Propust u 32-bitnim Windowsima

poruka: 7
|
čitano: 1.808
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Propust u 32-bitnim Windowsima".
17 godina

svaki tjedan propust jedan. 

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

12 0 hvala 0
16 godina
wtf?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"Propust je vezan uz jezgru (krenel) Windowsa"

http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

".....u Microsoftu ističu kako je opasnost za krajine korisnike relativno mala jer potencijalni napadač mora već imati važeći korisnički račun na računalu i imati mogućnost lokalne prijave. Nakon što se prijavi, napadač može povećati svoje ovlasti na razinu administratora i pokrenuti bilo koji program na računalu."

ZA BOGA MILOGA!!

MS po obicaju se*e!!

Ja sam krajni korisnik a mogucnost lokalne prijave ima moja kcer od 18 godina koja radi kao obican user sa svim restrikcijama koje sam ja postavio.

Doduse,svako ko ima fizicki pristup racunalu moze si sebi pristiti admin privilegije pomocu kakvog Live CD-a...ali... 

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Propust u 32-bitnim Windowsima
kaj mi bu reko neko kak se to radi? eh... koliko mogućnosti vidim u školi...
Ambience
16 godina
neaktivan
RE: Propust u 32-bitnim Windowsima

Microsoft bogami je veoma popularan u ''zadnje'' vrijeme sa svim tim propustima, prvo IE pa sada ovo...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina

ovo je novi tjedan. stoga evo novih problema za MS. jos jedna rupa u IE.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice