Samsung Galaxy Beam 2

poruka: 9
|
čitano: 1.331
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Beam 2".
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Beam 2

Uz sve nepotrebne gluposti koje dodaju na mobitel a koje nikad ne koristim, ovo je definitivno jedna koju bi volija imat na mobitelu.

Siguran sam da bi poslužila svrsi.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Beam 2

I meni bi taj projektor posluzio svrsi...

*If you know what I mean...

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Beam 2

nHD = 640x360. I nije kriv Samsung za nisku rezoluciju, nego Texas Instruments koji već godinama efektivno ima monopol na DLP čipove za projektore.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Beam 2

još nema mobitela s aparatom za kavu, mješalicom za beton i ubrzivačem čestica?! pa koji q čekaju više s tim?! {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
18 godina
Re: Samsung Galaxy Beam 2
DigiMagic kaže...

nHD = 640x360. I nije kriv Samsung za nisku rezoluciju, nego Texas Instruments koji već godinama efektivno ima monopol na DLP čipove za projektore.

notHD {#}

14 godina
Samsung Galaxy Beam 2

meni treba jedan mobitel na kojem dodje ugradjen otvarač za pivo, a bome itekako bi bio koristan ne meni nego i vecini vjerujem

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

meni treba jedan mobitel na kojem dodje ugradjen otvarač za pivo, a bome itekako bi bio koristan ne meni nego i vecini vjerujem

na ti pa biraj: http://www.beaheadcase.com/collections/bottle-opener-phone-cases {#} meni i dalje treba jedan s vešmašinom, šparetom i frižiderom. {#}

17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

pa zar nemaš niti jedan štok po kući. :D

a i ja sam bez problema sa nokiom 3310 otvarao pivo, sad pošto sam je dao ća, pive otvaram sa starim hard diskom.

14 godina
Samsung Galaxy Beam 2

ka jok, kakvi stokovi kakvi caseovi za otvaranje, ja cekam aplikaciju za to

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice