Zainteresiran sam :-P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prava zvjerka:)
Previše za mene...
Prva grafička kartica sa clockom od 1GHz i zračnim hlađenjem,
1,6 TF-a ima.
Svaka čast sapphire-u i ati-u.
To je posao, 4890 s default 1ghz gpu
o pa to je super....
Bilo bi interesantno iz njih dodatno još izvući šta se OC-om i volt modom da pa ih staviti u crossfire.
Me like....but me don't buy 
HAHA.ATI-ev čip prvi probio Gigahercni zid.JUPI
weeee uskoro ćemo iza kuća gradit nuklearke da bi napajali grafičke kartice, bolje neka naprave nešta šta će i energiju štedit jer ako pogledamo danas više nije bauk da računalo u normalnom radu troši 600-1000 w*10 h = 6-10kwh*0.62 kn=3.72-6.2kn dnevno * 30 dana= 111-186 kn mjesećno a da ne prićam ako komp radi svaki dan 24 sata :D,sve u svemu trebamo nešta efikasno s malom potrošnjom kao šta je intel izdao nakon pentiuma c2d, to bi se smatralo dobar napredak bar po mom:)
zanimljiva grafa.. na to se ispati skrenuti pozornost.
ponovo cu se zaljubiti.....joj
weeee uskoro ćemo iza kuća gradit nuklearke da bi napajali grafičke kartice, bolje neka naprave nešta šta će i energiju štedit jer ako pogledamo danas više nije bauk da računalo u normalnom radu troši 600-1000 w*10 h = 6-10kwh*0.62 kn=3.72-6.2kn dnevno * 30 dana= 111-186 kn mjesećno a da ne prićam ako komp radi svaki dan 24 sata :D,sve u svemu trebamo nešta efikasno s malom potrošnjom kao šta je intel izdao nakon pentiuma c2d, to bi se smatralo dobar napredak bar po mom:)

evo test grafe:saphire 4890 atomic
http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd4890_atomic/5.htm
evo test grafe:saphire 4890 atomic
http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd4890_atomic/5.htm

Budalestina prve klase
Jeli brža od GTX285??
Ako je onda nVIDIA je izgubila vodstvo trenutno najbrže single-gpu grafičke.
zna li netko kad ova kartica dolazi u hr.
Iskreno to i mene zanima.
Kartice još uvijek nema u prodaji...