Raspberry Pi Zero s podrškom za kameru

poruka: 6
|
čitano: 1.685
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Raspberry Pi Zero s podrškom za kameru".
18 godina

Da, 5 dolara... a gdje god sam ih vidio dobavljive koštali su više nego klasični rPi

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Re: Raspberry Pi Zero s podrškom za kameru

Službeni vendori za Pi Zero koji imaju online naručivanje i međunarodnu dostavu su Adafruit, ThePiHut i Pimoroni. Od njih, Adafruit je u SAD-u i naplaćuje ogromnu poštarinu, ThePiHut je u UK i ne šalje u Hrvatsku, tako da ostaje također britanski Pimoroni koji ima flat shipping od 4 funte za Hrvatsku i Pi Zero ondje košta 4 funte.

17 godina
Re: Raspberry Pi Zero s podrškom za kameru
Nijedan od nabrojanih ih nema na stocku
Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.
16 godina
neaktivan
Prijaviti se na newsletter kod pimoroni te čim stigne obavijest da ga ima naručuj. Ja sam izvisio jedno dva puta, bio spor pri narudžbi ali jučer sam na vrijeme vidio obavijest i sad putuje. Ima i na ebay, tu i tamo, ali ne baš povoljno. Zanimljivo da je potražnja tolika da je ograničena količina na 1 kom. pri narudžbi od ovih službenih vendora.

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ma može se naručiti i preko RS (Primotronic) u Hr (Zg), samo ne preko weba (nedostupan je i drugim distributerima, i tako se moraš predbilježiti).
Imaju i dostavu, cijene su ugl. tu negdje: RPi B+ 220kn - Rpi3 B 325kn
http://hr.rsdelivers.com/campaigns/raspberry/pi2.aspx

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

opet nije vidljivo koliko je zero

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: