A ono najbitnije, jel' HD ili SD ili koji vrag? :D S obzirom na cijenu, najvjerojatnije je SD kao i prethodni slicni modeli.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da u toj seriji ima i koja "hd" kamera
Da.. zato sam i stavio SLICNI :D Sjecam se kad sam kupovao HD kameru, pa nisam uzeo tu jer mi je bila ruzna. Na kraju kupio nesto skuplju Samsungovu.
Da.. zato sam i stavio SLICNI :D Sjecam se kad sam kupovao HD kameru, pa nisam uzeo tu jer mi je bila ruzna. Na kraju kupio nesto skuplju Samsungovu.
koju, koliko para, kak si zadovoljan???
baš me zanima jer bi možda tak neš uzeo
koju, koliko para, kak si zadovoljan???
baš me zanima jer bi možda tak neš uzeo
3000kn FULL HD, 1080i/50, 720p/50 i SD reza. Ima ugradjeno 16Gb memorije tj. SSD, a i imas sa 32Gb model kao i sa 64Gb :) Dodatno mozes staviti i neku SDHC karticu. Meni se ovih 16Gb pojazalo cist dosta.
Link: http://www.hardware-observer.com/2009/04/07/samsung-hmx-104-hmx-105-hmx-106-camcorder/
ja sam brijal uzet neki model sa karticom (nekak si mislim da bi trebalo bit jeftinije nego ssd)
ja sam brijal uzet neki model sa karticom (nekak si mislim da bi trebalo bit jeftinije nego ssd)
Pa da, trebalo bi biti jeftinije, ali opet ne toliko jeftinije da ti se isplati uzet bez i onda jos kupit neku SD karticu. Ako kupis bez SD kartice i kupis posebno SD 16Gb karticu, vjerojatno ces doci na istu cijenu kao ovaj model s ugradjenih 16Gb. Ja sam zadovoljan sa Samsungobom HD kamerom, jedino sto me muci video CODEC AVC koji svaki proizvodjac "tumaci" na svoj nacin pa nemrem ni sa jednim program editirati osim s onim koji dolazi uz kameru, a koji je dosta ogranicen.