Razlog za Windows Mobile

poruka: 7
|
čitano: 1.455
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razlog za Windows Mobile".
17 godina
Razlog za Windows Mobile

lol... boli apple ona stvar, njima je dobro i ovako....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Razlog za Windows Mobile

to ne pogadja apple, jer je njima bitno da se iphone prodaje (koji ima dosta applikacija) kosto 9500 kaze.

A ovo je dobar fazon za microsoft, mada opet onaj ko kupuje mob. moze da bira iPhone  koji ima dosta aplikacija po 99 centi, ili neki buduci microsoftov mob/os koji ima dosta app ko iphone, ali su 5x skuplje od iPhonovih.  E sad opet, kod apple imas samo iPhone, a kod microsofta dosta mobitela.. Posjeca me na mac vs. pc.. :P

16 godina
Razlog za Windows Mobile

pa kad to je ista stvar samo ujesto pc zamjeniš sa mobitelima različitih proizvođača a mac sa iphonom i dođe na isto.A sad što se tiče tih aplikacija neznam,ja za SE w995 sve nađem na netu za badava pa se ne brinem klko će njima koštat aplikacijeBelji seAl mi se čini kako je počelo sa tim aplikacijama uskoro bi mogli počet izdavat shareware ili trial verzije a onda dođemo do crackiranja a onda dođemo do piratstva a onda i pad prometa kod prodaje aplikacija pa će onda dić cijene...ili se možda okrenut konzolama poput psp-a Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Razlog za Windows Mobile

Nema razloga za Windows Mobile...

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

win mobile je nekad bio spejs šatl davnih dana... sad ga je pregazilo vrijeme i konkurencija... i da, kolko ja znam appleov ducan se zove appstore, a ne apple store

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

pa kad to je ista stvar samo ujesto pc zamjeniš sa mobitelima različitih proizvođača a mac sa iphonom i dođe na isto.A sad što se tiče tih aplikacija neznam,ja za SE w995 sve nađem na netu za badava pa se ne brinem klko će njima koštat aplikacijeBelji seAl mi se čini kako je počelo sa tim aplikacijama uskoro bi mogli počet izdavat shareware ili trial verzije a onda dođemo do crackiranja a onda dođemo do piratstva a onda i pad prometa kod prodaje aplikacija pa će onda dić cijene...ili se možda okrenut konzolama poput psp-a Belji se

kaj ce ti psp ak imas iphone? u zadnje vrijeme izdaju predobre igre za iphone, a naravno da imas lite ili free verzije istih, koje mozes isprobat mozda 10 levela ili odigrat 2-3 staze... a gle, crackanja je oduvijek bilo i bit ce ga jos... pa i na iphoneu

16 godina
neaktivan
Razlog za Windows Mobile
Naslov teksta po meni nije u redu jer djeluje sugestivno, a ne objektivno kako bio novinarski tekst trebao izgledati.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice