Rast preuzimanja s Windows Storea

poruka: 9
|
čitano: 1.997
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rast preuzimanja s Windows Storea".
17 godina

flashback na android kad je bio u povojima naspram iOS-a

za par godina WP ce bit no 1. Os {#}

Moj PC  
12 3 hvala 0
16 godina

Dream on...

Moj PC  
2 10 hvala 0
16 godina
Re: Rast preuzimanja s Windows Storea
SolidSnakeCRO kaže...

Dream on...

Ne vidim razlog zašto ne. Konstantno je u rastu, fluidan, nadograđuje se redovito. Eventualno mu fali još jedan veliki proizvođač poput nokie koji je voljan razvijati i aplikacije i prilagoditi softver za svoje telefone.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan

Ne znam zašto ljudi imaju toliku mržnju prema Microsoftu, Windows 8.1 neki žele prikazat kao smeće, iskreno nisam ljubitelj Metro UI ali ću definitivno nadogradit na njega. Naime bio sam skeptičan prema njemu moram priznat ali sva sreća da imam još jedan hard disk pa sam probao na njemu i u start screen sam pinao samo shorcutove od desktop aplikacija i praktički mi služi na isti način kao i ovaj današnji start. Jer kad uđem na njega kliknem otvara mi normalno programe. Niti ovaj start na 7-mici ne koristim na ništa drukčiji način. Ali ljudi su teški na promjene pa je vjerovatno to. Tako su bili protiv Aera kada je Vista izašla pa evo sad ga svi koriste.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 13:52 (PlayMaker10).

5 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

Za par godina opet borba na vrhu Nokia (tj Microsoft) vs Samsung izgleda.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da se razumijemo, Android sam fan veliki kao i Apple fun, a od nedavno i WP fun, medjutim izuzetno mi je drago da WP napreduje, prvenstveno zbog LUMIA linije telefona kojima ce se Nokia uzdici kao Feniks iz pepela :). Hahahah koja notorna glupost, pa Nokia je sada vlasnistvo Microsofta ( ako sam ja to dobro upratio ) ali nema veze...zakljucak je slijedeci

Ma sta ja totrabunjam, sto se mene tice Android napustam i pocinjem ga i sam zvati drndoid, zamara brate to silno tweakanje, rootanje, stimanje, nandroidiranje, kernelovanje, kompajliranje itd.... Apple mi uvijek dosadi nakon 2-3 sedmice punjenja tweakovima i plovim sada u drugom smjeru.

Uzeo sam cheap Lumia telefon 610 i pravo mi se svidja WP 7.8, slijedece sedmice ide na test WP 8 telefoncic ( vjerovatno 520 ) a ako i taj test prodje kako treba, do kraja mjeseca ce leci Lumia 1020.

Mislim da je vrijeme da se ukljuci jos igraca u trziste mobilnih OS-ova i nadam se da ce to WP i napraviti. Mislim uvijek je bio tu ali kao da nije sto se mene tice.

It's so deep how can you be so shallow
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 22:33 (dejson).

3 2 hvala 0
16 godina
PlayMaker10 kaže...

Ne znam zašto ljudi imaju toliku mržnju prema Microsoftu, Windows 8.1 neki žele prikazat kao smeće, iskreno nisam ljubitelj Metro UI ali ću definitivno nadogradit na njega. Naime bio sam skeptičan prema njemu moram priznat ali sva sreća da imam još jedan hard disk pa sam probao na njemu i u start screen sam pinao samo shorcutove od desktop aplikacija i praktički mi služi na isti način kao i ovaj današnji start. Jer kad uđem na njega kliknem otvara mi normalno programe. Niti ovaj start na 7-mici ne koristim za ništa drukčiji način. Ali ljudi su teški na promjene pa je vjerovatno to. Tako su bili protiv Aera kada je Vista izašla pa evo sad ga svi koriste.

Ja nemam mržnju prema Microsoftu, probao sam windows phone i odličan je, samo mu zamjeram manjak aplikacija..ali smatram da nebudu za par godina na prvom mjestu. Zamisli par godina a android je trenutno na 80% uređaja. Možda budu jednog dana i meni to ne smeta, ali nebude sigurno za par godina. Tak da ono samo bubajte thumb down i mislite si kaj god Microsoft fanboysi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 0:31 (SolidSnakeCRO).
16 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ne znam zašto ljudi imaju toliku mržnju prema Microsoftu, Windows 8.1 neki žele prikazat kao smeće, iskreno nisam ljubitelj Metro UI ali ću definitivno nadogradit na njega. Naime bio sam skeptičan prema njemu moram priznat ali sva sreća da imam još jedan hard disk pa sam probao na njemu i u start screen sam pinao samo shorcutove od desktop aplikacija i praktički mi služi na isti način kao i ovaj današnji start. Jer kad uđem na njega kliknem otvara mi normalno programe. Niti ovaj start na 7-mici ne koristim za ništa drukčiji način. Ali ljudi su teški na promjene pa je vjerovatno to. Tako su bili protiv Aera kada je Vista izašla pa evo sad ga svi koriste.

Ja nemam mržnju prema Microsoftu, probao sam windows phone i odličan je, samo mu zamjeram manjak aplikacija..ali smatram da nebudu za par godina na prvom mjestu. Zamisli par godina a android je trenutno na 80% uređaja. Možda budu jednog dana i meni to ne smeta, ali nebude sigurno za par godina. Tak da ono samo bubajte thumb down i mislite si kaj god Microsoft fanboysi.

Problem Microsofta jest taj da je kasno došao s ovakvim stvarima i sad će sporije rast jer su ljudi jednostavno navikli na iOS (i sam sam među njima) i Android koji od početka rade na principu App Storea tj Google Playa, i ljudi jednostavno ne žele prelazak na WP.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 10:18 (PlayMaker10).
15 godina
@ playmaker10: o zele zele. cekaj samo da vise ljudi cuje kako za male novce mozes dobiti funkcionalan i gladak smartphone, i jos sa free navigacijom pride. jer cinjenica je da su vecina ovih jeftinih androida ono, 'zali boze novaca'..
Moj PC  
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice