Redizajn Yahoo Maila

poruka: 24
|
čitano: 3.515
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Redizajn Yahoo Maila".
16 godina
Redizajn Yahoo Maila

ja koristim ovaj servis i jako me živcira koliko je spor i vizualno neatraktivan

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Redizajn Yahoo Maila

Još kada bi uklonili i one reklame sa strane bilo bi odlično. Posebno što ne filtriraju reklame po IP adresama nego ti prikažu neke iz USA koje te uopće ne zanimaju.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Redizajn Yahoo Maila

Ma nema ništa do Gmail-a Smijeh

16 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Redizajn Yahoo Maila
Lex Luthor kaže...

Ma nema ništa do Gmail-a Smijeh

Amen

optimizam je nedostatak informacija
15 godina
neaktivan
Redizajn Yahoo Maila

Ja koristim Gmail jer je najbolji i jer jedino torrenthr njega prihvaćaNamigiva

Kakav pastir,takvo stado.

0 0 hvala 0
17 godina
Redizajn Yahoo Maila

Međutim Gmail ovdje nije tema stoga nema potrebe za forsiranjem istog.

10 0 hvala 0
17 godina
Redizajn Yahoo Maila

Treba se maknuti sa gmail-a, prate ljude u najmanje detalje. Šta ćeš kad su dobri i imaju dobre usluge, treba neko novi sa dobrim mejlom da se prebacimo na njega.

Yahoo na ovim slikama izgleda OK.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 18:52 (Mikeyy).

3 4 hvala 0
16 godina
Redizajn Yahoo Maila

Ovo novo sučelje liči na sučelje u GMail-u, te mi se to sviđa, jer GMail ima izvrsno organizirano sučelje i ispravlja jedinu manu yahoo mail-a.

OK brzina nije nešto, ali ako to isprave nemam zamjerke.

Još samo da intergiraju i sve servise u jednom, i sreći nema kraja, ali šteta jer je Yahoo Mail lošije podržan od GMail-a.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mikeyy kaže...

Treba se maknuti sa gmail-a, prate ljude u najmanje detalje. Šta ćeš kad su dobri i imaju dobre usluge, treba neko novi sa dobrim mejlom da se prebacimo na njega.

Yahoo na ovim slikama izgleda OK.

a zasto mislis da yahoo ne prati ?

first class basse patrol officer Rickenbacker 4001 フリクリ // http://asukaanime.weebly.com
18 godina
neaktivan

Imam acc na Yahoo ali ga ne posjecujem sada isao pogledati i opet ništa nema onog klika da želim ostati na yahoo mailu jednostavno  posložen je zbrda s dola vizualno neprivlačan nema postavke za hrvatsku ma bezveze  GM i dalje ima uvjerljivo najbolji mail servis!

16 godina
neaktivan
Redizajn Yahoo Maila

Meni se Yahoo ne čini loš, samo se treba naviknuti. Bilo bi mi žao da propadne iako mislim da neće. Ali čini mi se da očajno  žele privući korisnike.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Redizajn Yahoo Maila

meni se bas dopada novi dizajn, lakse koristi od starog, i dosta je brz. reklame koje se vrte, to su mogli izbjeci, al opet, moraju i oni nekako zaradjivati. Yahoo koristim od davnih dana 2003 pa nadalje, i uvijek mi je bio bolji izbor od gmaila. customer support je bolji od gmaila,neusporedivo, pogotovo ako vam netko ukrade account pa ga morate vratiti (sto ce vas kod gmaila odkantati bez pardona i bas ih briga, moje iskustvo, 2 puta, i nekolicina prijatelja isto). i nece oni propasti, pogotovo zato jer im je "veliki Bing" u pozadini...

1 1 hvala 0
16 godina
Redizajn Yahoo Maila

Imam ga 10 godina i dobar je, glup i spor, ali služi.

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 22:11 (KIKI3ooo).

4 0 hvala 0
17 godina
KIKI3ooo kaže...

Imam ga 10 godina i dobar je, glup i spor, ali služi.

I nije toliko spor koliko je navikan od strane ovih "Gmail je tako cool jer su nam tako drugi rekli" tipova.

18 godina
neaktivan
Redizajn Yahoo Maila

Koristim Hotmail nekih 8 godina i čisto OK. Nekada sam imao i na yahoo ali sam odustao od tih accounta, bili su puni spama. Mogao bih opet probat.

.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Redizajn Yahoo Maila

Zeznuli su Yahoo Mail, moras da platis za POP3 ili IMAP. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Redizajn Yahoo Maila
jao, 8 godina hotmail koristit. ;-)
hehe, hvata me pomalo nostalgija kada to čujem.

ja sam već neko vrijeme na gmailu.
sumnjam da ću redizajnirani yahoo isprobat.
THIS WILL DESTROY YOU.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Redizajn Yahoo Maila

Mah taj yahoo je promašaj. Svaka malo bolja opcija se naplačuje. Tako da no-thanx. Zoho je još kolko-tolko dobar, ali eto jedino funkcionira na FF-u kako treba, a isto tako su aljkavi jer mnoge stvari (aplikacije, dodatke za preglednike etc.) obečaju pa ni nakon 2-3 godine ne naprave.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Redizajn Yahoo Maila

totalno ne razumem taj yahoo.....komplikovan je do zla boga, ali nije to najcrnje, spama kolko oces....kad sam jedanput hteo yahoo mail prvo sam se jedva regovo, a zanam jos ljudi koji su se zlopatili za registracijom, a posle 2 dana bilo je ako se dobro secam u spamu 7 ili 8 poruka.....zato samo gmail!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
bokile kaže...

totalno ne razumem taj yahoo.....komplikovan je do zla boga, ali nije to najcrnje, spama kolko oces....kad sam jedanput hteo yahoo mail prvo sam se jedva regovo, a zanam jos ljudi koji su se zlopatili za registracijom, a posle 2 dana bilo je ako se dobro secam u spamu 7 ili 8 poruka.....zato samo gmail!

Ma ghovna... Ja se pokušavo prijavit, oni mi kažu da account ne postoji, ma ko tu koga hebe, lijepo imam sve zapisano na papir, u notepadu, u browseru, ali moj account ne postoji. Isto tako napravim novi acc, idem regat frenda na bug on-line, dođem na yahoo mail, pogledam inbox, nema poruke, samo reklam i spamovi. Dođem za 3h, acc ne postoji...

Ma odričem se yahoo-a za sva vremena, jedino dobro je tražilica.

17 godina
neaktivan

Sviđa mi se novi redizajn..Točno ono što mi treba :D

16 godina
Redizajn Yahoo Maila

Novo sučelje ne izgleda loše još samo da malo porade na brzini bio bi to pun pogodak.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVO kaže...
bokile kaže...

Ma ghovna... Ja se pokušavo prijavit, oni mi kažu da account ne postoji, ma ko tu koga hebe, lijepo imam sve zapisano na papir, u notepadu, u browseru, ali moj account ne postoji. Isto tako napravim novi acc, idem regat frenda na bug on-line, dođem na yahoo mail, pogledam inbox, nema poruke, samo reklam i spamovi. Dođem za 3h, acc ne postoji...

slazem se katastrofa....e a tek hotmail, sigurno sam 10-ak naloga napravio, i ni na jedan nisam uspeo da se ulogujem, znaci katastrofa, ili sam pogresio password ili ne postoji, to mu je najcesce bilo. a ja ujutru otvorio nalog, uvece da se ulogujem i nece.....propast

16 godina
bokile kaže...
EVO kaže...
bokile kaže...

slazem se katastrofa....e a tek hotmail, sigurno sam 10-ak naloga napravio, i ni na jedan nisam uspeo da se ulogujem, znaci katastrofa, ili sam pogresio password ili ne postoji, to mu je najcesce bilo. a ja ujutru otvorio nalog, uvece da se ulogujem i nece.....propast

Ma hotmail ima katastrofa support, ako izgubiš password, ali ti barem acc postoji, ne nestane sam od sebe.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice