Rast Acera u Europi

poruka: 8
|
čitano: 1.856
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rast Acera u Europi".
18 godina
protjeran
Rast Acera u Europi

U ovo doba recesije naravno da najbolje prolaze jeftinjaci, al nisam toliko bogat da kupujem jeftino :-)

Asus rules

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Rast Acera u Europi
MorciTheCroat kaže...

U ovo doba recesije naravno da najbolje prolaze jeftinjaci, al nisam toliko bogat da kupujem jeftino :-)

Asus rules

Acer vec pune dvije godine vodi dosta agresivnu reklamnu kampanju i ima dobro pogodjene konfiguracije prijenosnika po prihvatljivoj cijeni. Neki modeli su plastikaneri, ali su zato neki pravi radni konji (serija Travelmate s jacim procesorima) koje se isplati imati.

17 godina
neaktivan
Rast Acera u Europi

Jednom i NIKAD VIŠE Acer!!!

1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Rast Acera u Europi

Neznam, al ja bih radije kod prijenosnika uzeo kvalitetu i pravoi brand s 2.g garancije, nego neki "stroj"

tipa best buy, jer tu ako neka komponenta rikne... hmmm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MorciTheCroat kaže...

Neznam, al ja bih radije kod prijenosnika uzeo kvalitetu i pravoi brand s 2.g garancije, nego neki "stroj"

Acer ima i jedno i drugo. Od svih laptopa koje sam imao u rukama Acer se opčenito pokazao najjednostavnijim za instalaciju drivera i uz toshibu najpouzdaniji u radu i trajanju bez ikakvih problema.

Ali da ne govorimo koliko treba platiti Toshibi za komponente koje Acer nudi za razumne novce.

Za mene je Acer uvijek izbor br.1. Uostalom, valjda 4 i kusur milijuna kupaca zna što je platilo!

18 godina
protjeran
.Moonwalker82 kaže...
MorciTheCroat kaže...

Acer ima i jedno i drugo. Od svih laptopa koje sam imao u rukama Acer se opčenito pokazao najjednostavnijim za instalaciju drivera i uz toshibu najpouzdaniji u radu i trajanju bez ikakvih problema.

Ali da ne govorimo koliko treba platiti Toshibi za komponente koje Acer nudi za razumne novce.

Za mene je Acer uvijek izbor br.1. Uostalom, valjda 4 i kusur milijuna kupaca zna što je platilo!

Znas ono: milijarde muha ide na d**k, ap to onda mora bit OKSmijeh.

Salim se naravno, ali od mojih poznanika dvojica su imala ACER od toga jedan kupljen u Austriji, i obojica su imala probleme

s kvarovima u garantnom roku, te su ih na kraju zamijenili s drugim brandom i rekli nikad vise Acer.

Al ova usporedba s Toshibom mi je smijesna, jer to to kao da usporedujes Toyotu s Kiom.

18 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...
MorciTheCroat kaže...

to je znaci 1 laptop i 1 desktop?
ok. sto s kolicinama koje prelaze vise stotina komada?
vjeruj mi - s.m.e.c.e.
:)

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
neaktivan
Rast Acera u Europi

dajte ljudi nemojte pljuvat Acer,koristin Acer 1640Z ako provjerite vidit ćete da je to jako star model 5-6 godina,al iskreno nikad problema s njime,laptop se ne gasi...sigurno je da aceri nisu gornja klasa al za svako dnevnu upotrebu su ideali...

antonio
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice