, jer smatram da nikako nije dobro kupovati sat na kredit...

16 godina
neaktivan

@metak:

moji programi memaju ... :-)

@mind_challenge:

što fali satiću na kredit ? Čisto hipotetska situacija da kupim, mjesečno 1200kn mi skidaju, nije da nebih mogao preživjeti - pa sada mi na kredit odlazi 1800kn (doduše, ne za sat :-D )

Inače, dodaj jednu nulu iza cijene to je prava vrijednost Sanaderovih satića, ovo je njemu bagatela Cool

17 godina
protjeran
zoran123456 kaže...

djelomični offtopic,

Neki smatraju da je za muskarca jedini nakit upravo sat. I ja se slazem. Ako kupis takav sat, budi siguran da ga moze netko tvoj naslijediti. Prijatelj je dobio sat za 8000 kn za zavrsetak fakulteta i izgleda sjajno a bogami ga je i zasluzio. Nije Sanader lud, on je nesto drugo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 15:40 (bnaci).
18 godina
neaktivan
Sat s E-Inkovim zaslonom

Sat je ružan!

Ovaj prvi na youtubu je lijep.

Ma ja kad bih imao novaca dao bi 15k kuna za sat, možda i više. Znam da je to idiotizam, ali šta ćeš...

Kao što je već netko rekao, svaka roba ima svog kupca.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sat s E-Inkovim zaslonom

a što mislite, koja je elegantna marka satova ? Calvin Klein, Casio, ...  ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pierre Lannier, Jacques Lemans, Nautica, Casio, Omega, Fossil, Gucci....

Meni najdraži Romain Jerome.

Ovisi koji stil voliš, netko voli klasične, drugi moderne, treći digitalne.. (meni su najgori digitalni) 

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
18 godina
protjeran
mind_challenge kaže...

A cuj ako ti je toliko bitno imati sat kao gosp. Sanader, onda si ga mozes uzeti, i to ako imas viska novaca, jer smatram da nikako nije dobro kupovati sat na kredit...

Pa ko dize kredit da kupuje sat? Jedino ako obrocno placanje karticama smatras kreditom.

Netko sat nosi 16h na dan, i spreman je za svog prijatelja dati vecu svotu, pogotovo ako takve stvari voli.

Uglavnom, nije dobro sve ljude mjeriti po sebi, svako ima neke svoje ukuse.

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
infinityzg kaže...

A koji to sat ne trosi struju kad pomice kazaljke/mjenja vrijeme?

Oni su htjeli reći da ne trosi struju za pozadinsko svijetlo kao lcd zasloni

Pa bas zanimljivo da u videu nije prikazano vrijeme sa sekundama.

17 godina
neaktivan
Sat s E-Inkovim zaslonom

Mislim da su mehanicki satovi najljepsi, ali sa digitalnih je lakse ocitat vrijeme (za neke, meni je svejedno). Sto se tice cijena, ne bi dao vise od 2000kn za sat. To mi je neka razumna granica.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice