Jeeee... Multitasking!
Jeeee... brzina sucelja...
Zivi bili pa vidili...
Mozda se ovaj moj iPhone ipak pretvori u dobar telefon a ne limitirano smece u finom pakiranju.
Jeeee... Multitasking!
Zivi bili pa vidili...
Mozda se ovaj moj iPhone ipak pretvori u dobar telefon a ne limitirano smece u finom pakiranju.
Jeeee... Multitasking!
Zivi bili pa vidili...
zamini ga za nokiu 5800. 4.0 bi trebao raditi na 3G i 3Gs al ne i na 2G.
A imam 3G :)
Jeeee... Multitasking!
Zivi bili pa vidili...
a da ga jailbreakas?
A jesam i to...
Jeeee... Multitasking!
Zivi bili pa vidili...
cek, ali zasto nebi radio na 2g ak ti kazes da je to isti mobitel
Eto zbog čega je iPhone odličan. Stalno se događaju noe stvari i mobitel se stalno može nadograđivat za razliku od klasičnih mobitela.
Eto zbog čega je iPhone odličan. Stalno se događaju noe stvari i mobitel se stalno može nadograđivat za razliku od klasičnih mobitela.
Pa da... ostali ne moraju nadogradjivati jer vec imaju sve sto iPhone ima nakon nadogradnje :)
2G ima poprilicno jadan HW... vjerovatno ne bude mogao gurat 4.0
Jeeee... Multitasking!
Zivi bili pa vidili...
Isti model, ili ako hoćeš ista serija mobitela ... al je prva generacija, dakle hardware ne podržava, 3 godine star jbg.
Jeeee... Multitasking!
Zivi bili pa vidili...
Isti model, ili ako hoćeš ista serija mobitela ... al je prva generacija, dakle hardware ne podržava, 3 godine star jbg.
aha, ista serija, pa nije to isto, nije to isto kai i isti model, n95 i n96 su ista serija, ali nisu isti model
Koliko to serija ima Apple? Jednu. Iphone. Stariji model, los hardware (nije da im je i kod 3G neka zvijer od masine) tako da nebude to sljakalo na njemu.
Jeeee... Multitasking!
Zivi bili pa vidili...
aha, ista serija, pa nije to isto, nije to isto kai i isti model, n95 i n96 su ista serija, ali nisu isti model
Pa da, ako je isti model, onda je samo smjena generacija ... obično se jedan povlači a drugi dođe - u tom smislu, pa naravno da nije identičan model ... ni bili i crni nisu, kao ni 16 i 32 Gb modeli.
No nebitno ... 2G i 3G imaju stariji samsungov ARM na 412 Mhz ( downclockan sa 620 ) a 3Gs na 600MHz novije generacije opet downclockan sa 833 MHz. Razlika je i u količini DRAMA ( 128 i 256 ) a 3Gs ima i noviji grafički podsustav Power VR od 2G i 3G.
Dakle razlika između 2G i 3G je manja zapravo nego između 3G i 3Gs tako da postoje šanse da radi OS4 iako sumnjam.
Što je bolje dolazi i novi iPhone ove godine. Znaci su više nego očiti (velik broj uručenih patenata + naručeni prototipovi). ^^
Jel moguce to nekako dignut na origigi frekvencije?
Što je bolje dolazi i novi iPhone ove godine. Znači su više nego očiti (velik broj uručenih patenata + naručeni prototipovi). ^^
Jasno da dolazi, pitanje je samo da li u lipnju ili i prije. Trenutni tempo je jednom godišnje upgrade hardwarea, 3Gs je izašao negdje u šestom i sedmom mjesecu lani, al kako se industrija zakuhala 10 mjeseci bi mogao biti novi tempo. Šuška se o boljoj kameri sa led flashom, naravno jačem procesoru ( najvjerojatnije snapdragon na 1 ili više GHz, novi grafički podsustav, više rama, više memorije ( 64Gb ), prednja kamera i jači ekran. Patentirano je i šuška se i o multitouch kućištu ( ala mighty mouse ) iako meni osobno to nema neke logike.
Jel moguce to nekako dignut na origigi frekvencije?
Koliko mi je poznato nema nekog sigurnog načina za sad, a i sumnjam u neku korist da se i može ( baterija, a porast performansi zanemariv ) ... znam da iPod touch radi na 528 MHz na istom procesoru doduše ...
fučkaš 4.0
sve super radi i na 3.1.2, jbrejk i unlock
ko če opet tražit rupu u 4.0 pa da mozemo štohat po njemu :)
a apple upravo i to radi, nova verzija da se pozatvore rupe, al pošto je popularan na više načina vjerujem da rupe se budu našle ko i MS soft
Pa ako bude podrska za multitasking i brze sucelje mislim da ce to biti bitno...
OPA!! iPhone postaje smartphone, jao jao :)))
Hahahaha, Biti ce problema!!! 
ma kakav 4.0... nije jos vrijeme za to... do sada su uvijek u lipnju predstavljali novine vezane uz iPhone, ne vidim razlog zakaj bi ubrzali razvoj i izbacili 4.0... mozda 4.0 za tablet, al sumnjam da za iPhone..
Hahahaha, Biti ce problema!!! 
Tssss, mozda si ga i ja kupim ;)
Ma nemoguce...:D
Ma nemoguce...:D
:P
Hmmm.....da li novi OS znači da će mi npr. Internet Monitorovu stranicu sada učitati za 23 umjesto 25 sekundi na 4 Mbita? 
Vid ovog matate sto se nadijelio palceva :)
A dobro, bolje palceva neg srednjaka :D
Pa da, ako je isti model, onda je samo smjena generacija ... obično se jedan povlači a drugi dođe - u tom smislu, pa naravno da nije identičan model ... ni bili i crni nisu, kao ni 16 i 32 Gb modeli.
No nebitno ... 2G i 3G imaju stariji samsungov ARM na 412 Mhz ( downclockan sa 620 ) a 3Gs na 600MHz novije generacije opet downclockan sa 833 MHz. Razlika je i u količini DRAMA ( 128 i 256 ) a 3Gs ima i noviji grafički podsustav Power VR od 2G i 3G.
Dakle razlika između 2G i 3G je manja zapravo nego između 3G i 3Gs tako da postoje šanse da radi OS4 iako sumnjam.
koja je razlika između bijelog i crnog modela, recimo, 3GS od 16GB?
svi govore samo da je razlika u boji, nisam našao nikakve tehničke specifikacije
Nema nikakve razlike, osim boje...
koja je razlika između bijelog i crnog modela, recimo, 3GS od 16GB?
svi govore samo da je razlika u boji, nisam našao nikakve tehničke specifikacije
Nema razlike osim oznake modela i boje. To je bilo u drugom kontekstu rečeno ...