"Valja paziti da se pritišće samo oštećeni piksel, a ne i susjedni te biti umjeren u samoj sili pritiska..."
Err, ako ste neurokirurg ili jedan od onih koji mogu ispisati haiku pjesmu na zrnu riže, onda vam ovo vjerojatno neće biti problem.
"Valja paziti da se pritišće samo oštećeni piksel, a ne i susjedni te biti umjeren u samoj sili pritiska..."
Err, ako ste neurokirurg ili jedan od onih koji mogu ispisati haiku pjesmu na zrnu riže, onda vam ovo vjerojatno neće biti problem.
Uh, moram se paziti da me ko ne pritisne :)
A i ovo stiskanje ne funkcionira baš.Još davno sam probao ovu metodu na svom LCD-u koji ima jedan bjeli piksel i nikako da proradi, također je nemoguće pritisnuti samo jedan piksel,čak i da naciljaš 100% točno stisnu se barem 5-6 piksela oko tog jednog.
Pet načina za popraviti zaglavljeni piksel:
http://www.makeuseof.com/tag/best-software-solutions-to-fix-a-stuck-pixel-on-your-lcd-monitor/
Probo sam hrpu takvih programcica s neta, i to pritiskanje, nista nije pomoglo.
Mozda da daju nacin kako zaglavit jos piksela pa da svi mogu prebacit svoj monitor iznad fault pixel tolerance limita prizvodjaca :)
Imam 2 zelena piksela na monitoru, sta je 6 faulty sub-pixela, tolerancija je 5, i jos imam 2 monitora pa mogu normalno koristit drugi, al svejedno je jako tesko odnjet monitor i cekat zamjenu zbog 2 glupe zelene tockice
Ja imam ctr , i nemam takvih problema
sa monitorima.

Ajde, fala bogu ovo mi je već treći monitor od "ViewSonic"-a i niti jedan nije imao mrtve pixele, fakat su mi ovi ViewSonic LCD-i perfa monitori i nikad nikakvih problema sa njima !!!
sa monitorima.

sa monitorima.