Problemi sa signalom samo u SAD-u?

poruka: 19
|
čitano: 5.930
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Problemi sa signalom samo u SAD-u?".
16 godina
neaktivan

Ko tu koga j***??

Izzy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma u Hrvatskoj ce signal biti i 5 crtica ako ga i u gace stavis i prekrizis noge.

Model fashion guru.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kokice i piva spremni.. još da se uvalim u fotelju i film može da počme!

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
9 1 hvala 2
15 godina
RE: Problemi sa signalom samo u SAD-u?

Iskreno me zaboli...kada mu padne cijena kupit cu ga jer mi je ovaj 3G odlican, a ovaj je jos bolji.

Eventualno ako ne uzmem HTC Desire.......ili ne uzmem jos jedan Blackberry. Budemo vidjeli, ali sam 1000% siguran da ga necu uzeti kada dode kod nas jer cijena ce biti koma.

Ako treba sacekat cu godinu dana dok ne padne cijena jer mi i nije bas nesto tako hitno da ga bas moram odmah imat, a bas prije par dana sam gledao koliko se vec ekipe predbiljezilo u t-mobileu za uredaj...bilo ih je malo manje od 1500 sto je zapravo dosta velika brojka. Znaci 1500 ljudi ga je rezerviralo i jos kada uzmemo u to koliko ce ga ostali manicno kupovat glavom bez obzira, t-mobile ce fino zaradit na ljudima koji uvijek moraju imati sve "odmah i sada".

Na ovaj 3G sam cekao dok mu cijena na pretplati nije pala na cca 100-150 kn i tek sam ga onda kupio.....lako moguce da ce to biti tako i sa ovim.

Nije da bas brijem na mobove, makar koristim tri uredaja: iPhone 3G (privatni broj),  BB 8520 (poslovni broj VPN), Nokia 5230 (drugi privatni koji ima samo najuza obitelj).

No iznenadio ne BB koliko je dobar, tako da lako moguce da ce mi novi iPhone zamjenit neki BB uredaj u klasi...budemo vidjeli...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo je žestoko još da je Jobs bio tamo

15 godina
neaktivan

norvežani nemaju pojma o iphone problemu nit će ga ikad imati,skandinaske zemlje imaju toliko dobru pokrivenost da ni apple tu ne može učiniti ništa,osobito švedska(najbolja pokrivenost) i finska,a također i norveška,stanje se treba sagledati u americi gdje je kvaliteta pokrića različita

1 0 hvala 0
15 godina

Da, to je zato jer ameri imaju debele šake Smijeh

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina

Možda u US i Norveškoj koriste različite frekvencije

2 0 hvala 0
17 godina

Stupid naslov koji je napisal neki idijot. Apple store a ne Apple party. To smo mi radili na info sajmu u zg prije 15 godina samo kaj smo mi pozadine stavljali gole tete ^^

Ništ posebno.

15 godina
neaktivan

Frend ima i kaze da je sve potpuno normalno. Cak smo isprobavali s mojim 3GS-om i oba dva se jednako ponasaju. Kad je slabiji signal i ima dvije crtice spustim ga na stol i ne diram i crtice porastu do 5. Primim u ruku i padne na dvije. Tako isto i iPhone 4.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam sad u BiH i mi vjerovatno imamo jednu od najlošijih mreža, ali ja svejedno na nokiji ne uspjevam ni na koji način izgubiti signal...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

artful?  Cool Gde si?

An elephant is a mouse built to government specifications

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Frend ima i kaze da je sve potpuno normalno. Cak smo isprobavali s mojim 3GS-om i oba dva se jednako ponasaju. Kad je slabiji signal i ima dvije crtice spustim ga na stol i ne diram i crtice porastu do 5. Primim u ruku i padne na dvije. Tako isto i iPhone 4.

Zavisi o jačini signala, tj. o udaljenosti najbližeg BTS-a i konfiguracije terena. Kod mene je svako ljeto šok kad isplovim na pučinu:-( Pristanem u mirnu i tihu uvalu, beeeeep, nema signala ni kod jednog operatera?! WTF?! Da ne spominjem mobilni internet... sretan sam ako imam i GPRS konekciju. Kako bi se tu snašao iPhone4, prosto me strah.

BTW, zato sad u brodu imam jedan pra,pra,prastari Ericsson A1018... e kako taj lovi signal!

17 godina
neaktivan

ajfon ovo, ajfon ono... bla, bla Smijeh

Ali što jest - jest!  Norvežani i ostale nordijske zemlje imaju vjerojatno najkvalitetnije mobilne mreže!

Death walks behind you.

0 0 hvala 0
15 godina

Samo 15 poruka - ajmo ljudi možete vi to i bolje - dug je radni dan :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ljudi su na godišnjem.
15 godina
neaktivan
Luciano kaže...
facewithascar kaže...

Zavisi o jačini signala, tj. o udaljenosti najbližeg BTS-a i konfiguracije terena. Kod mene je svako ljeto šok kad isplovim na pučinu:-( Pristanem u mirnu i tihu uvalu, beeeeep, nema signala ni kod jednog operatera?! WTF?! Da ne spominjem mobilni internet... sretan sam ako imam i GPRS konekciju. Kako bi se tu snašao iPhone4, prosto me strah.

BTW, zato sad u brodu imam jedan pra,pra,prastari Ericsson A1018... e kako taj lovi signal!

Niti jedan smartphone se ne moze mjeriti s nekadasnjim mobitelima sto se tice kvalitete signala, a pogotovo s onima koji imaju vanjsku antenu. Ali zato smartphoneovi daju druge stvari koje ja volim (netko mozda ne).

U cijeloj prici je bitno samo da iPhone 4 lovi potpuno jednako kao i stari iPhone, a o starom to nitko nikad nije pricao. Ocito ih je konkurencija ulovila na krivoj nozi i sad se moraju ispricavati za nesto sto je uobicajeno svugdje.

15 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Niti jedan smartphone se ne moze mjeriti s nekadasnjim mobitelima sto se tice kvalitete signala, a pogotovo s onima koji imaju vanjsku antenu. Ali zato smartphoneovi daju druge stvari koje ja volim (netko mozda ne).

U cijeloj prici je bitno samo da iPhone 4 lovi potpuno jednako kao i stari iPhone, a o starom to nitko nikad nije pricao. Ocito ih je konkurencija ulovila na krivoj nozi i sad se moraju ispricavati za nesto sto je uobicajeno svugdje.

Rasprave tipa vanjska antena vs. unutarnja antena je odavno pobila Nokia sa 3210. Da vanjska antena išta znači za bolje hvatanje signala, budi siguran da bi većina mobitela i danas imala vanjsku antenu, ili bar teleskopski štapić na izvlačenje (da ne narušava dizajn uređaja).

Smartphone nema nikakve zapreke da lovi signal kao i svaki drugi "glupi" telefon.

Kao nautičar često sam se nađem na prostorima sa lošom pokrivenošću signala, i zanimljivo, prvo počne zezati ženin iPhone. Dok su moji telefoni (SE p900, N95, Blackberry, SE x10 itd.) kako-tako imali signala da se moglo razgovarati, iPhone 2 i 3 su ili bili bez signala ili je veza pucala ili se razgovor prekidao. iPhone je šminkerski telefon i od njega doduše nisam ni očekivao da će raditi u takvim uvjetima. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice