Prvi 3D prijenosnik iz LG-ja

poruka: 8
|
čitano: 1.111
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prvi 3D prijenosnik iz LG-ja".
16 godina

kasne 2 godine? :)

0 0 hvala 0
18 godina

Kako su meni Japanke zgodne zenske. Jos dok ih vidim da prckaju po gadgetima. :))

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Prvi 3D prijenosnik iz LG-ja

Neznam baš da je ono japanka na slici.LG je korejska firma....ukay1000 FAIL.....

18 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Neznam baš da je ono japanka na slici.LG je korejska firma....ukay1000 FAIL.....

Korejka je...

Japanke imaju vecinom okrugle oci i puno su bjelje (cisto jer su autohtoni i dominantni geni japanaca, bijeli, kao sto znamo i za starosjedioce da su pravi bijelci... japanci nisu posve pravi, ali posto je to dominantan gen u njih, onda prevladava...)

In Control
16 godina

jel dobro?????????????? ili se sr*nje iz LG-a

živi život kako spada probaj sve ne moj da te niko spriječi JER JE SAMO JEDAN ŽIVOT I TVOJ JE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prijenosnik ima dobar dizajn ali smatram da su 3D ekrani i naočale promašeno smeće.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Kako su meni Japanke zgodne zenske. Jos dok ih vidim da prckaju po gadgetima. :))

Potpuno se slažem Belji se

18 godina
ukay1000 kaže...

čini se da je to Korejanka na slici a ne Japanka...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice