teso da ce zazivjeti u skoroj buducnosti, ali da je u ovome buducnost, to sigurno.
Pa pogledajte samo smartphoneove, u zadnje vrijeme prava bujica modela bez prave tipkovnice...
Za 5 god vise se nitko nece ni sjecati tipkovnica....
teso da ce zazivjeti u skoroj buducnosti, ali da je u ovome buducnost, to sigurno.
Pa pogledajte samo smartphoneove, u zadnje vrijeme prava bujica modela bez prave tipkovnice...
Ovo ce tek zazivit kad naprave ili neka ultra dobre baterije ili bezicni prijenos energije.
Dva ekrana trose previse...
A ideja je inace super. mozda ne ovako tradicionalno pa da sad samo taj ekran prikazuje tipkovnicu jer smo onda opet na istom, nego da bude skroz neki drugi nacin sucelja.
Kopiranje tipkovnice (osim za pisanje) je skroz bezveze, a i nekako vjerujem da dok ovakve stvari pocnu izlazit da ce vec bit i glasovnog upravljanja i diktiranja koje ce se moc uredno koristit.
Ovo ce tek zazivit kad naprave ili neka ultra dobre baterije ili bezicni prijenos energije.
Dva ekrana trose previse...
A ideja je inace super. mozda ne ovako tradicionalno pa da sad samo taj ekran prikazuje tipkovnicu jer smo onda opet na istom, nego da bude skroz neki drugi nacin sucelja.
Kopiranje tipkovnice (osim za pisanje) je skroz bezveze, a i nekako vjerujem da dok ovakve stvari pocnu izlazit da ce vec bit i glasovnog upravljanja i diktiranja koje ce se moc uredno koristit.
to je jedan ekran
razlika je tipkanje na mobitelu i na kompjuteru. na kompjuteru nema te 'virtualne' tipkovnice koja bi mogla zamijeniti običnu.kad imaš pravu tipkovnicu pod prstima možeš osjetit raspored tipki i napamet tipkat te time dobiti na brzini. sa ovakvom virtualnom to ne bi bilo moguće (osim ako ne dodaju nekakav reljef) po kojemu će biti moguće osjetiti iznad kojih tipki ti se prsti nalaze
razlika je tipkanje na mobitelu i na kompjuteru. na kompjuteru nema te 'virtualne' tipkovnice koja bi mogla zamijeniti običnu.kad imaš pravu tipkovnicu pod prstima možeš osjetit raspored tipki i napamet tipkat te time dobiti na brzini. sa ovakvom virtualnom to ne bi bilo moguće (osim ako ne dodaju nekakav reljef) po kojemu će biti moguće osjetiti iznad kojih tipki ti se prsti nalaze
Tu uskače microsoft s patentom za položaj tipki
http://thetechnopath.com/microsoft-patent-futuristic-virtual-multitouch-keyboard/
@ hrvatskafarkasevec: Ali duplo veci nego sta bi bio da je dole tipkovnica, znaci trosi skoro kao dva
Ovo je bez sumnje, Star Trek laptop...Sviđa mi se
Ma to su valjda napravili za likove koji tipkaju s dva prsta, oni znaju gdje im se prst nalazi jer ga gledaju :)
@ hrvatskafarkasevec: Ali duplo veci nego sta bi bio da je dole tipkovnica, znaci trosi skoro kao dva
Ali zaboravljas da je to OLED :)
tehnologija ide dalje i ništa ju nemože zaustaviti.....niti će ikad moći
Si ti Borg?! 
Si ti Borg?! 
Hahahaha resistance is futile 
Jel' se to meni čini ili se ovaj prijenosnik ne može sklopit?
...
...
haha znači više nije toliko prijenosan... inače tehnologija jako zanimljiva, ali teško da će zaživit u tako skoroj budućnosti na PCu i laptopima dok uzima zamaha na jako prijenosnim uređajima(koji stanu u ruku)
pa samo pogledajte koliko je tehnologija napredovala od izuma miša i tipkovnice a mi ih još uvijek koristimo onakve kakve su ih "tvorci" zamislili(naravno s novijim tehnologijama ,ali suština je ista)
Si ti Borg?! 
fleksibilni oled ekran...fleksibilni...znaci mislim da se moze sklopiti...
Iskreno, ja mislim da ce ovako nesto biti vec za najmanje 5g-6g. Vec sada lagano dolaze OLED TV, tanki ko "flis papir". Mozda sam previse optimistican :D