Ransomware-as-a-service

poruka: 3
|
čitano: 817
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ransomware-as-a-service".
16 godina
Ransomware-as-a-service
Kad će puna bug recenzija? Šalim se.
Kao da nema dovoljno zla u svijetu, neki troše vrijeme i energiju da zagorčaju život drugima. Strašno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ransomware-as-a-service
Keso kaže...
Kad će puna bug recenzija? Šalim se.
Kao da nema dovoljno zla u svijetu, neki troše vrijeme i energiju da zagorčaju život drugima. Strašno.

mene zabrinjava trend po kojem, u zadnje vrijeme, nakom placanja se ne vraca encryption key, nego novci i podaci "odu u vjetar"...
znaci da se toliko polulariziralo da hakeri nemaju ni vremena otkljucavati, ili se ni ne zamaraju s tim...

17 godina
odjavljen
Re: Ransomware-as-a-service
1337Code_breaker kaže...

mene zabrinjava trend po kojem, u zadnje vrijeme, nakom placanja se ne vraca encryption key, nego novci i podaci "odu u vjetar"...
znaci da se toliko polulariziralo da hakeri nemaju ni vremena otkljucavati, ili se ni ne zamaraju s tim...

Meni taj trend budi nadu. Kad taj novi trend uhvati zamaha, ljudi će prestati plaćati. Kad prestanu plaćati, onda će ransomware prestati biti isplatljiv.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice