Probne nadogradnje Windowsa 7

poruka: 10
|
čitano: 3.190
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Probne nadogradnje Windowsa 7".
17 godina

sad je na nama samo čekati(i update-ati) i vidjeti da li funscionira :D

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hoću ovakvu temu kao što je na slici!!!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

"...već će se samo zamijeniti postojeće sistemske datoteke s identičnim verzijama istih datoteka."

Zar samo ja vidim nelogićnost gornje izjave? Valjda će zamijeniti postojeće sistemske datoteke sa novim verzijama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Probne nadogradnje Windowsa 7
Pero1234 kaže...

Zar samo ja vidim nelogićnost gornje izjave? Valjda će zamijeniti postojeće sistemske datoteke sa novim verzijama.

"Naime, u Microsoftu ističu kako se ne radi o nikakvim pravim zakrpama ili nadogradnjama operativnog sustava Windows 7"
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 19:02 (cromiki).
17 godina
neaktivan
dobra fora za provjeru
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan

Stvarno odakle vam ta tema za Win7???

0 0 hvala 0
17 godina

Ne želim biti naporan, ali čemu mijenjanje termina iz 'operativni' u 'operacijski' u papirnatom izdanju, kad je na webu još uvijek '... novog Microsoftovog operativnog sustava...'. Ono, besmisleno.

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

Ne želim biti naporan, ali čemu mijenjanje termina iz 'operativni' u 'operacijski' u papirnatom izdanju, kad je na webu još uvijek '... novog Microsoftovog operativnog sustava...'. Ono, besmisleno.

Izvini ali ako nije problem da prevedes ovaj svoj text jer mi ne razumijemo na kom jeziku pišeš...
* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
16 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

haha
pa piše ti da žele samo isprobati dali ce update takvih sistemskih datoteka raditi!
17 godina
LorD ClockaN kaže...
 haha
pa piše ti da žele samo isprobati dali ce update takvih sistemskih datoteka raditi!

A kakve to veze ima s time da pise opracijski ili operativni sustav?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice