Qualcomm kupio AMD-ov Imageon

poruka: 3
|
čitano: 988
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Qualcomm kupio AMD-ov Imageon".
17 godina
neaktivan

Konačno će se AMD oporaviti i krenuti sigurnim korakom u bolju budućnost. Ovako će sve financijske dobitke moći usmjeriti na istraživanja i proizvodnju grafičkih kartica i procesora.Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Qualcomm kupio AMD-ov Imageon
Dragon wizard kaže...

Konačno će se AMD oporaviti i krenuti sigurnim korakom u bolju budućnost. Ovako će sve financijske dobitke moći usmjeriti na istraživanja i proizvodnju grafičkih kartica i procesora.Osmijeh

Ma hebes tih 60milijuna dolara, dobili su oni par milijardi investicije i novu tvornicu u new yorku od onih iz sudana...

Mene buducnost grafickog odjela nezabrinjava jedino procesori! Kad vidim intelove core i7 i one sto ce tek izaci larabee,havendale sa integrirkama u sebi, hyperthreading, padnem u nesvijest. Sada amd nema skoro nikakve prednosti nad intelovim procesorima, jer do izlaska core i7 smo se mogli hvaliti sa memorijskom propusnošću i latencijama memorije, a sada ni to kad su implementirali i oni memorijski kontroler i usto jos i triple channel.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan

Jao od vijesti se zakotrljala kugla sa vizijom budućnosti... ću ćeš će - ćemo ćete će.

Od koje ishrane zavisi proricateljka sposobnost, živo me zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice