Razvojna okolina za Surface

poruka: 5
|
čitano: 1.417
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razvojna okolina za Surface ".
17 godina
neaktivan

Multitouch u Win7, uredu ali onda ćemo trebati imati i posebne monitore ili kako će se to već zvati....nece moći ovi današnji sigurno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2008 16:24 (Gh0sT).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imas vec uzeti monitore koji su osjetljivi na dodir, samo mozda nisu multitouch... Samo sto se ne prodaje svugdje, jer nisu popularni... To ce biti dobro samo za laptope, a za desktop nebi bilo dobro (3h ruke drzis na monitoru...)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma znam da ima vec za kupiti, ali ne vidim tu nekoga napretka velikoga na desktop, kao što si i sam rekao... ali svejedno...ponovno u nabavku novoga hardware-a...ponovno pare na sunce...
a i u laptopima će biti vrlo malo koristi....bit će, ali taj sistem upravljanja dodirom je suviše neprecizan po meni da bi se pomoću njega moglo nešto ozbiljno raditi!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije me briga za nove Windowse, želim taj stol samo kao ultimativnu podlogu za igranje igara na ploči i D&D-a.

My precious...

0 0 hvala 0
17 godina

Surface sada kosta oko 5000$ za vece kolicine, na malo ga ne prodaju niti sam cuo ikakve glasove o tome. Izgleda da ce oni izdati samo OS sa multitouch mogucnostima, pa nek kinezi rade hardware koliko ih volja...

Sto se tice samoga sucelja, koliko je meni poznati surface koristi WPF, nasljednik GDI+, koji postoji u visti i svako toliko dobiva nove mogucnosti sa novim verzijama .net frameworka. Evo sada vec ima 3d akceleraciju po defaultu! Tako da mi nije tocno jasno sto je tu toliko novoga, ako sam naprimjer sam mogao naci neki framework za multitouch input, i to spojiti sa nekim UI-em, od WPFa pa do custom DirectX/opengl/flash/.. rijesenja.

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice