PSP Go u prodaji

poruka: 6
|
čitano: 2.419
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PSP Go u prodaji".
17 godina
PSP Go u prodaji

I dalje mislim da je to preeskupa investicija!

a ono sto mi se svidja, je to da ce napokon psp moci stati u normalan đep. xD

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP Go u prodaji

nikako mi se sviđa klizni dizajn...prijenosna konzola mora bit robusna(čvrsta), ovaj slider se može rasklimat s vremenom a i može tijekom igre(ako se zaneseš pa malo jače stisneš konzolu) kliznut prema dole i tako....igrao sam igrice na mobitelima sa slide dizajnom i koma jeovo je još gore

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PSP Go u prodaji

Nije da mi je prethodnih isto prirasel srcu ali ovo je korak unazad slazem se da ovaj dizajn nije pogodan za konzolu.Iako na oko mozda moderniji (zgleda ko mobitel) to izvlacenje ne daje dojam izdrzljvosti .Pritisak bu na donjem dijelu ali neznam nekak mi tanka dole ,neznam kakav bu to feeling u ruci.Ono kaj su mogli staviti 2 analogna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PSP Go u prodaji

Ovako na prvi pogled izgleda poprilično isto kao i prijašnja verzija. Rekao bih da su samo kontrole izvedene na drugačiji način, odnosno kliznim sistemom. Koliko je on dobar? Vidjet ćemo. Dosadašnja susretanja sa kliznim tipkovnicama kod prijenosnih uređaja nisu ostavila neki dojam na mene. Sve se to nakon nekog vremena uspori (valjda zbog prašine, zmazanoća itd.) pa se počne klimat, škripi. Jednostavno ne izgleda čvrsto.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP Go u prodaji

Ljudi kada će doći PSP go kod nas u prodaju?

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP Go u prodaji

omg.nikako ga ne kupujte.razlozi:

1-klizni je i nije dobar za nosivu konzolu

2-imas dojam da imas malo veci mobitel a ne psp

3-igre mozes kupovat samo direktno sa njega preko interneta ugradjenog na njemu

MOJ OSOBNI SAVJET:

Jednostavno kupite stariji model kao sto je psp 1004 "FAT"

kao sto je 2004 "slim&lite"-koji ja imam

ili kao sto je 3004-lijepo ga modificirate i imate pravu prenosivu konzolu i skidate igre preko kompa i prebacite ih na memory stick.

Na vama je izbor pa eto vi odlucite

fm

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice