Prvi renderi malo sutra - na slikama je vrlo malo photoshopiran Asus UX501:
http://cdn.liliputing.com/wp-content/uploads/2015/03/zenbook-ux501.jpg
Prvi renderi malo sutra - na slikama je vrlo malo photoshopiran Asus UX501:
http://cdn.liliputing.com/wp-content/uploads/2015/03/zenbook-ux501.jpg
Ne znam sto se dize tolko prasina oko tih Xiaomi prijenosnika 
Na trzistu vec ima hrpa ultra bookova renomiranih proizvodjaca (provjeren brand + uhodani prodajno-servisni kanali), cjenovnih razreda od prihvatljivog do bezobrazno skupog 
Ovaj Xiaomi po nicem nece bit poseban, MacBook klon od proizvodjaca koji nikad nije napravio x86 PC... ali bitno da na svakom blogu kojeg otvorim vijest o Xiaomi laptopu 
Na trzistu vec ima hrpa ultra bookova renomiranih proizvodjaca (provjeren brand + uhodani prodajno-servisni kanali), cjenovnih razreda od prihvatljivog do bezobrazno skupog 
Ovaj Xiaomi po nicem nece bit poseban, MacBook klon od proizvodjaca koji nikad nije napravio x86 PC... ali bitno da na svakom blogu kojeg otvorim vijest o Xiaomi laptopu 
Očito nikada nisi čuo za Xiaomi i razlog zbog čega dižu prašinu na tržištu.
Očito nikada nisi čuo za Xiaomi i razlog zbog čega dižu prašinu na tržištu.
Mislis na onog Xiaomi-a sto radi jeftine mobitele sa nabubanim specsima?!
I onda kad ti krepa saljes u Kinu, jer pravog support kanala nema 
Napravit jeftin mob i jeftin laptop nije ista stvar.
Mobitel ima radni vijek od cca 2 god i onda ga korisnik zamjeni... laptop treba trajat 5+ god.
Ultra bookova ovakvih performansi za 600 i 1000 dolara bogme nema.
Mislis na onog Xiaomi-a sto radi jeftine mobitele sa nabubanim specsima?!
I onda kad ti krepa saljes u Kinu, jer pravog support kanala nema 
Napravit jeftin mob i jeftin laptop nije ista stvar.
Mobitel ima radni vijek od cca 2 god i onda ga korisnik zamjeni... laptop treba trajat 5+ god.
Official service centera nema u EU iz razloga što još nisu dostupni na našem tržištu, trenutno su dostupni u CN/IN/MY.
Šanse da ti mobitel krepa sam od sebe su gotovo pa i nikakve, osim ako ti ispada mobitel pa si sam polupaš ekran ili neka slična oštećenja.
Veće mogučnosti su softverski kvarovi, koji se opet mogu srediti iz stolice u roku par minuta...
Osobno sam promijenio već nekolicinu Xiaomi mobitela, nikada niti jedan kvar nisam imao. Sve uredno dolazi direkt iz Kine preko EMS-a.
Naravno da laptop treba trajati mnogo duže od mobitela, po samoj kvaliteti izrade sasvim sam siguran da će izdržati jer si Xiaomi nebi dopustio recimo da tipke počnu ispadati van nakon 6 mjeseci korištenja.
Naravno, opet će biti problema od strane korisnika jer će oni pobrisati krivu particiju i kriviti Xiaomi za to.
Službeno je predstavljen prije manje od sat vremena, uploadao bi slike da uploader radi...
Službeno je predstavljen prije manje od sat vremena, uploadao bi slike da uploader radi...