Samsungov S-Pad u kolovozu

poruka: 15
|
čitano: 2.044
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsungov S-Pad u kolovozu".
16 godina
neaktivan

a bilo bi lijepo da svi svoja radna računala s Photoshopom, Visual Studiom, SQL Serverom ili Corel Drawom zamjenimo s nekim beskorisnim gadgetom na kojem možeš jedino igrati omanje igrice i surfati netom.

Budem predložio svome direktoru, i tako mi se iskreno više niti ne programira niti me briga za web dizajn !!

:-)
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne slazem se, mislim da je tablet pc ono kaj nam treba i za koju godinu kad im padne cijena svi cemo ih imati. da, nisu stvoreni za posao, photoshop ili programiranje, ali zasto bih sjedio za compom i surfao, citao mail itd? plus biti ce dovoljno lagani da zamijene knjige (kao e-book readeri), plus mozes se igrat, gledat filmove, slike. furat ga sa sobom kad negdje ides, a vise od duplo laksi od nekog obicnog laptopa. znaci, za posao - klasican pc, za sve ostalo - tablet.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsungov S-Pad u kolovozu
koje je stanje warp jezgre?
“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
18 godina
PalcicAlbert kaže...

ne slazem se, mislim da je tablet pc ono kaj nam treba i za koju godinu kad im padne cijena svi cemo ih imati. da, nisu stvoreni za posao, photoshop ili programiranje, ali zasto bih sjedio za compom i surfao, citao mail itd? plus biti ce dovoljno lagani da zamijene knjige (kao e-book readeri), plus mozes se igrat, gledat filmove, slike. furat ga sa sobom kad negdje ides, a vise od duplo laksi od nekog obicnog laptopa. znaci, za posao - klasican pc, za sve ostalo - tablet.

Sjedio bih za kompom i surfao zato jer imam vrhunski stolac u kojem mogu spavat ^^ full HD 22" ekran sa pravom tipkovnicom gdi tipkam ko raketa.

Igre koje igram su prave a ne neka debilana, HD filmove gledam na HD tv-u 100+ cm, slike fotka žena i ne zanimaju me a ako ih oču nekome pokazat snimim na stick.

Tablet je zamišljen za korištenje kod kuće a baš tam ga najmanje trebam, za na šekret imam iphone i nisam neki tip koji sere po pol sata da bi mi trebalo nešto više od partije solitera.

Svi već imamo desktop i notebook računala pa se gospoda sjetila kako zaradit koji dolar više te nam ponudili ništ korist uređaj namijenjen ničemu i svačemu.

Sad odjednom svi prepoznali potencijal u uređaju koji je koristan isto ko i metla kraj usisavača. Znači ako si lijen spojit u struju da usišeš nekej kak spada onda uzmeš metlu i pometeš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 12:38 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan

Po meni je najveći problem ovih uređaja visoka cijena. Suludo je dati 500-600 dolara za iPad na kojem čak ne možeš slušati muziku i surfati istovremeno što ja radim na svom P1i koji imam već 2,5 godine...

Relna cijena bi bila duplo manja ali to je samo moje mišljenje.

:)
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 13:27 (Zaratustra).

0 0 hvala 0
18 godina

Ovi tableti će imati svoju publiku, 90% ljudi ionako koristi PC za surfanje, i sve druge oblike zabave, naravno uz Office paket

U stvari desktop će trebati onih preostalih 10%, gameri i profesionalci.

Za zabavu je dosta i igračka u obliku tableta,a  i poboljšat će im se vremenom i performanse uz pad cijena, koliko vidim u iPad-u je A4 procesor od jedan Ghz, vjerojatno će azijci napraviti nešto slično sa Atomom, dakle, bit će to uređaji za onih 90  % kojih uz Office zanima surfanje i reprodukcija multimedije

Onima koji su u 10 % gamera i profija ako budu jeftini poslužit će kao "treće" računalo, po onoj "svi imaju", ili za pročitati neku knjigu, (da bi ga ja kupio mora mu cijena otići na 1000-1500 kn)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 13:49 (Floki).

1 0 hvala 0
17 godina
Zaratustra kaže...

Po meni je najveći problem ovih uređaja visoka cijena. Suludo je dati 500-600 dolara za iPad na kojem čak ne možeš slušati muziku i surfati istovremenošto ja radim na svom P1i koji imam već 2,5 godine...

A tko ti je rekao da se to ne može? Raspitaj se malo prije nego bubneš ovakvu glupost.

18 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
....

Tablet je zamišljen za korištenje kod kuće a baš tam ga najmanje trebam, za na šekret imam iphone i nisam neki tip koji sere po pol sata da bi mi trebalo nešto više od partije solitera.

...

zar nam ne ide sve na ruku "kupi, nabavi, potrosi, sve iz udobnosti svoje fotelje"? 

