Rahitis zbog videoigara?

poruka: 6
|
čitano: 1.825
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rahitis zbog videoigara?".
17 godina
neaktivan
Rahitis zbog videoigara?

Ni ne čudime da se baš u engleskoj to pojavljuje, pa ti tamo nisu vidjeli sikiru, motiku, čak ni domače životinje, a po cijele noči budu po gradu a po danu spavaju, i onda neki pametnjakoviči dođu optužiti kompjutereViče.

Iako ni kompjuteri nisu bez krivice, nije u redu za sve okriviti kompjutere(nadam se da su mislili i na konzole).

Prvo neka srede svoj sustav a onda neka nešto pišu i govoreŠutimViče

EDIT: hvala što se tolko ljudi ne slaže samnomBelji se.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 12:27 (ivan262).
Moj PC  
1 5 hvala 0
18 godina
neaktivan
Rahitis zbog videoigara?

"Rahitis, bolest uzrokovana nedostatkom vitamina D, koja praktički u Europi više i ne postoji, vraća se u Englesku, navodno, zbog pretjeranog igranja videoigara i TV-a"

mislim, treba li još nešto reći... kompjuterske igre će se još naći i  na optuženičkoj klupi s obzirom da  uzrokoju masovne pokolje, rahitis, prometne nesreće (netko vidio u gtaIV da možeš proći kroz crveno i nebiti kažnjen.. i onda taj netko napravi nesreću. i tko je drugi kriv no rockstar i gtaIV :S )...  slijedećih 10godina će biti zanimljivo pratiti razvoj svih ovih 'nuspojava' igranja videoigara.

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rahitis zbog videoigara?
Sramotno...za sto sve nece okriviti racunala..
17 godina
neaktivan
RE: Rahitis zbog videoigara?
Pa tu nema trunke razuma da optužiš nešto 'neživo', da je krivo zato što djeca neidu igrat nogomet vani nego se 'igraju Zdravka Mamića' na kompjuteru. Kao da je kompjuter nešto živo pa im neda da se maknu iz kuće. A mogu djeca počet piti riblje ulje, za koje čujem da je jako neukusno
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Rahitis zbog videoigara?

Ne preporucavam riblje ulje...jedino one male crvene kuglice....koje imaju okus na kontenjer znam iz iskustva...pa naravno da kompjuteri nisu krivi nego njihovi korisnici....sve si sam sebi kriv.....:D...ako ti komet pogodi kuću to si sam sebi kriv jer si izgradio kucu na tom mistu :D....ono konteplacija....kad znaš da možeš pojest 5 krafni ti uzmeš 10 i priždereš se ka svinja..ovo nije konteplacija već je konteplacija kad se zadovoljite s tim da iako možete pojest 5 krafni ima neka budala koja ce pokusat pojest 10 :D

2 0 hvala 0
17 godina
Rahitis zbog videoigara?

Nema sumnje da tu roditelji imaju vecu odgovornost pri odgoju djece, PC je postao sastavni dio zivota a kako i koliko ce se on koristiti zavisi od nase organizacije zivota.

Meda
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice