Robotski maraton

poruka: 4
|
čitano: 1.345
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Robotski maraton".
17 godina
neaktivan
Robotski maraton

Kasnite bugovci 5 dana

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
3 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Robotski maraton
PC Street Hacker kaže...

Kasnite bugovci 5 dana

Dobro i u čemu je problem? Postoje određeni pojedinci koji čitaju samo ovaj forum, ili im je ovaj site referentan što se tiče nekakvih informatičkih vijesti. Shvatite već da ste, neki pojedinci bar, predosadni više s  tim ispadima da netko kasni s ovim ili onim.

Ja čitam vanjske portale jer me zanimaju vijesti izvana te teme iz područja komunikacija i informatike, no to ne mora biti pristup i princip svih korisnika ovoga foruma i treba nekad malo razmišljati i u tome pravcu.

16 godina
Re: Robotski maraton
nCh! kaže...
PC Street Hacker kaže...

Kasnite bugovci 5 dana

Dobro i u čemu je problem? Postoje određeni pojedinci koji čitaju samo ovaj forum, ili im je ovaj site referentan što se tiče nekakvih informatičkih vijesti. Shvatite već da ste, neki pojedinci bar, predosadni više s  tim ispadima da netko kasni s ovim ili onim.

Ja čitam vanjske portale jer me zanimaju vijesti izvana te teme iz područja komunikacija i informatike, no to ne mora biti pristup i princip svih korisnika ovoga foruma i treba nekad malo razmišljati i u tome pravcu.

Potpuno si u pravu. Ja čitam samo BUG što se tiče informatičke tematike i ne znači mi previše ako neku vijest pročitam sa zakašnjenjem. Osim toga ne možete očekivati da BUG prenese neku vijest odmah. Neki strani portali dobivaju informacije iz prve ruke i imaju svoje ljude na svim važnijim događajima, što od BUG-a ne možete očekivati. I na kraju uvijek je ljepše pročitati vijest na hrvatskom nego na engleskom.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
15 godina
neaktivan
Robotski maraton

Tko vodi?

Moj PC  
5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice