Uz sve nepotrebne gluposti koje dodaju na mobitel a koje nikad ne koristim, ovo je definitivno jedna koju bi volija imat na mobitelu.
Siguran sam da bi poslužila svrsi.
Uz sve nepotrebne gluposti koje dodaju na mobitel a koje nikad ne koristim, ovo je definitivno jedna koju bi volija imat na mobitelu.
Siguran sam da bi poslužila svrsi.
I meni bi taj projektor posluzio svrsi...
*If you know what I mean...
nHD = 640x360. I nije kriv Samsung za nisku rezoluciju, nego Texas Instruments koji već godinama efektivno ima monopol na DLP čipove za projektore.
još nema mobitela s aparatom za kavu, mješalicom za beton i ubrzivačem čestica?! pa koji q čekaju više s tim?! 
nHD = 640x360. I nije kriv Samsung za nisku rezoluciju, nego Texas Instruments koji već godinama efektivno ima monopol na DLP čipove za projektore.
notHD 
meni treba jedan mobitel na kojem dodje ugradjen otvarač za pivo, a bome itekako bi bio koristan ne meni nego i vecini vjerujem
meni treba jedan mobitel na kojem dodje ugradjen otvarač za pivo, a bome itekako bi bio koristan ne meni nego i vecini vjerujem
na ti pa biraj: http://www.beaheadcase.com/collections/bottle-opener-phone-cases
meni i dalje treba jedan s vešmašinom, šparetom i frižiderom. 
pa zar nemaš niti jedan štok po kući. :D
a i ja sam bez problema sa nokiom 3310 otvarao pivo, sad pošto sam je dao ća, pive otvaram sa starim hard diskom.
ka jok, kakvi stokovi kakvi caseovi za otvaranje, ja cekam aplikaciju za to