U pripremi iPhone OS 4.0?

poruka: 34
|
čitano: 5.053
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U pripremi iPhone OS 4.0?".
17 godina

Jeeee... Multitasking!

Jeeee... brzina sucelja...

Zivi bili pa vidili...

Mozda se ovaj moj iPhone ipak pretvori u dobar telefon a ne limitirano smece u finom pakiranju.

I'm going woo woo

1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: U pripremi iPhone OS 4.0?
tnakir kaže...

Jeeee... Multitasking!

Zivi bili pa vidili...

Mozda se ovaj moj iPhone ipak pretvori u dobar telefon a ne limitirano smece u finom pakiranju.

zamini ga za nokiu 5800. 4.0 bi trebao raditi na 3G i 3Gs al ne i na 2G.

A.
17 godina

A imam 3G :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Jeeee... Multitasking!

Zivi bili pa vidili...

a da ga jailbreakas?

17 godina

A jesam i to...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
artfull kaže...
tnakir kaže...

Jeeee... Multitasking!

Zivi bili pa vidili...

cek, ali zasto nebi radio na 2g ak ti kazes da je to isti mobitel

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan

Eto zbog čega je iPhone odličan. Stalno se događaju noe stvari i mobitel se stalno može nadograđivat za razliku od klasičnih mobitela.

17 godina
ParaNO1d kaže...

Eto zbog čega je iPhone odličan. Stalno se događaju noe stvari i mobitel se stalno može nadograđivat za razliku od klasičnih mobitela.

Pa da... ostali ne moraju nadogradjivati jer vec imaju sve sto iPhone ima nakon nadogradnje :)

I'm going woo woo
17 godina
grimyHR kaže...

2G ima poprilicno jadan HW... vjerovatno ne bude mogao gurat 4.0

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
artfull kaže...
tnakir kaže...

Jeeee... Multitasking!

Zivi bili pa vidili...

Isti model, ili ako hoćeš ista serija mobitela ...  al je prva generacija, dakle hardware ne podržava, 3 godine star jbg.

A.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 13:21 (artfull).
17 godina
protjeran
artfull kaže...
grimyHR kaže...
artfull kaže...
tnakir kaže...

Jeeee... Multitasking!

Zivi bili pa vidili...

Isti model, ili ako hoćeš ista serija mobitela ...  al je prva generacija, dakle hardware ne podržava, 3 godine star jbg.

aha, ista serija, pa nije to isto, nije to isto kai i isti model, n95 i n96 su ista serija, ali nisu isti model

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina

Koliko to serija ima Apple? Jednu. Iphone. Stariji model, los hardware (nije da im je i kod 3G neka zvijer od masine) tako da nebude to sljakalo na njemu.

I'm going woo woo

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
artfull kaže...
grimyHR kaže...
artfull kaže...
tnakir kaže...

Jeeee... Multitasking!

Zivi bili pa vidili...

aha, ista serija, pa nije to isto, nije to isto kai i isti model, n95 i n96 su ista serija, ali nisu isti model

Pa da, ako je isti model, onda je samo smjena generacija ... obično se jedan povlači a drugi dođe - u tom smislu, pa naravno da nije identičan model ... ni bili i crni nisu, kao ni 16 i 32 Gb modeli.

No nebitno ... 2G i 3G imaju stariji samsungov ARM na 412 Mhz ( downclockan sa 620 ) a 3Gs na 600MHz novije generacije opet downclockan sa 833 MHz. Razlika je i u količini DRAMA ( 128 i 256 ) a 3Gs ima i noviji grafički podsustav Power VR od 2G i 3G.

Dakle razlika između 2G i 3G je manja zapravo nego između 3G i 3Gs tako da postoje šanse da radi OS4 iako sumnjam.

A.
17 godina
neaktivan

Što je bolje dolazi i novi iPhone ove godine. Znaci su više nego očiti (velik broj uručenih patenata + naručeni prototipovi). ^^

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 15:36 (Adisuki).

0 0 hvala 0
17 godina
artfull kaže...
No nebitno ... 2G i 3G imaju stariji samsungov ARM na 412 Mhz ( downclockan sa 620 ) a 3Gs na 600MHz novije generacije opet downclockan sa 833 MHz. 

Jel moguce to nekako dignut na origigi frekvencije?

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Što je bolje dolazi i novi iPhone ove godine. Znači su više nego očiti (velik broj uručenih patenata + naručeni prototipovi). ^^

Jasno da dolazi, pitanje je samo da li u lipnju ili i prije. Trenutni tempo je jednom godišnje upgrade hardwarea, 3Gs je izašao negdje u šestom i sedmom mjesecu lani,  al kako se industrija zakuhala 10 mjeseci bi mogao biti novi tempo. Šuška se o boljoj kameri sa led flashom, naravno jačem procesoru ( najvjerojatnije snapdragon na 1 ili više GHz, novi grafički podsustav, više rama, više memorije ( 64Gb ), prednja kamera i jači ekran. Patentirano je i šuška se i o multitouch kućištu ( ala mighty mouse ) iako meni osobno to nema neke logike.

A.
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
artfull kaže...
No nebitno ... 2G i 3G imaju stariji samsungov ARM na 412 Mhz ( downclockan sa 620 ) a 3Gs na 600MHz novije generacije opet downclockan sa 833 MHz. 

Jel moguce to nekako dignut na origigi frekvencije?

Koliko mi je poznato nema nekog sigurnog načina za sad, a i sumnjam u neku korist da se i može ( baterija, a porast performansi zanemariv ) ... znam da iPod touch radi na 528 MHz na istom procesoru doduše ... 

A.
17 godina

fučkaš 4.0

sve super radi i na 3.1.2, jbrejk i unlock

ko če opet tražit rupu u 4.0 pa da mozemo štohat po njemu :)

a apple upravo i to radi, nova verzija da se pozatvore rupe, al pošto je popularan na više načina vjerujem da rupe se budu našle ko i MS soft

3 0 hvala 0
17 godina

Pa ako bude podrska za multitasking i brze sucelje mislim da ce to biti bitno...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

OPA!! iPhone postaje smartphone, jao jao :)))

Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
TranceMight kaže...

Hahahaha, Biti ce problema!!!  Smijeh

17 godina
neaktivan

ma kakav 4.0... nije jos vrijeme za to... do sada su uvijek u lipnju predstavljali novine vezane uz iPhone, ne vidim razlog zakaj bi ubrzali razvoj i izbacili 4.0... mozda 4.0 za tablet, al sumnjam da za iPhone..

17 godina
Dodge_167 kaže...
TranceMight kaže...

Hahahaha, Biti ce problema!!! Smijeh

Tssss, mozda si ga i ja kupim ;)

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Ma nemoguce...:D

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 19:36 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dodge_167 kaže...

Ma nemoguce...:D

:P

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Hmmm.....da li novi OS znači da će mi npr. Internet Monitorovu stranicu sada učitati za 23 umjesto 25 sekundi na 4 Mbita? Belji se

1 0 hvala 0
17 godina

Vid ovog matate sto se nadijelio palceva :)

A dobro, bolje palceva neg srednjaka :D

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
artfull kaže...

Pa da, ako je isti model, onda je samo smjena generacija ... obično se jedan povlači a drugi dođe - u tom smislu, pa naravno da nije identičan model ... ni bili i crni nisu, kao ni 16 i 32 Gb modeli.

No nebitno ... 2G i 3G imaju stariji samsungov ARM na 412 Mhz ( downclockan sa 620 ) a 3Gs na 600MHz novije generacije opet downclockan sa 833 MHz. Razlika je i u količini DRAMA ( 128 i 256 ) a 3Gs ima i noviji grafički podsustav Power VR od 2G i 3G.

Dakle razlika između 2G i 3G je manja zapravo nego između 3G i 3Gs tako da postoje šanse da radi OS4 iako sumnjam.

koja je razlika između bijelog i crnog modela, recimo, 3GS od 16GB?

svi govore samo da je razlika u boji, nisam našao nikakve tehničke specifikacije

17 godina
neaktivan

Nema nikakve razlike, osim boje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
artfull kaže...

koja je razlika između bijelog i crnog modela, recimo, 3GS od 16GB?

svi govore samo da je razlika u boji, nisam našao nikakve tehničke specifikacije

Nema razlike osim oznake modela i boje. To je bilo u drugom kontekstu rečeno ...

A.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice