Računala u Microsoft Storeu

poruka: 6
|
čitano: 1.742
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Računala u Microsoft Storeu".
17 godina
neaktivan

hm zanimljivo mene MS autiomatski prebacuje na japanske stranice. ima li ko slicnih problema?

"So say we all"

0 0 hvala 0
18 godina

Nope, firefox tu i normalno otvara u engl. verziji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali se ovi artikli mogu naručivati i za našu državu, a ako mogu kako to ide, jer mi se čini da su cijene niže kod nas.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Računala u Microsoft Storeu

Software se i do sada mogao naručivati preko stranica proizvođača i bio je daleko jeftiniji (opcija downloada) - bez PDV, bez carine, bez marže.

HW -> vjerojatno će, ako će biti opcija za HR, završiti na cijenama koje imamo i kod nas (PDV + carina). Ovo je isto kao da ideš Mac naručivati preko Apple Storea. Je, oko 1000$ iskeširaš Appleu (oko 5500 kn), al ti onda dođe carina (koji j**** k**** štite carinom, Podravku?), PDV (koji je debilno previsok) i shipping (što ti dođe kao marža) i to ti je na istoj ili nezamjetno nižoj cijeni nego da ideš direkt kupovat u nas.

Jedino, što bi moglo biti Yuuuuupi, da nekim čudom, uvrste Alienware (vidim da imaju Dellove proizvode) u svoju ponudu. Samo... Opet.... Ako jedan Mac od 999$ kod nas dođe kojih 100 kn manje od 10 000, koliko bi onda došao jedan Area 51 od 4000$?

Ponosan sam što sam Hrvat, ali, brate, živimo u šugavoj državi...

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
RE: Računala u Microsoft Storeu
Bukva kaže...

Software se i do sada mogao naručivati preko stranica proizvođača i bio je daleko jeftiniji (opcija downloada) - bez PDV, bez carine, bez marže.

HW -> vjerojatno će, ako će biti opcija za HR, završiti na cijenama koje imamo i kod nas (PDV + carina). Ovo je isto kao da ideš Mac naručivati preko Apple Storea. Je, oko 1000$ iskeširaš Appleu (oko 5500 kn), al ti onda dođe carina (koji j**** k**** štite carinom, Podravku?), PDV (koji je debilno previsok) i shipping (što ti dođe kao marža) i to ti je na istoj ili nezamjetno nižoj cijeni nego da ideš direkt kupovat u nas.

Jedino, što bi moglo biti Yuuuuupi, da nekim čudom, uvrste Alienware (vidim da imaju Dellove proizvode) u svoju ponudu. Samo... Opet.... Ako jedan Mac od 999$ kod nas dođe kojih 100 kn manje od 10 000, koliko bi onda došao jedan Area 51 od 4000$?

Ponosan sam što sam Hrvat, ali, brate, živimo u šugavoj državi...

A da probaš kupit komp u Sloveniji?

Kao prvo, kod njih je 2.53ghz MBP 13.3" 100 kuna skuplji od 2.26ghz 13.3" kod nas, dakle kupiš ga, ali usput kupiš kakvih kućnih potrepština i staviš ih u milijun vrećica i s tim zatrpaš kofer auta, onda na granici daš račun za mac, da ti daju potvrdu o povratu poreza il kak se to već zove, dođeš do naše granice, i veliš da si kupio taj špeceraj, daš račun, ak je carinik umoran, samo će te lijepo pustit, a onda kad ćeš se opet vratit u sloveniju svratiš u dućan di si kupio mac, pa im lijepo daš ovo čudo s granice, i ispada da si macbook pro koji kod nas košta 12 250kn platio 8 500kn

Vir prudens non contra ventum mingit...
18 godina
neaktivan

definitivno kupujem W7 ultimate preko njih, 319$ (cca 1550kn) a kod nas 1600kn upgrade. downloadam to i mir. kako bi neki rekli "jednostavno, jeftino" xD

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice