Ajde usporedite OS-eve http://www.mobiletechworld.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/04/HTC-Incredible_LR.jpg i http://www.bug.hr/_cache/43db789ad4a0a228a350d9b45cfb0091.jpg?rand=395352219 Pa recite koji je ružni ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ruzniji? Valjda je bitnije koji je funkcionalniji. Nije to ram za slike vec uredjaj koji treba da moze nesto i napraviti.
Ruzniji? Valjda je bitnije koji je funkcionalniji. Nije to ram za slike vec uredjaj koji treba da moze nesto i napraviti.
Imaš pravo, ljudi će kupovati Android zato što je lijep i fukcionalniji, rašireniji. A wm7 samo zato jer je fukcionalniji. Dobra analogija :)
Pa vjerovatno ce se moci izgled modificirat da 'zgledaju'.
A ovo je napravljeno namjerno nalik tipkama .Predpostavljam da ce imati ovakav za prste mod i windows like za stylus
Jedino ostaje vjecito pitanje windowsa optimiziranost .Budemo vidjeli.
Imaš pravo, ljudi će kupovati Android zato što je lijep i fukcionalniji, rašireniji. A wm7 samo zato jer je fukcionalniji. Dobra analogija :)
OS-a nigdje uredjaj vidio samo na slici a vec znas kakav ce biti. Genijalac.
OS-a nigdje uredjaj vidio samo na slici a vec znas kakav ce biti. Genijalac.
nije istina, vidio sam i videozapise
. Nesvida mi se .Isprva vam to izgleda OK, no kasnije vam to sigurno dosadi. Jel možete zamisliti na takvom OS-u da brzo dođete do nečega, ja nemogu.
:)
Ako je suditi po ovom demou na YT-u, imam dojam da se Microsoft jedino jako potrudio oko animacija na svim razinama (ikone, hubovi, scroll i slicno). No, upotrebljivost mi je vrlo upitna. Primjerice, kad sam vidio pregledavanje kontakata, djeluje vrlo, vrlo nepregledno. Takodjer, "back" tipka mi je gotovo potpuno besmislena. Ukratko, nisam ni ocekivao da ce Microsoft napraviti dobar mobile OS, ali ovo je debelo ispod svih kriterija. Ne znam, ali mislim da ce ovo biti novi pucanj u prazno.
Ok, ja sam "Symbian guy", priznajem. Vjerojatno sam prilicno rigidan u svojim vidjenjima kako OS na smartphoneu treba funkcionirati, ali doista mi se W7 cini kao promasaj. Vrijeme ce pokazati koliko sam u pravu ili krivu...
Animacije su lijepe, ali sveukupno je sustav ružnjikav, boje mi se nimalo ne sviđaju i da nema tih animacija uređaj bi izgledao kao lođa kineska kopija androida.
Nadam se da će microsoft srediti izgled i boje i da će finalno to sve izgledati bolje
Animacije su lijepe, ali sveukupno je sustav ružnjikav, boje mi se nimalo ne sviđaju i da nema tih animacija uređaj bi izgledao kao lođa kineska kopija androida.
Nadam se da će microsoft srediti izgled i boje i da će finalno to sve izgledati bolje
Boje? Misliš na ovu plavu? To se može promijeniti u postavkama.
:)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
@logic: igrao sam se malo s vrlo ranom verzijom emulatora pred par mjeseci i imao je tu opciju u settingsima. Ne vidim zasto bi ju micali; u crvenoj mi je boji bas zgodan sustav :)
@max: i meni su se tako činili, ali nakon 15-ak min igranja s njim mi se počeo lagano sviđat, a uzmi u obzir da je bila vrlo bugovita ta verzija i pola stvari još nije ni radilo.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Ja sam stari korisnik Windowsa Mobile 6, tako da sam vrlo skeptičan bio prema ovakvoj promjeni, no kao što rekoh, počeo mi se prilično sviđat nakon malo igranja. Dosta je jednostavan na prvi pogled ali mislim da ima potencijala.
Možeš ga i sam skinut ovdje pa vidit kako ti se sviđa. Meni 64 bitna verzija ne radi, ako se i tebi to dogodi, instaliraj 32-bitnu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=666610 To je ona ista stara verzija koju sam ja koristio još u 5. mjesecu tako da računaj na hrpu bugova i dosta funkcija još nema, recimo Facebook integracija ne radi kao ni Xbox itd. Browser, recimo, radi odlično, Office također. Negdje na Microsoftovim stranicama se može naći noviji, no mora se skinut sa Visual Studiom ako se ne varam (to je za developere, jel) tako da ima nekih 2 GB download. Ima i drugih verzija ROM-a (vjerojatno i novijih) na XDA-Developers forumu no ova ti ima jednostavnu instalaciju pa skini nju ako hoćeš da vidiš malo kakav je sustav.
Bilo bi zgodno da ga skine vas par pa ćemo prodiskutirat utiske ;)