Quantum Break – Vrijeme je stalo

poruka: 11
|
čitano: 1.767
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Quantum Break – Vrijeme je stalo".
17 godina
neaktivan

sori no meni su i max payne (ovo novo) i posebno alan wake glupi k'o noć. besmisleno zatupljujući. ako je ovaj quantum gori od to dvoje, majkoissova ...  

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 10 hvala 1
13 godina
protjeran
Re: Quantum Break – Vrijeme je stalo
Ajar kaže...

sori no meni su i max payne (ovo novo) i posebno alan wake glupi k'o noć. besmisleno zatupljujući. ako je ovaj quantum gori od to dvoje, majkoissova ...  

I tvoj komentar je besmislen.

15 godina
Ajar kaže...

Zadnji Max Payne nije radio Remedy.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina

evo tebi radi gupog komentara 

18 godina
neaktivan

a svatko nesto voli, prica i imerzivnost su ono u cemu je Remedy vrh. Max Payne 1 i Alan Wake su meni odlicne igre upravo zbog price, likova i atmosfere. Alan Wake igram barem jednom godisnje i jedna mi je od najdrazih igara, iako je veliki dio igre "bezglavo" napucavanje. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ajar kaže...

Prosvjetli nas i kazi nam u kojim igrama si uzivao da mozemo to saznanje proslijediti novim generacijama.

11 godina
odjavljen
Ajar kaže...

Do sada sam mislio da si gospodin sa dozom ironije, sad vidim da nisi 

Battlelog: Glavas_ZG
17 godina
neaktivan

nije li ukus za igre osobna stvar? dvije navedene u gornjem postu sam izdržao približno pola sata i deinstalirao ih. a rado se vraćam svim halflajfovima, bioškovima (osim posljednjeg, u oblacima, koji je malo zaglajzao), volfenštajnima, ejlijen ajsolejšn, snajper elitama (2 i 3), novim larama kroft, raymanima novim, ded spejs 123, siberijama i tak (početni kol of djutiji, primjerice, pa halo 123 ... i njihov pethodnik marathon, stari doom ...). od MP-a samo Team Fortress 2. nekim manjima kao što su biljke i zombiji, peggle, world of goo, braid i bla. malo toga, zapravo. moraju mi imati "ono nešto" a i navedene se vrte čak i na mojem stroju bez frke. eo, smatrajte se "prosvijetljenima". i inače vrijedi pravilo "bog pravicu, vrag prasicu" 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 10:06 (Ajar).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ajar kaže...

nije li ukus za igre osobna stvar? dvije navedene u gornjem postu sam izdržao približno pola sata i deinstalirao ih. a rado se vraćam svim halflajfovima, bioškovima (osim posljednjeg, u oblacima, koji je malo zaglajzao), volfenštajnima, ejlijen ajsolejšn, snajper elitama (2 i 3), novim larama kroft, raymanima novim, ded spejs 123, siberijama i tak (početni kol of djutiji, primjerice, pa halo 123 ... i njihov pethodnik marathon, stari doom ...). od MP-a samo Team Fortress 2. nekim manjima kao što su biljke i zombiji, peggle, world of goo, braid i bla. malo toga, zapravo. moraju mi imati "ono nešto" a i navedene se vrte čak i na mojem stroju bez frke. eo, smatrajte se "prosvijetljenima". i inače vrijedi pravilo "bog pravicu, vrag prasicu" 

Dakle vecinom bezumno puskaranje. Pretpostavljam da ti je najbolji film Bitka na neretvi ili neki kaubojac sa John Waynom. Pregazilo te vrijeme stari.

17 godina
neaktivan
Vladar iz sjene kaže...

Dakle vecinom bezumno puskaranje. Pretpostavljam da ti je najbolji film Bitka na neretvi ili neki kaubojac sa John Waynom. Pregazilo te vrijeme stari.

bolje vrijeme nego tramvaj. no ni jedno nije još. stigne.  

15 godina
neaktivan
Iskreno max payne 3 me fascinirao na vise razina, al mi je pretjerano izmisljanje tople vode s noir stilom koji su osakatili u zadnjem nastavku. S druge strane dan danas zaigram max payne 2, cisto zbog vrhunskog gameplay-a.
keepir.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice