bezveze kupovo hd5870
bezveze kupovo hd5870
Lol, to ti je tak.
Prerano su izdali 5XXX svi ga kupili, sace Nvidia izbacit 300 koja ce pomest ATI pa e kao odgovor na to ATI izbacit 59XX seriju koja ce opet bit bolja od Nvidie.
To je ping pong koji se igra vec dugo vremena. Proslu seriju je za taj isti potez bila zasluzna 4890 kartica, sad je 59XX.
ak ti pare nisu problem i volis se ajmo rec (folirat) onda i jesi bzv al svejedno 5870 jer super tojest odlicna tako da po mom misljenju nisi pogrijesio... a i zamisli kolko ce to doc kad izađe
...
bezveze kupovo hd5870
a sta sam ti ja prico?? necete ucit na mojim greskama bas morate na svojima jbga to vam je tako
btw. lazes da sa cm v10 ti je procesor na 4.4ghz stabilan a kamoli za 24/7
max sta ti moze na zraku biti stabilan je 4.0
sve vise sumnjam u tvoje komponente koje imas tj nemas
baci mi pls ovdje postavke biosa, posto imamo istu plocu i isti proc..... tako da vidim kak si ti to na stimo i volio bih da vidim tvoje kuciste iznutra..
i pokazi mi temperature procesora.. :D:D mislim da mi nista od toga neces prilozit.. sretno
Pa jedan screen s super PI validacijiom se sumje rijesava :)
Pa jedan screen s super PI validacijiom se sumje rijesava :)
ma kakav super pi srusit ce mu se dok si reko keks..
Iskreno, ne vidim zašto je itko kupovo novu seriju aTi kartica dok nije došla nVidija serija. A što se ove serije 5900 tice, mislim da ce to bit x2 verzija. Malo mi je doduše glup taj "rebrand" samo unose zbrku na trziste, ukoliko se pokaze da je ovo x2 ofc...
Ajd mi reci zasto mislis da se se zaj... umjesto da si pricekao i izvalio jos koju tisucicu vise za 59xx?
I ja sam ubo 5870 prosli tjedan i uopce me ne dira sto ce izaci jos jaci model jer sada mogu reci da zbilja nema potrebe za kupnjom jace kartice. I ova je vec prilicno skupa.
Al' cinjenica je i da nudi jako puno i sve igre se vrte u 1920x1200 glatko s full detaljima, pa zbilja steta dati jos novaca za par frame-ova vise osim ako nemas komplekse imati najbolji hardware u kvartu/selu/gradu/...
Ja mislim cisto iz znatizelje bi priceko nove nVidijine tek da vidim odnos snaga, tko zna sta ce nVidia izdat.
Ja mislim cisto iz znatizelje bi priceko nove nVidijine tek da vidim odnos snaga, tko zna sta ce nVidia izdat.
ak sad imam novac i sad bi cisto iz znatizelje iso cekat do sjecnja 2010 ak ce bit i onda u hr
ja bogme nebi
sta nece to prije malo doc? a ne znam, svejedno bi ceko...Sad kad dolaze nove generacije, nigdje se ne trea zurit, IMO
nikad nije preporucljivo kupovat prve dx XX kartice...
Naravno, ja zato cekam Bozic ili jos kasnije da vidim sta ce od NVidie biti...
Ima ona Radićeva poslovica: "Ne srljajte k'o guske u maglu!"
Kad će više ta obnovljena verzija S3 ViRGE karte? :(
Ako se već kupovalo, trebalo se uzet 5850.
Ajd mi reci zasto mislis da se se zaj... umjesto da si pricekao i izvalio jos koju tisucicu vise za 59xx?
I ja sam ubo 5870 prosli tjedan i uopce me ne dira sto ce izaci jos jaci model jer sada mogu reci da zbilja nema potrebe za kupnjom jace kartice. I ova je vec prilicno skupa.
Al' cinjenica je i da nudi jako puno i sve igre se vrte u 1920x1200 glatko s full detaljima, pa zbilja steta dati jos novaca za par frame-ova vise osim ako nemas komplekse imati najbolji hardware u kvartu/selu/gradu/...
potpuno se slazem.. steta kaj crysis steka na 1600 *1200---
wtf ako si to skuzio po onom videu na ytubu onda neznam kaj da ti velim
Ma ludnica! Super.
Što se više trude ATI i Nvidia nadmašit jedno drugo, to će krajnji proizvodi biti sve bolji i jeftiniji, a kad dođe moje vrijeme za kupnju grafulje (negdje krajem 2010.) ja ću veselo trljat ruke 
Već se zna da nvidia bude izdala preskupe kartice za nas obične ljude (samo high end), a ove slabije tek kasnije izlaze i to tek u krajem prvog kvartala 2010.
Glupo je više čekat pad cijena. Uzmeš u gorinfo hd5850 za 1700kn i super, ovi drugi(vemil, links...) će tek kasnije ionako spustit za tih 100-200kn... Nedo Bog da još povećaju zbog nedovoljne količine kartica.
Već se zna da nvidia bude izdala preskupe kartice za nas obične ljude (samo high end), a ove slabije tek kasnije izlaze i to tek u krajem prvog kvartala 2010.
Glupo je više čekat pad cijena. Uzmeš u gorinfo hd5850 za 1700kn i super, ovi drugi(vemil, links...) će tek kasnije ionako spustit za tih 100-200kn... Nedo Bog da još povećaju zbog nedovoljne količine kartica.
1. Neces se meni obracati tako i tim rijecima...
2. Ne planiram jos kupovati graficku, tako da ne brines, ne bih kupio nvidiu da je izasla...
EDIT: Vidim izbrisao si - ne seruckaj(ja to radim na WCu samo)
wtf ako si to skuzio po onom videu na ytubu onda neznam kaj da ti velim
pa imas test u bugu.. testirano je na gamer modu.. kartica nemoze gurat crysis na max i tocka..
Ma ludnica! Super.
Što se više trude ATI i Nvidia nadmašit jedno drugo, to će krajnji proizvodi biti sve bolji i jeftiniji, a kad dođe moje vrijeme za kupnju grafulje (negdje krajem 2010.) ja ću veselo trljat ruke 
naravno.. pa to oni traze da rulju operu za pare.. isto ko za core i5 procesore.. to je pre smijesno..
Vidio sam da imaš ati-a
Neznam zašto ,ali cijelo vrijeme sam mislio da si veliki nvidijaš ili se meni pobrkalo u glavi očito...
Vidio sam da imaš ati-a
Neznam zašto ,ali cijelo vrijeme sam mislio da si veliki nvidijaš ili se meni pobrkalo u glavi očito...
Hehehe, ma kakva Nvidia, samo trošenje novca, tko voli nek izvoli
Svaka cast Atiuju. Cini se kada da je uvijek korak ispred nvidije, bar je tako u zadnje vrijeme...
Ma ludnica! Super.
naravno.. pa to oni traze da rulju operu za pare.. isto ko za core i5 procesore.. to je pre smijesno..
lol, pa i5 je definitivno best buy trenutno na trzistu, a ti kazes da je njegova cjena previsoka? Ili sam ja nesto krvo protumacio :F
Mogao sam si i mislit.Pa svaki čas izlaze nove verzije.Ako ima mjesec dana od izlaska 58XX i ovi već izbacuju 59XX.
Vidio sam da imaš ati-a
Hehehe, ma kakva Nvidia, samo trošenje novca, tko voli nek izvoli
S ovakvim stavom ces popusiti sigurno.
Sto prije covjek shvati da nije ratnik na strani ATIa ili Nvidie to prije prestane pusit.
Za ovu generaciju (200 i 4800) ja sam 100% siguran da nisam bacio novce i da sam uspio upiknuti zlatnu sredinu te generacije, malo novaca a brdo performansa i sve mogu maxirati.
samo se bojim kolko će to koštat kad pogledam cijene 58xx serije