Samsung na terabajt i pol

poruka: 8
|
čitano: 1.688
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung na terabajt i pol".
18 godina

Koliko ploca (plattera)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

4x375gb.... radje pricekaj, sad izlazi WD green 2tb, pa ce se vidjet razlika u cijeni, taj ce biti 4x500gb....32mc cache, 7200.

gigabyte p35 ds3, q6600 2.4@3.2, asus hd 4850 @ 700/2200 512mb, 4gb @ 800 mhz, Wd 640gb, Vista 64bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Samsung na terabajt i pol

A mislim usporiti disk da bi se ustedjelo par wata,bas mi je potrosnja diska velika stavka u ukupnoj potrosnji racunala...

18 godina

Jesi siguran?

Cuo sam da Samsung ima tehnologiju za izradu 500GB ploca i da takav disk vec postoji na trzistu...

0 0 hvala 0
18 godina

Ne kuzim... pa WD je vec izdao 2TB... koja loša promidžba Seagate-a pogotovo nakon fijaska sa firmwareom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Ne kuzim... pa WD je vec izdao 2TB... koja loša promidžba Seagate-a pogotovo nakon fijaska sa firmwareom!

fx kak ne kuzis... ccc

mene taj frimware ne dira previse kao i pretpo?tavljam vas vecinu

neka neka seagate ce ih sve smlavit a svi nek izdaju 2 tb diskove pa da odem u shoping Cool
17 godina
protjeran

Hmm, jedva čekam da dođu Caviar Green iz WD-a. Njihovi su uvijek slovili kao najkvalitetniji a ovaj će imati sasvim pristojnih 1 TB.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
zbuzanic kaže...

Pa ovo je Samsung, i oni nemaju istu tehnologiju kao WD ili Seagate! WD je imao vise nego jednu promasenu seriju diskova, odrzali su se ugovori s velikim dobavljacima poput HP-a, sad su se vratili na scenu s par dobrih uradaka. Samsung je isto tako imao podosta reklamacija s svojom zadnjom serijom diskova, samo sto to nije na masovnoj razini kao kod Seagate-a. Meni se dogodilo na Laptopu, Samsung mi crko (250GB disk), nakon samo mjesec dana koristenja.
Zlo i Naopako
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice