Promjene u vodstvu HTC-a

poruka: 14
|
čitano: 1.677
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Promjene u vodstvu HTC-a".
15 godina
protjeran
Promjene u vodstvu HTC-a

To se u nokiji zove bežanija i propast a u HTC-u "pripreme za očekivani budući rast"! Koma!

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Promjene u vodstvu HTC-a
WTF?!
O čemu ti?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
Promjene u vodstvu HTC-a

Pa zar nije i ovako dobro, kako ono kažu"Ne mijenjaj konja koji pobjedjuje".

Da sami sebe ne zeznu strah me.....

It's so deep how can you be so shallow

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zombiitrol kaže...

To se u nokiji zove bežanija i propast a u HTC-u "pripreme za očekivani budući rast"! Koma!

Uz još mali dodatak - pripreme za očekivani budući rast applea, samsunga i možda još nekog!

16 godina
protjeran
zombiitrol kaže...
zombiitrol kaže...

Uz još mali dodatak - pripreme za očekivani budući rast applea, samsunga i možda još nekog!

Izgleda, ti si stvarno jedan dubokouman tip... 

We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly.
15 godina
protjeran
Luka P. kaže...
zombiitrol kaže...
zombiitrol kaže...

Izgleda, ti si stvarno jedan dubokouman tip...

E, šta jes, jes!!

17 godina
neaktivan
Promjene u vodstvu HTC-a

HTC se priprema na vrijeme :)) to je dobro 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nebi bez razloga radili nešto ako to nije dobro.tržište se širi,a oni im se prilagođavaju...
18 godina
neaktivan
crowap kaže...
Nebi bez razloga radili nešto ako to nije dobro.tržište se širi,a oni im se prilagođavaju...

s zutim se slazem i ja...

ali ocito je da negdje nesto steka i imaju problema cim se mjenja vodstvo...

In Control
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
crowap kaže...

s zutim se slazem i ja...

ali ocito je da negdje nesto steka i imaju problema cim se mjenja vodstvo...

Nisi dobro procitao, ne mijenja se vodstvo, nije promijenjen CEO, otvorili su nove pozicije i tamo doveli vjerovatno neke uspjesne strucnjake a ove dosadasnje inzinjere ili sta vec su unaprijedili i dodijelili ih ovim novoimenovanim glavonjama, ovaj sefovima.

Tako da bih rekao da ipak ovo nisu uradili bez razloga ali sada mi tu lagano smrducka i pohlepa i svega necega. Vidjet cemo sta ce ispasti od ovoga.

Istina je da ne bi bez razloga radili nesto ali to dakako ne mora uvijek biti pametno. Nekada se i takvim kompanijama dese gafovi galaktickih razmjera.

Jedan od zadnjih strategijskih gafova je bio onaj iz Microsofta sa onim njihovim telefonom za mlade KIN ili tako nesto. Po meni onakav uredjaj moze biti konkurencija samo ovome toki voki-ju sto ga koristim kako bih cuo kcerkicu kada zaplace u drugoj sobi.

It's so deep how can you be so shallow
15 godina
protjeran
Promjene u vodstvu HTC-a

mislim da imaju problema i da njihovi problemi proističu iz hrpe raznih os-eva na dobrim uređajima. dobar hardwaere, korištenje puno tuđih os-ova ih vodi u sigurnu propast. ugledati se na apple, brzo raditi svoj os, svoje dučane aplikacija i svojih proizvoda i brzo krenuti u nove proizvode.

od tuda svađa i smjene, dugo su radili dobre proizvode s tuđom podrškom.

0 4 hvala 0
18 godina
Promjene u vodstvu HTC-a

Koliko je to puno? Dva? Ajde se barem potrudi sa trollanjem....

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Promjene u vodstvu HTC-a

po meni, sasvim logičan potez u kompaniji sa takvom ekspanzijom. rasterećivanje postojećih kadrova i uvođenje novih teško da može biti loše, osim ako netko nešto gadno ne zariba na svojoj novoj funkciji

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vjerovatno znaju šta rade i to rade s razlogom, koliko sam pročitao HTC-u. Ide dosta dobro a Nokija dalje pada (u tržištu smartphonea) očito žele pobrati sto veći dio ljudi koji odustaju od Nokije u potraznji za boljim smartphoneom. Šteta samo sto nisu orijentirani na naše tržište jer kod nas rijetko tko zna sto je HTC a kamoli njihovu ponudu, no i to će se valjda uskoro promijeniti, marketing je jedan od ključnih poteza za uspjeh a oni koliko sam vidio recenzije mobitela imaju potencijala za uspjeh.
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice