Quadro CX za CS4

poruka: 7
|
čitano: 1.189
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Quadro CX za CS4".
17 godina
Quadro CX za CS4

Ok, ovo je sad već preočito. Objavljujete vijesti sa Inquirera/Fudzille sa par sati zakašnjenja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Quadro CX za CS4
NixHR kaže...

Ok, ovo je sad već preočito. Objavljujete vijesti sa Inquirera/Fudzille sa par sati zakašnjenja...

sve vijesti su istee bez obzira od kojeg su portala
danas se novinarstvo sastoji od kopanja po internetu i preformuliranja rečenica
barem je to moje misljenje
nadam se da sam u krivu
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Quadro CX za CS4

1999$- jednostavnije je kupit 3 GTX 280 proć jeftinije i imat jaču grafu(odnosno 3 grafe)

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Quadro CX za CS4

Hehe, da... Samo što ćeš teško ugurati tri grafičke u jedan PCIE utor, koliko ih se tipično može naći na prosječnoj WS matičnoj ploči.

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
Zippo kaže...

1999$- jednostavnije je kupit 3 GTX 280 proć jeftinije i imat jaču grafu(odnosno 3 grafe)

i grafičari bi svejedno imali manje performanse..
naravno, razlika je i u samim driverima, jer su posebno pisani za prof. grafe
17 godina
Da to je jedan od onih grafika koja netreba niti nije najmjenjena za obične smrtnike.
A i da imam pare ne ih kupio. Mislim da je jedan 4870X2 sasvim dovoljna za više no ugodan rad u CS4. A ovo tu je namjenjeno za prave entuzijaste iliti luđake.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Quadro CX za CS4

cista ludost

objavili su da ce radeni 4xxx podrzavati i ono za sta kod nvidie treba quadro tj. akceleraciju u premieri i flashu a ne samo u photoshopu a za cijenu koja je samo dio ove ludjacke koja je navedena

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice