Roland Garros 2010 u 3D

poruka: 13
|
čitano: 1.797
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Roland Garros 2010 u 3D".
17 godina
neaktivan
Roland Garros 2010 u 3D

Potrosit ce XYZ milijuna za opremu i slicno na nesto sto ce moci prenositi kojih... manje od 10 000 televizora + trebas naocale da gledas to...

WTF je sa ovim svijetom???

Zasto nam se pokusava nagurati nesto sto nam ne treba?

In Control
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Roland Garros 2010 u 3D

Radije bi gledao Scarlettine loptice u 3D-u.Smijeh

8 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: Roland Garros 2010 u 3D
EnlightenedPhoenix kaže...

Potrosit ce XYZ milijuna za opremu i slicno na nesto sto ce moci prenositi kojih... manje od 10 000 televizora + trebas naocale da gledas to...

Klasicno gledanje na svijet kroz svoje dvorište.

17 godina
neaktivan
metak kaže...

Ako se covjek zazelio REALNOSTI i 3D prikaza mozda je krajnje vrijeme da se ode malo prosetati zelenom livadom i uziva u svjezem zraku malo van grada, a ne da ide kupovati 3D tv...

In Control
18 godina
neaktivan

jel će to koji dućan u zg možda imat?  or not...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
17 godina
neaktivan
Roland Garros 2010 u 3D

Ova Scarlett je predobra. Njezine bi loptice rado gledao u 3D-u. Moze i bez. Svejedno.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
protjeran
metak kaže...

Ako se covjek zazelio REALNOSTI i 3D prikaza mozda je krajnje vrijeme da se ode malo prosetati zelenom livadom i uziva u svjezem zraku malo van grada, a ne da ide kupovati 3D tv...

Ko si ti da sudis sta nekome treba? Klasicna promidzba tehnologije i cemu nauka oko toga?

18 godina

Na osnovu čega tvrdiš da nam ne treba ?  Prve pošiljke televizora su razgrabljene u americi i dućani ne mogu osigurati dovoljne količine !  Valjda tržište određuje što mu treba a ne pojedinac !

Zašto u jednoj sobi ne bi imao i takav televizor uz hrpu drugih nepotrebnih stvari ?

17 godina
neaktivan
Dobro sada bi mogli raspravljati sto je potrebno ili ne, a sto je prodaja cisto zato sto su ljudi telad... ali bilo bi offtopic...
In Control
16 godina
neaktivan
Roland Garros 2010 u 3D

Gledajte oni koji imaju para će si priuštiti sve što požele i zašto bi ja pljuvao po tom projektu ko voli nek izvoli.

BC2 ingame:Croat-hunter

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kejbl kaže...

Gledajte oni koji imaju para će si priuštiti sve što požele i zašto bi ja pljuvao po tom projektu ko voli nek izvoli.

Ma ne pljujem ja po tome... samo kazem da je prilicno nepotrebno vecini nas u zivotu... nista drugo...

Tko hoce trositi novce nek izvoli... ja cu radje nesto drugo uzeti...

In Control
18 godina
neaktivan
kejbl kaže...

Ma ne pljujem ja po tome... samo kazem da je prilicno nepotrebno vecini nas u zivotu... nista drugo...

Tko hoce trositi novce nek izvoli... ja cu radje nesto drugo uzeti...

Zakopao si se jer si u prvom postu krenuo generalizirat, ili si u izjavi "to nam ne treba" mislio isljučivo na sebe?

Ne treba ni mobitela optočenih safirima, o Veyronu da i ne govorim, pa se ipak prodaje i to jako dobro.

On topic: Nakon par 3D iskustava u kinu mogu samo reći da sumnjam u efektnost takvog prikaza na dijagonali trenutnih LCDova... ali neka. Kada nam nisu isporučili interaktivnost ili mainstream biranje kuta kamere onda da nam bar ponude nekakav pseudo 3D osjećaj.

16 godina
protjeran
the_tux kaže...

Radije bi gledao Scarlettine loptice u 3D-u.Smijeh

nisi jedini

;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice