Kasnite bugovci 5 dana
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kasnite bugovci 5 dana
Dobro i u čemu je problem? Postoje određeni pojedinci koji čitaju samo ovaj forum, ili im je ovaj site referentan što se tiče nekakvih informatičkih vijesti. Shvatite već da ste, neki pojedinci bar, predosadni više s tim ispadima da netko kasni s ovim ili onim.
Ja čitam vanjske portale jer me zanimaju vijesti izvana te teme iz područja komunikacija i informatike, no to ne mora biti pristup i princip svih korisnika ovoga foruma i treba nekad malo razmišljati i u tome pravcu.
Kasnite bugovci 5 dana
Dobro i u čemu je problem? Postoje određeni pojedinci koji čitaju samo ovaj forum, ili im je ovaj site referentan što se tiče nekakvih informatičkih vijesti. Shvatite već da ste, neki pojedinci bar, predosadni više s tim ispadima da netko kasni s ovim ili onim.
Ja čitam vanjske portale jer me zanimaju vijesti izvana te teme iz područja komunikacija i informatike, no to ne mora biti pristup i princip svih korisnika ovoga foruma i treba nekad malo razmišljati i u tome pravcu.
Potpuno si u pravu. Ja čitam samo BUG što se tiče informatičke tematike i ne znači mi previše ako neku vijest pročitam sa zakašnjenjem. Osim toga ne možete očekivati da BUG prenese neku vijest odmah. Neki strani portali dobivaju informacije iz prve ruke i imaju svoje ljude na svim važnijim događajima, što od BUG-a ne možete očekivati. I na kraju uvijek je ljepše pročitati vijest na hrvatskom nego na engleskom.
Tko vodi?