Cool

moderni covjek je lijen, komformista... a uzrecica dana (bolje receno desetljeca, stoljeca) je "kupi, kupi, kupi".

iovako 90% tehnoloskog napretka ne ide na korist covjecanstvu (sto god svi uokolo pricali o tome - cisti bull). postali smo robovi tehnologije i komformizma.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
protjeran
Hrco kaže...
Zaratustra kaže...

Po meni je najveći problem ovih uređaja visoka cijena. Suludo je dati 500-600 dolara za iPad na kojem čak ne možeš slušati muziku i surfati istovremenošto ja radim na svom P1i koji imam već 2,5 godine...

A tko ti je rekao da se to ne može? Raspitaj se malo prije nego bubneš ovakvu glupost.

ne moze, ajde to radi sa third party playerom i third party browserom i bez jail breaka

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Hrco kaže...
Zaratustra kaže...

ne moze, ajde to radi sa third party playerom i third party browserom i bez jail breaka

a što fali iPodu za player? nisam još vidio bolji muzički player od iPoda na niti jednom smartphoneu. I svira dok si na operi recimo ... nema potreba ama baš uvijek tražiti neku alternativu na ovakvim uređajima. 99% ljudi uključujući mene ne treba dodatni muzički player kraj iPoda, uostalom multitasking koji bi to mogao dozvoliti sa "third party" playerima dolazi, a ni jailbrake nije bitno kompliciraniji od instalacije non apple playera. 

Iako ako gledamo doslovno što si rekao, u ovom trenutku si u pravu. međutim uopćeno govoreći kao zaratustra to nije slučaj jer rješenja uvijek ima.

al tema nije iPad ni iPhone nego samsung ... puno najava tableta ali ništa još konkretno za isprobati. Malo je nezahvalno da ne kažem nemoguće govoriti o uređajima koji su tek u najavi. Sad će netko bubnuti kako je ovo puno bolje od iPada kao sa HP slateom a da blage veze nema ni o iPadu a kamoli o ovome što smo vidili samo na lošioj maloj sličici.

A.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 16:49 (artfull).
17 godina
odjavljen
artfull kaže...

a što fali iPodu za player? nisam još vidio bolji muzički player od iPoda na niti jednom smartphoneu.

...

uostalom multitasking koji bi to mogao dozvoliti sa "third party" playerima dolazi

Da li postoji bolji player na smartphone-u ili ne, ne znam. Meni je moj na 5800 više nego dobar, ali mu fali isto što i iPad-u - podrška za flac i još poneke formate. Nekomu to nije važno, netko će rekompresirati u ACC ili mp3, a netko će instalirati player koji podržava flac.

Što se multitaskinga tiće, nadam se da će to biti riješeno kako treba, a do tad....

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina

Pa mogli su barem cijelo ime promijent. iPad,S-Pad, žPad itd. su najveće bedastoće. Od sada više ne gledam teme koje u sebi sadrže pad,apple,tablet,steve jobs.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MrBlc kaže...
artfull kaže...

a što fali iPodu za player? nisam još vidio bolji muzički player od iPoda na niti jednom smartphoneu.

...

uostalom multitasking koji bi to mogao dozvoliti sa "third party" playerima dolazi

Da li postoji bolji player na smartphone-u ili ne, ne znam. Meni je moj na 5800 više nego dobar, ali mu fali isto što i iPad-u - podrška za flac i još poneke formate. Nekomu to nije važno, netko će rekompresirati u ACC ili mp3, a netko će instalirati player koji podržava flac.

Što se multitaskinga tiće, nadam se da će to biti riješeno kako treba, a do tad....

Imas onda mp3 player cowon s9. Podrzava flac, flash i gomilu drugih stvari, a takodjer ima najbolji zvuk medju mp3 playerima.

16 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...

Pa mogli su barem cijelo ime promijent. iPad,S-Pad, žPad itd. su najveće bedastoće. Od sada više ne gledam teme koje u sebi sadrže pad,apple,tablet,steve jobs.

Samsungov uredjaj se ne zove S-pad vec razvoj tog tableta spada pod S-Project i nitko nije potvrdio ime S-pad.

16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Sad odjednom svi prepoznali potencijal u uređaju koji je koristan isto ko i metla kraj usisavača. Znači ako si lijen spojit u struju da usišeš nekej kak spada onda uzmeš metlu i pometeš.

Upravo to. Sjajna metafora!

On Topic

"Ako je vjerovati po najavama raznih poznatih ili nepoznatih tvrtki, za koju godinu nitko neće koristiti stolna ili prijenosna računala, već ćemo svi okolo hodati s tabletima..."

Da mi je znati koja će me to sila za koju godinu maknuti iz moje fotelje i natjerati da se patim i zabijam nos u 7-10 inčni tablet pokušavajući normalno surfati netom, kucati neki tekst, igrati igre (igre na tabletu? - LOL - uozbiljimo se malo )...

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice