Rješenje za mrtve piksele

poruka: 11
|
čitano: 2.717
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rješenje za mrtve piksele".
17 godina
neaktivan

"Valja paziti da se pritišće samo oštećeni piksel, a ne i susjedni te biti umjeren u samoj sili pritiska..."

Err, ako ste neurokirurg ili jedan od onih koji mogu ispisati haiku pjesmu na zrnu riže, onda vam ovo vjerojatno neće biti problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 17:27 (štojedosadnaovaregistracija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rješenje za mrtve piksele
kad se stišče jedan piksel ona plastika za zastitu monitora pritišče i ostale piksele djelujuci ko menbrana tak da ono..
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
štojedosadnaovaregistracija kaže...

"Valja paziti da se pritišće samo oštećeni piksel, a ne i susjedni te biti umjeren u samoj sili pritiska..."

Err, ako ste neurokirurg ili jedan od onih koji mogu ispisati haiku pjesmu na zrnu riže, onda vam ovo vjerojatno neće biti problem.

LOL!
Bas sad citam taj tekst i uopce mi to nije jasno! Molim autora teksta da malo pojasni ovo!
Jos se smijem za ovaj haiku!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Uh, moram se paziti da me ko ne pritisne :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A i ovo stiskanje ne funkcionira baš.Još davno sam probao ovu metodu na svom LCD-u koji ima jedan bjeli piksel i nikako da proradi, također je nemoguće pritisnuti samo jedan piksel,čak i da naciljaš 100% točno stisnu se barem 5-6 piksela oko tog jednog.

The bird of the Hermes is my name, eating my wings to make me tame

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
neaktivan

Probo sam hrpu takvih programcica s neta, i to pritiskanje, nista nije pomoglo.

Mozda da daju nacin kako zaglavit jos piksela pa da svi mogu prebacit svoj monitor iznad fault pixel tolerance limita prizvodjaca :)

Imam 2 zelena piksela na monitoru, sta je 6 faulty sub-pixela, tolerancija je 5, i jos imam 2 monitora pa mogu normalno koristit drugi, al svejedno je jako tesko odnjet monitor i cekat zamjenu zbog 2 glupe zelene tockice

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam ctr , i nemam takvih problema

sa monitorima.SmijehSmijehSmijeh

Procesor: Amd athlon 5000+3,0 Ram: Buffalo 2x 1gb Grafička: hd3850 1 gb hdd:500 Gb Matična:ECS GeForce7050M-M
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajde, fala bogu ovo mi je već treći monitor od "ViewSonic"-a i niti jedan nije imao mrtve pixele, fakat su mi ovi ViewSonic LCD-i perfa monitori i nikad nikakvih problema sa njima !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the mir kaže...

valjda CRT...Nevinašce
17 godina
neaktivan
hogar strašni kaže...
the mir kaže...

valjda CRT...Nevinašce
 Pa da.
Procesor: Amd athlon 5000+3,0 Ram: Buffalo 2x 1gb Grafička: hd3850 1 gb hdd:500 Gb Matična:ECS GeForce7050M-M
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice